Liveaboard Filipijnen 14daagse Malapascua  Leyte Liveaboard Afbeelding Liveaboard Filipijnen 14daagse Malapascua Leyte Liveaboard
Liveaboard Filipijnen 14daagse Malapascua Leyte Liveaboard ***
Bestemming: Eilandhoppen - Duiken Filipijnen Eilandhoppen

Liveaboard Filipijnen 14daagse Malapascua Leyte Liveaboard

***

plane hotel

Ontdek het Paradijs van de Filipijnen: Eilandhoppen, Duiken op Malapascua & Leyte Liveaboard Avontuur



Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Ontdek het Paradijs van de Filipijnen: Eilandhoppen, Duiken op Malapascua & Leyte Liveaboard Avontuur

Welkom bij het ultieme avontuur in het adembenemende Filipijnen! Bent u klaar om de schoonheid van de onderwaterwereld te verkennen, te genieten van prachtige eilandlandschappen en de magie van de Filipijnse eilanden te ervaren? Onze 14-daagse reis neemt u mee op een onvergetelijke reis door de parels van de Filipijnen, inclusief de betoverende Malapascua, Leyte's verborgen schatten en een spannende liveaboard-ervaring.

Ontdek de Pracht van Malapascua
We beginnen ons avontuur op het betoverende eiland Malapascua, een juweel in de Stille Oceaan. Bekend om zijn kristalheldere wateren, witte zandstranden en levendige koraalriffen, is Malapascua een paradijs voor duikliefhebbers. Verken de beroemde duiklocaties zoals de Monad Shoal, waar u de majestueuze voshaaien kunt tegenkomen, of duik in de kleurrijke onderwaterwereld van Gato Island.

Na een dag vol avontuur kunt u ontspannen op het strand, genieten van verse zeevruchten in lokale restaurants en de warme gastvrijheid van de eilandbewoners ervaren. Vergeet niet om te genieten van een adembenemende zonsondergang en jezelf onder te dompelen in de rust van dit paradijs.

Verken Leyte: Het Verborgen Juweel van de Filipijnen
Vanuit Malapascua gaan we verder naar het prachtige eiland Leyte, een verborgen juweel dat wacht om ontdekt te worden. Leyte staat bekend om zijn ongerepte natuur, weelderige jungle en historische bezienswaardigheden. Verken de prachtige watervallen van Sambawan Island, maak een trektocht door de weelderige bossen van Lake Danao National Park, of leer meer over de rijke geschiedenis van de regio tijdens een bezoek aan het MacArthur Park en de Leyte Landing Memorial.

Voor duikliefhebbers biedt Leyte ook een overvloed aan spannende duiklocaties, waaronder de beroemde duikplekken rondom Panaon Island en de kleurrijke koraaltuinen van Padre Burgos. Of u nu een ervaren duiker bent of net begint, Leyte heeft voor elk wat wils.

Duiken in Stijl: Liveaboard Avontuur
Na het verkennen van Malapascua en Leyte, is het tijd voor het hoogtepunt van uw reis - een spannend liveaboard-avontuur! Stap aan boord van onze luxe liveaboard en laat u meevoeren naar enkele van de meest afgelegen en adembenemende duiklocaties in de Filipijnen. Met comfortabele accommodatie, heerlijke maaltijden en ervaren gidsen aan boord, kunt u zich volledig concentreren op het verkennen van de onderwaterwereld.

Of u nu droomt van het zien van majestueuze walvishaaien, kleurrijke koraalriffen wilt verkennen of wilt genieten van nachtduiken onder de sterrenhemel, ons liveaboard-avontuur biedt alles wat u maar kunt wensen en meer. Laat u betoveren door de schoonheid van de oceaan terwijl u duikt in de diepten van de Stille Oceaan.

Praktische Informatie
Voordat u vertrekt, zijn er een paar praktische zaken om rekening mee te houden. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is ruimbagage niet langer inbegrepen bij uw ticket. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij.

De getoonde prijzen op onze website zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. We streven ernaar onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien de boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken we voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Boek Nu en Begin aan het Avontuur van Uw Leven
Klaar om de schoonheid van de Filipijnen te verkennen? Boek nu uw 14-daagse Eilandhoppen, Duiken op Malapascua & Leyte Liveaboard Avontuur en bereid u voor op een reis vol onvergetelijke momenten, adembenemende landschappen en spannende duikervaringen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen aan boord van onze liveaboard en u mee te nemen op een reis die u nooit zult vergeten!



Liveaboard Filipijnen 14daagse Malapascua  Leyte Liveaboard 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail