Loves Beach en Dive Resort Afbeelding Loves Beach en Dive Resort
Loves Beach en Dive Resort ***
Bestemming: Cebu - Moalboal

Loves Beach en Dive Resort

***

plane hotel

Gelegen tussen de weelderige Cebu bergen vindt je het Loves Beach & Dive Resort. Een bijzondere plek van waaruit u Cebu en de onderwaterwereld het beste kunt verkennen. Een gezellige familie gerund Dive hotel, bar en restaurant met uitzicht op Pescador Island, het duikparadijs van Moalboal.

Hotel o.b.v. Logies ontbijtLoves Beach & Dive Resort

Het Loves Beach & Dive Resort is een prachtig klein resort met 22 kamers in het rustige uiteinde van Panagsama Beach in Moalboal en vooral gericht op duikers en snorkelaars. Het duikcentrum vindt u direct aan de kust.

Ligging

Het Loves Beach & Dive Resort ligt op een klif aan de zuidkant van Panagsama Beach in Moalboal op 2,5 uur rijden van het vliegveld. Het resort heeft een zeer rustige ambiance. Het restaurant en duikcentrum is ook geopend voor de gasten van Sunset Beach Resort, Marcosas Beach Resort, Mollies Place en Quo Vadis Beach Resort, de belangrijkste badplaatsen aan de zuidkant van Panagsama Beach.

Kamers

Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, warm water en een eigen badkamer.

Faciliteiten

Het resort beschikt over een restaurant aan zee, een zwembad, een strandbar, een massageruimte, gratis Wifi en een eigen parkeerplaats voor uw (huur)auto.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met onze reserveringsafdeling op 020-5733230

Cebu Fun Divers

Het in huis duikcentrum van Cebu Fun Divers is onder Duits beheer en biedt SSI duikcursussen aan. Zij bieden duikcursussen voor zowel de beginnende duiker en open water, redding en Divemaster cursussen voor de ervaren duiker. Nitrox wordt aangeboden en technische duikers zijn ook welkom.

Duiken - incl. fles, lood, lucht

Kantduik 22 Bootduik 26 Nachtduik 30 Duikpakket - 5 duiken 124 Duikpakket - 10 duiken 234 Duikpakket - 20 duiken 354 Toeslag nachtduik bij duikpakket 4

Nitrox standard 32% + 36%
Nitrox per tank 5 Nitrox - 5 duiken 147 Nitrox - 10 duiken 279 Nitrox - 20 duiken 527

Huur uitrusting 0 complete set - per duik 6 Duikcomputer, - per dag 8

PADI Duikcursussen incl. cursus materiaal
Discover Scuba 60 Scuba Diver 232 Open Water Diver 360 Advanced Open Water Diver 296 Rescue Diver 392

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Enkele duikspots

Duiken in Moalboal is beter dan ooit tevoren en de duikspots rond Pescador Island en de steile wanden langs de kust behoren tot de beste in de Filippijnen.

Pescador Island

Pescador Island is beroemd om zijn prachtige, grotendeels ongerepte mariene leven. Het kleine eiland met rotswanden is omringd door een ondiep rif van 3-10m breed. De rotswanden bestaan uit een massa van grotten, de meest dramatische daarvan is de majestueuze kathedraal Pescador, een groot onderwatergrot te bereiken via een 15 meter brede trechter en afdalen tot 35m.

Sunken Island

Een spectaculaire duik voor ervaren duikers. Sunken Island is een onderwater hoogtepunt, met de top ongeveer 25m onder de oppervlakte. Je moet jezelf laten vallen in 25m diep open blauw water en door sterke stromingen aan de bovenkant van deze onderwater de berg zien te bereiken. Je vindt de hengelaarvis en Spaanse dansers in dit gebied. En, natuurlijk, grote pelagische: grote school van de jacks en tonijn, barracuda, snapper en grouper, scholen van blauwe trekkervis en makreel, evenals de ray of haai.

Airplane Wreck

De stabiele bovenbouw van het vliegtuig lijkt dezelfde kenmerken te hebben als een echt koraalrif. In het vliegtuig creeren grotten en tunnels de beschermde gebieden, waardoor er veel ongewervelde dieren en een veelheid aan mariene organismen te vinden zijn.

Oscars Cave

Oscars Cave is een kleine grot van 27m diepte. Slechts 2 duikers passen erin en je ongeveer 10 meter diep duiken. Uiteraard is deze spot alleen voor zeer ervaren duikers.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Loves Beach en Dive Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail