Eden Resort Santander Afbeelding Eden Resort Santander
Eden Resort Santander ***
Bestemming: Cebu - Liloan

Eden Resort Santander

***

plane hotel

Eden Resort is een nieuw resort en ligt in Liloan, Santander op het zuidelijkste puntje van Cebu Island. In de buurt van beroemde duikplaatsen als Apo Island, Pescador Island, Balicasag en meer.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Eden Resort Santander

Het Eden Resort Santander heeft met zijn slechts 10 luxe kamers een familiaire uitstraling. Het is een nieuw resort met alle luxe die u kunt verwachten. Gelegen op een prachtig koraalrif is het de perfecte plek om te duiken. Tevens biedt het resort andere activiteiten aan zoals mountainbiken, off-road motorrijden en kajakken.

Ligging

Liloan, Santander, Cebu, pal aan de oceaan.

Kamers

10 luxe tweepersoonskamers met 180 graden uitzicht op de oceaan. Alle uitgerust met airconditioning, warm en koud water en een mini-bar.

Faciliteiten

Auto, wasservice, telefoon en fax service, restaurant, draadloos internet, een spa en massage, avontuurlijke sporten zoals off-road motorfietsen, mountainbikes, kajaks, een tennisbaan, een zwembad met bubbelbad.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies&ontbijt. Tegen betaling van een toeslag is het ook mogelijk om op basis van halfpension of volpension te verblijven.

Vluchten

Deze reizen worden uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. In de meeste gevallen betreft dit vluchten met Cathay Pacific of Singapore Airlines. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven, net als de accommodaties, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Bagage

De standaard bagagevrijdom bij Cathay Pacific en Singapore Airlines is 20kg per persoon. Indien u duikuitrusting meeneemt, kunnen we voor u kosteloos 10kg extra bagage aanvragen.

10-daagse pakketreis inclusief:

  • Retourvluchten Amsterdam - Cebu
  • Luchthaventransfers
  • 7 nachten verblijf in een Deluxe Room
  • Verzorging op basis van logies&ontbijt

Duiken in Santander

Deze reis is exclusief duikpakket. Tijdens uw reservering kunt u in het opmerkingenveld aangeven of u een van onderstaande duikpakketten of cursussen wilt bij reserveren.

Easy Diving

Met Easydiving kies je duiken op zijn best. Christian en Raphael ontdekten het paradijs van de Visayas 15 jaar geleden. Ze begonnen met het delen van hun ervaringen in 2000. Het duurde niet lang voordat de eerste bungalows werden gebouwd, de eerste winkel werd opgezet en de eerste boten begon te varen onder de Easy diving vlag. Easy Diving & Beach Resort Sipalay werd de eerste PADI 5 * IDC Resort op Negros Occidental, de hoogste ranking in het sportduiken. Andere winkels volgden als een tweede winkel in Sipalay, Easydiving op Thalatta in Zamboanguita en de nieuwste in de familie, Easydiving in het Eden Hotel in Santander, een parel midden in het centrum van de Visayas. Een kleine vloot van Safari boten maakt het plaatje compleet.

Duikpakket

U kunt verschillende duikpakketten reserveren. In Sipalay is Nitrox gratis. Wij bieden onder andere het volgende aan:

  • 10 duiken inclusief fles/lucht/lood 195,-
  • 20 duiken inclusief fles/lucht/lood 375,-

Voor een duikpakket dient u in het bezit te zijn van een geldig duikbrevet. Heeft u langer dan 3 maanden niet gedoken dan zult u ter plaatse een checkdive moeten doen.

Leren duiken?

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bij Savedra Dive Center duurt 3-4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst. Prijs PADI Open Water Diver 329.

Overige cursussen

  • Advanced Open Water 235,-
  • Rescue Diver 365,-

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Enkele duikspots in Santander

Santander ligt in het centrum van de Visayas met de beste duikplekken binnen enkele minuten of per dagtrip bereikbaar. Een van de beste zijn:

  • Apo Island, met zijn 11 prachtige duikplekken (koraalriffen op zijn best)
  • Sumilon eiland met zijn rifhaaien en hellingen
  • Oslob met zijn walvishaaien
  • Balicasag met zijn tuinen, hellingen en barracuda
  • De beestjes van Dauin
  • En natuurlijk het huisrif vlak voor uw hotel



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Eden Resort Santander 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail