Liveaboard Galapagos Eilanden Seaman Journey Galapagos
Bestemming: Duikvakantie Galapagos Eilanden - Liveaboard Galapagos Eilanden

Liveaboard Galapagos Eilanden Seaman Journey Galapagos


Ontdek de Magie van de Galapagos Eilanden aan Boord van de Seaman Journey Liveaboard



De eersteklas MC Galapagos Seaman Journey catamaren vaart gedurende het hele jaar naar de Galapagos-eilanden. De reisduur varieert van 3 tot 15 nachten, waarbij gasten wilde dieren zoals pinguïns, gigantische schildpadden, leguanen en zeeleeuwen kunnen ontmoeten. Tijdens een cruise kunnen gasten deelnemen aan activiteiten als wandelen, kajakken, zwemmen, snorkelen en de eilanden ontdekken. Iedere route wordt met de grootste zorgvuldigheid gepland waarbij er een afweging wordt gemaakt tussen ontspanning en avontuur tijdens uw cruise. Na een dag van activiteiten zal de ervaren gids nog een debriefing houden over alle gebieden die u bezocht heeft, waarbij u de gelegenheid krijgt om vragen te stellen over de dieren, het onderwaterleven, biologie, aardrijkskunde of iets anders.

De MC Galapagos Seaman Journey kan tot 16 gasten meenemen aan boord, waarmee ze een perfecte combinatie heeft van kleine groepen en persoonlijke service. Het schip heeft 8 cabines aan boord, waarvan 2 suites op het bovenste dek en 6 ocean view cabines op het gewone dek. Iedere cabine is uitgerust met airconditioning, opbergruimte, een haardroger en een en-suite badkamer. Daarnaast kunnen gasten van het uitzicht of de zonsondergang genieten op het zonnedek of een cocktail bestellen bij de bar. Alle maaltijden worden iedere dag vers bereid en in het indoor of outdoor-restaurant geserveerd.


Ontdek de Magie van de Galapagos Eilanden aan Boord van de Seaman Journey Liveaboard

Stap aan boord van de Seaman Journey en laat je betoveren door de ongerepte schoonheid van de Galapagos Eilanden. Deze unieke liveaboard ervaring biedt avonturiers de kans om de meest afgelegen en adembenemende plekken van deze betoverende archipel te verkennen. Met luxe accommodaties, deskundige gidsen en onvergetelijke duikervaringen, belooft de Seaman Journey een reis te zijn die je nooit zult vergeten.

Waarom de Galapagos Eilanden?
De Galapagos Eilanden, gelegen op ongeveer 1000 kilometer van de kust van Ecuador, zijn een van 's werelds meest geliefde bestemmingen voor natuurliefhebbers en avonturiers. Deze betoverende archipel staat bekend om zijn unieke flora en fauna, waaronder reuzenschildpadden, zeeleguanen, blauwvoetgenten en talloze andere diersoorten die nergens anders ter wereld te vinden zijn. Door de geïsoleerde ligging hebben de Galapagos Eilanden een ongerepte schoonheid weten te behouden die je nergens anders zult ervaren.

De Seaman Journey Liveaboard Experience
Aan boord van de Seaman Journey word je ondergedompeld in luxe en comfort terwijl je de prachtige wateren van de Galapagos verkent. Deze ruime catamaran biedt een scala aan voorzieningen, waaronder stijlvolle hutten, een elegant restaurant en een ruim zonnedek waar je kunt ontspannen tussen de duiken door. Of je nu een ervaren duiker bent of net begint, de Seaman Journey biedt voor elk wat wils, met een verscheidenheid aan duiklocaties die geschikt zijn voor alle niveaus.

Verkenning van de Onderwaterwereld
Stap aan boord van de Seaman Journey en bereid je voor op een reis naar enkele van de meest spectaculaire duiklocaties ter wereld. Met helder blauw water en een overvloed aan zeeleven, bieden de wateren rond de Galapagos een ongeëvenaarde duikervaring. Ontdek kleurrijke koraalriffen, indrukwekkende rotsformaties en een overvloed aan vissoorten terwijl je de betoverende onderwaterwereld van de Galapagos verkent.

Ontdek de Bovenwaterwereld
Naast duiken biedt de Seaman Journey ook de mogelijkheid om de betoverende bovenwaterwereld van de Galapagos te verkennen. Maak wandelingen op afgelegen stranden, observeer inheemse dieren in het wild en geniet van adembenemende uitzichten op de oceaan terwijl je de verschillende eilanden van de archipel verkent. Of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon wilt ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid, de Galapagos heeft voor elk wat wils.

Duurzaam Toerisme
Bij de Seaman Journey zijn we toegewijd aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van de Galapagos Eilanden. Daarom nemen we maatregelen om onze impact op het milieu te minimaliseren en de delicate ecosystemen van de archipel te beschermen. Door samen te werken met lokale gemeenschappen en natuurbeschermingsorganisaties, streven we ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de bescherming van de Galapagos en de unieke dieren die er leven.

Boek Jouw Avontuur Met de Seaman Journey
Klaar om de magie van de Galapagos Eilanden te ervaren aan boord van de Seaman Journey? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw reis te plannen en bereid je voor op een avontuur dat je voor altijd bij zal blijven. Met comfortabele accommodaties, deskundige gidsen en onvergetelijke duikervaringen, belooft de Seaman Journey een reis te zijn die je nooit zult vergeten. Mis deze unieke kans niet - boek nu jouw plek aan boord van de Seaman Journey!




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail