Liveaboard Galapagos Eilanden Humboldt Explorer
Bestemming: Duikvakantie Galapagos Eilanden - Liveaboard Galapagos Eilanden

Liveaboard Galapagos Eilanden Humboldt Explorer


Verken de Ongetemde Schoonheid van de Galapagos Eilanden aan Boord van de Humboldt Explorer Liveaboard: Een Episch Duikavontuur in een Wereld van Wonderen



Ontdek de spectaculaire onderwaterwereld van de Galagos Eilanden met de 33 meter lange Humboldt Explorer. De Galapagos Eilanden staan wereldwijd bekend om de grote biodiversiteit en Humboldt neemt duikers mee naar de beste duikstekken in de omgeving om Galapagos haaien te zien, maar ook hamerhaaien, schildpadden, manta's, walvishaaien en witpunthaaien.

Humboldt Explorer heeft ruimte voor 16 gasten en biedt acht tweepersoonshutten aan met uitzicht op de oceaan, airconditioning, tv met dvd en een eigen badkamer. De bemanning, die uit zeven personen bestaat, zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tijd aan boord soepel verloopt. Gasten kunnen relaxen op het overdekte achterdek en op het zonnendek met Jacuzzi.

Voor de duikliefhebbers is er een duikinstructeur aanwezig die ervoor zorgt dat je duikervaring op rolletjes zal verlopen. MV Humboldt is ontworpen om zonder zorgen te kunnen duiken en heeft een grote verzamelplaats voor alle duikattributen. Humboldt Explorer biedt gedurende het hele jaar achtdaagse duiktrips aan naar onvergetelijke duikbestemmingen.


Verken de Ongetemde Schoonheid van de Galapagos Eilanden aan Boord van de Humboldt Explorer Liveaboard: Een Episch Duikavontuur in een Wereld van Wonderen

Welkom aan boord van de Humboldt Explorer Liveaboard, waar avontuur, luxe en natuur samenkomen voor een ervaring die je voor altijd zal bijblijven. Met zijn weelderige accommodaties, ervaren bemanning en adembenemende duiklocaties belooft de Humboldt Explorer een reis te worden die al je verwachtingen overtreft. Stap aan boord en laat je betoveren door de ongerepte wildernis van de Galapagos Eilanden, waar de natuur op zijn ruwst en meest indrukwekkend is.

Waarom Kiezen voor de Humboldt Explorer Liveaboard?

De Humboldt Explorer Liveaboard staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij we zorgen voor comfort, veiligheid en een ongeëvenaarde service. Met onze passie voor de Galapagos Eilanden en onze expertise in het leveren van hoogwaardige duikreizen, garanderen wij een reis die al je verwachtingen zal overtreffen.

Ontdek de Wonderen van de Galapagos Onderwaterwereld

Met de Humboldt Explorer Liveaboard verken je enkele van de meest spectaculaire duiklocaties ter wereld. Van kleurrijke koraalriffen tot indrukwekkende zeeleven, de wateren van de Galapagos Eilanden bieden een ongeëvenaarde onderwaterervaring. Onze ervaren duikgidsen zullen je begeleiden bij het verkennen van deze prachtige onderwaterwereld, terwijl je wordt omringd door nieuwsgierige zeeleeuwen, majestueuze haaien en scholen tropische vissen.

Luxe Aan Boord

Bij de Humboldt Explorer Liveaboard streven we naar het bieden van een luxe en comfortabele omgeving aan boord. Onze ruime hutten zijn elegant ingericht en voorzien van alle moderne gemakken die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Geniet van heerlijke maaltijden bereid door onze getalenteerde chef-koks, ontspan met een verfrissend drankje op het dek terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de oceaan, of neem een duik in ons verfrissende zwembad aan boord.

Een Gemeenschap van Avonturiers

Bij de Humboldt Explorer Liveaboard geloven we in het creëren van een hechte gemeenschap van avontuurlijke reizigers en natuurliefhebbers. Of je nu alleen reist, met vrienden of met familie, je zult snel vrienden maken en onvergetelijke herinneringen creëren met je mededuikers aan boord van onze liveaboard. Onze vriendelijke bemanning staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je duikavontuur soepel verloopt, van begin tot eind.

Boek Je Droomreis Vandaag Nog!

Ben je klaar om de ongetemde schoonheid van de Galapagos Eilanden te ontdekken aan boord van de Humboldt Explorer Liveaboard? Boek vandaag nog je reis en bereid je voor op een avontuur dat je nog lang zal bijblijven. Of je nu op zoek bent naar spannende duiken, ontspanning in luxe accommodatie of het verkennen van de prachtige natuur van de Galapagos Eilanden, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie op zee. Aarzel niet langer en reserveer je plek aan boord van de Humboldt Explorer Liveaboard vandaag nog!




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail