Ocean Vida Beach en Dive Resort Afbeelding Ocean Vida Beach en Dive Resort
Ocean Vida Beach en Dive Resort ****
Bestemming: Malapascua Island - Malapascua

Ocean Vida Beach en Dive Resort

****

plane hotel

Het Ocean Vida Beach & Dive Resort ligt aan het witte strand, net naast de duikschool. Met 5 van de mooiste duiklocaties van Azie in de nabijheid staat een verblijf in dit resort garant voor een unieke duikbeleving!

Hotel o.b.v. LogiesOcean Vida Resort

Het Ocean Vida Beach & Dive Resort ligt aan het witte strand, net naast de duikschool. Alle 12 bungalows hebben zeezicht, met airconditioning, ventilator en een terras of balkon.

Verschillende bestemmingen op de Filippijnen zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Alle Sea Explorers bestemmingen op de Visayas (Negros, Bohol, Cabilao, Moalboal & Malapascua) kunnen met elkaar gecombineerd worden. In de meeste gevallen betaal je alleen de extra transfers tussen de eilanden. Ook kun je het duikpakket verdelen tussen de verschillende eilanden. Hierdoor kun je bij de ene bestemming meer duiken en op een ander eiland lekker uitrusten. De transfers worden soms al duikend uitgevoerd waardoor je zelfs geen duikdagen verliest!

Duiken

Het Sea Explorers Duikcentrum op Malapascua is een Padi 5* Gold Palm Dive Center. De twee grote outrigger-boten en een speedboot brengen de duikers naars de duikstekken. De traditionele boten hebben een capaciteit voor 14 duikers. Op de speedboot kunnen 8 duikers terecht. Er is Nitrox beschikbaar.

Shark Point: Een duikstek ongeveer 30 minuten varen van Malapascua. Vooral in de vroege morgen komen hier veel voshaaien en hamerhaaien. Af en toe wordt er ook een Manta gezien.

Malapascua: Hier vind je mooie rots formaties op ongeveer 20 meter diepte, met koralen bevolkt met kleine rifvisjes en de wel bekende hengelaarsvissen, schorpioenvissen en naakstslakken. Deze plek is zeer geschikt voor de beginnende duiker omdat hier een verscheidenheid aan vissen voorkomt.

Lighthouse: Deze duikstek is vlak bij het strand van Malapascua op 5 minuten varen en is zeer geschikt voor nachtduiken.

Calangaman Island: Rond dit zeer kleine eiland kun je heel mooi snorkelen. Tevens kunnen de duikers hier zeer fascinerende walls met zwart koraal tegenkomen.

Dona Marilyn: Op ongeveer 32 meter diepte ligt hier een vrachtschip dat in 1982 gezonken is tijdens een tyfoon. Het wrak is 90 meter lang. Op deze duikplaats komen zeer veel verschillende soorten koraal voor. Af en toe wordt er een verpleegsterhaai of adelaarsrog gespot.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ocean Vida Beach en Dive Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail