Liveaboard Galapagos Eilanden Galapagos Sky
Bestemming: Duikvakantie Galapagos Eilanden - Liveaboard Galapagos Eilanden

Liveaboard Galapagos Eilanden Galapagos Sky


Duik in de Wonderen van de Galapagos Eilanden aan Boord van de Galapagos Sky Liveaboard: Een Ultieme Duikervaring in het Werelderfgoed van de Natuur



Kom genieten van de beste kwaliteit duiken aan boord van de 33 meter lange en luxe duikcruise Galapagos Sky. De Galapagos Sky heeft een professionele bemanning aan boord die een vijfsterrenservice biedt aan een maximum van 16 gasten.

Dit elegante vaartuig biedt 8 luxe hutten, die allemaal uitgerust zijn met een eigen badkamer, kleerkast en een haardroger. De sierlijke lounge en het eetgedeelte aan boord van de Galapagos Sky zijn uitgerust met airconditioning en comfortabele stoelen. In de grootste salon is een grote TV en entertainment systeem aanwezig waar gasten foto's en video's van hun duiken kunnen terugkijken.

Duikers kunnen aan boord van de Galapagos Sky genieten van maximum 4 duiken per dag. Deze boot is ontworpen om duikers een optimaal comfort te bieden en heeft daarom meerdere duikplatformen, douches met zoet water, verhuur van uitrusting en camera's, opslagruimte, Nitrox, twee divemasters en schone, warme handdoeken na iedere duik. De Galapagos Sky neemt duikers mee naar de beste duikgebieden zoals de Wolf-en Darwin-eilanden waar onder andere Galapagos haaien, hamerhaaien, schildpadden, scholen tonijn, manta's, walvishaaien en witpuntrifhaaen rondzwemmen.
Duiken met de Galapagos Sky is een onvergetelijk avontuur.


Duik in de Wonderen van de Galapagos Eilanden aan Boord van de Galapagos Sky Liveaboard: Een Ultieme Duikervaring in het Werelderfgoed van de Natuur

Stap aan boord van de Galapagos Sky Liveaboard en laat je betoveren door de ongeëvenaarde schoonheid en diversiteit van de Galapagos Eilanden. Met zijn luxe accommodaties, gepassioneerde bemanning en adembenemende duiklocaties belooft de Galapagos Sky een reis te worden die al je verwachtingen overtreft. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur en ontdek waarom dit de perfecte keuze is voor duikers die op zoek zijn naar een diepgaande verkenning van een van 's werelds meest buitengewone mariene ecosystemen.

Waarom Kiezen voor Galapagos Sky Liveaboard?

Galapagos Sky Liveaboard staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij we zorgen voor comfort, veiligheid en een ongeëvenaarde service. Met onze passie voor de Galapagos Eilanden en onze expertise in het leveren van hoogwaardige duikreizen, garanderen wij een reis die al je verwachtingen zal overtreffen.

Verken de Betoverende Onderwaterwereld van de Galapagos Eilanden

Met Galapagos Sky Liveaboard verken je enkele van 's werelds meest spectaculaire duiklocaties. Van kleurrijke koraalriffen tot indrukwekkende zeeleven, de wateren van de Galapagos Eilanden bieden een ongeëvenaarde onderwaterervaring. Onze ervaren duikgidsen zullen je begeleiden bij het verkennen van deze prachtige onderwaterwereld, terwijl je wordt omringd door nieuwsgierige zeeleeuwen, majestueuze haaien en scholen tropische vissen.

Luxe Aan Boord

Bij Galapagos Sky Liveaboard streven we naar het bieden van een luxe en comfortabele omgeving aan boord. Onze ruime hutten zijn elegant ingericht en voorzien van alle moderne gemakken die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Geniet van heerlijke maaltijden bereid door onze getalenteerde chef-koks, ontspan met een verfrissend drankje op het dek terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de oceaan, of neem een duik in ons verfrissende zwembad aan boord.

Een Gemeenschap van Avonturiers

Bij Galapagos Sky Liveaboard geloven we in het creëren van een hechte gemeenschap van avontuurlijke reizigers en natuurliefhebbers. Of je nu alleen reist, met vrienden of met familie, je zult snel vrienden maken en onvergetelijke herinneringen creëren met je mededuikers aan boord van onze liveaboard. Onze vriendelijke bemanning staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je duikavontuur soepel verloopt, van begin tot eind.

Boek Je Droomreis Vandaag Nog!

Ben je klaar om de pracht van de Galapagos Eilanden te ontdekken aan boord van de Galapagos Sky Liveaboard? Boek vandaag nog je reis en bereid je voor op een avontuur dat je nog lang zal bijblijven. Of je nu op zoek bent naar spannende duiken, ontspanning in luxe accommodatie of het verkennen van de prachtige natuur van de Galapagos Eilanden, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie op zee. Aarzel niet langer en reserveer je plek aan boord van de Galapagos Sky Liveaboard vandaag nog!




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail