El Dorado Beach Resort Afbeelding El Dorado Beach Resort
El Dorado Beach Resort ***
Bestemming: Negros - Dauin

El Dorado Beach Resort

***

plane hotel

Dompel uzelf onder in de wondere onderwaterwereld van Dauin en duik op de beroemde duikstekken van Dumaguete en Apo Eiland! Er kan hier het hele jaar door gedoken worden. Het El Dorado Beach Resort ligt aan het gouden strand van het dorp Bacolod in Dauin, in het zuiden van het eiland Negros...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



El Dorado Beach Resort

Het El Dorado Beach Resort ligt aan het gouden strand van het dorp Bacolod in Dauin, in het zuiden van het eiland Negros. Opvallend is de eigenzinnige en interessante architectuur van het El Dorado Beach Resort. Hier zie je duidelijk de handtekening van de Zwitserse eigenaar, die heeft het hotel ingericht met veel aandacht voor detail. Een grote variatie aan kamers maken het resort geschikt voor elk soort budget.

In het centrum van het resort ligt het zwembad, omringd door twee bars en een zeer comfortabel ingerichte lounge. Hier kunt u lekker chillen en genieten van een tropische cocktail in een prachtige omgeving. Aan de strandzijde ligt Pepe's restaurant, waar uitstekende Filipijnse, Europese en internationale gerechten u in vervoering brengen. 's Avonds na het diner kunt u hier op een breedbeeld TV naar uw favoriete sporten en films kijken.

Geniet van uw ontbijt in de ontbijtruimte van Pepes buffet en ervaar de rustgevende sfeer terwijl u van de zonsopgang geniet. Ga lekker zonnen op het het gouden strand. Een bezoekje aan de Spa mag eigenlijk ook niet ontbreken tijdens uw vakantie. Verwen uzelf met een heerlijk ontspannen massage met kokos- of andere tropische olien en u zult zich herboren voelen!

Een draadloze internetverbinding is overal in het resort toegankelijk. El Dorado Beach Resort biedt een pendeldienst naar de boulevard van Dumaguete City (Why Not Disco Bar en Restaurant) voor een leuke avond uit en nachtelijk entertainment.

Duiken

Dompel uzelf onder in de wondere onderwaterwereld van Dauin en duik op de beroemde duikstekken van Dumaguete en Apo Eiland. Er kan hier het hele jaar door gedoken worden. Direct voor het resort ligt het prachtige huisrif, waar zonder veel inspanning op gedoken kan worden. U loopt zo het water in vanaf het zandstrand! De aanvankelijk zacht glooiende, zandige hellingen zijn tot ongeveer 6 meter diepte bedekt met zeegras. Hier ontmoet u murenen, vijlvissen, naaktslakken, gestreepte zeeslangen, en met een beetje geluk zeepaardjes en zeegras spookfluitvissen. Op 6 meter diepte begint het koraalrif met grote en kleine, harde en zachte koralen, dat zich uitstrekt tot 22 meter. Hier ziet u vissen stoeien tussen het koraal en kunt u zich vergapen aan zeeduivels van wel 30cm. Ghostpipevissen, koraalduivels, murenen en blauw gevlekte roggen, maar ook schorpioenvissen en vleermuisvissen beschouwen het rif als hun thuis. Op het huisrif wonen drie tamme gigantische baarzen. Fotografen gaan zeker genieten van deze duikstek!

Apo Island beschikt over de beste duikstekken van de Filipijnen en ligt niet ver van het El Dorado Resort. Hier typeren schitterende koraalriffen en steile wanden het onderwaterlandschap. Naast een interessant macro-leven en scholen vissen zijn hier soms ook grote vissen te zien. Met het speciale Dive Society Ray Board, voortbewogen door de boot, glijd u moeiteloos onder het wateroppervlak door en krijgt u de kans zich als een rog in het water te voelen!

Het duikcentrum van Dive Society ligt net achter het restaurant. Het centrum is is een SSI Instructor Training Facility en PADI Golden Palm Dive Resort met excellente opleidingsfaciliteiten en een compleet vervolgprogramma. Het centrum biedt duikcursussen aan van beginner (OWD) tot Divemaster, en verschillende specialty cursussen.

Het duikcentrum biedt geweldige service en het vriendelijke personeel doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De ruime droogkamer biedt voldoende ruimte om uw duikspullen te wassen, te drogen en op te bergen. Er is een speciale ruimte voor camera apparatuur. U kunt tevens uitstekende en moderne duikuitrustingen huren.

De zuurstoftanks worden met een Lehnhart & Wagner Compressor gevuld, die een capaciteit van 450 Liter per minuut heeft en een automatische condens afblaas installatie. De tanks worden tijdens het vullen in een waterbad gekoeld, waardoor de tanks niet te warm worden en er meer lucht in de tank blijft. De basis biedt ook Enriched Air Nitrox aan en wel met een zuurstofgehalte tussen de 22% en 40%. De mix wordt verkregen door blending. NITROX is gratis op elke duik voor gecertificeerde NITROX duikers.

Met de hulp van drie boten (een lokale Banka, een trimaran en een kleine speedboat) en de trein, (een open bestelwagen), wordt u elke dag naar de verschillende duikstekken vervoerd.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

El Dorado Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail