Las Rocas Resort And Dive Center Afbeelding Las Rocas Resort And Dive Center
Las Rocas Resort And Dive Center ***
Bestemming: Bay Island - Roatan

Las Rocas Resort And Dive Center

***

Las Rocas is een klein, intiem resort en ligt aan het witte strand van West Bay, het mooiste strand van Roatans. Het Roatan Marine Park en al haar schatten liggen letterlijk op steenworp afstand van uw deur. Eenvoudig ingerichte bungalows voorzien van airconditioning, een eigen veranda en uitzicht op de oceaan. Hangmat inbegrepen.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Las Rocas Resort en Dive Center

Las Rocas is een klein, intiem resort en ligt aan het zachte, witte strand van West Bay, het mooiste strand van Roatan. Het Roatan Marine Park en al haar schatten liggen letterlijk op steenworp afstand van uw deur, maar toch afgeschermd van het gebruikelijke strand lawaai en het verkeer. Alles wat u nodig heeft voor een perfecte Roatan vakantie is hier.

Eenvoudig ingerichte bungalows voorzien van airconditioning, een eigen veranda en uitzicht op de oceaan. Hangmat inbegrepen.

De open-air bar en restaurant bieden zachte passaatwinden en spectaculaire zonsondergangen en serveren, samen met tropisch drankje, specialiteiten en heerlijke Caribische gerechten. Probeer een MonkeyLala, de ondeugende cocktail die Roatan op de kaart gezet. Verwen uzelf met verse lokale producten en zeevruchten, samen met huisgemaakte pasta en heerlijke sauzen met smaken van het eiland en een Italiaans tintje.

Ligging

Dit hotel in Roatan ligt aan het strand, binnen 2 km afstand van Gumbalimba - park en West Bay Beach. Half Moon Bay Beach ligt op 5,6 km.

Kamers

De 17 kamers bieden een terras/veranda, WiFi (toeslag) en een minibar aan. Roomservice, een plafondventilator en een fohn zijn enkele van de overige voorzieningen.

  • Standard Bungalow - Gelegen op de 1e verdieping en uitgerust met een Queensize bed en een eenpersoonsbed, airconditioning, badkamer, veranda met hangmat, minibar. Zeezicht.
  • Standard Plus Bungalow - Los staande bungalow en uitgerust met een Queensize bed en een eenpersoonsbed, airconditioning, badkamer, veranda met hangmat, minibar en TV.
  • Superior Bungalow - Los staande bungalow en uitgerust met een Kingsize bed, airconditioning, badkamer, veranda met hangmat, minibar en TV.

Faciliteiten

  • Restaurant en bar
  • Klein zwembad
  • Zonneterras

Verzorging

Uw verblijf is op basis van logies en ontbijt. Volpension is mogelijk tegen een toeslag van ca. US$ 35,- p.p.p.d.

Duiken

Meer informatie over de duikmogelijkheden en tarieven, vindt u onder het tabblad Duiken

Vluchten

Er zijn geen directe vluchten vanaf Amsterdam naar Honduras. De beste verbindingen is via de Verenigde Staten met Delta Airlines met een overnachting op uitreis in Atlanta.

Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders is geen visum vereist.

Als u via de Verenigde Staten reist, dient u een Visa Waiver aan te vragen. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen, dat ze over het juiste visum beschikken om te reizen naar elk land op zijn of haar route.

Inclusief

vlucht Amsterdam - Roatan v.v. - incl. 23 kgs ruimbagage  7 overnachtingen op basis van logies en ontbijt  Duikpakket - 5 dagen/10 duiken  Transfers luchthaven - hotel v.v.  10 bootduiken+1 nachtduik(incl. f/l/l) 

Exclusief

Verzekeringen  Duiken  Huur uitrusting  Persoonlijke uitgaven en tips 

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Las Rocas Resort And Dive Center 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail