Jony s Beach Resort Afbeelding Jony s Beach Resort
Jony s Beach Resort
Bestemming: Borocay - White Beach

Jony s Beach Resort


plane hotel

Jonys Beach Resort is gelegen op het prachtige eiland Boracay. Het is een familie-gerund resort gelegen in prachtige, tropische omgeving . Jonys Beach Resort ligt op een steenworp afstand van het witte zandstrand van Boracay en alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Het hotel beschikt over gratis WiFi en een restaurant aan het strand.

Hotel o.b.v. Logies ontbijtJony's Beach Resort

Jonys Beach Resort is gelegen op het prachtige eiland Boracay. Het is een familie-gerund resort gelegen in prachtige, tropische omgeving . Jonys Beach Resort ligt op een steenworp afstand van het witte zandstrand van Boracay en alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Het hotel beschikt over gratis WiFi en een restaurant aan het strand.

Ligging

Het resort ligt in op enkele minuten van White Beach, Willy's Rock en de diverse uitgaansgelegenheden.

Kamers

De kamers beschikken over een douche, mini bar, telefoon en TV. Het hotel biedt gratis Wifi.

Duiken

Er zijn ca. 25 duiklocaties op en rond Borocay. De variatie is groot met ondiepe en makkelijke locaties en meer uitdagende locaties qua diepte en stroom zoals Yapak en Camia. Borocay biedt mogelijkheden voor zowel de beginner als de ervaren duiker. Nachtduiken worden aangeboden vanaf het strand. De gemiddelde watertemperatuur bedraagt ca. 28 graden met een temperatuur van 21 graden op 30 meter diepte. Zichtbaarheid bedraagt 15 - 20 meter, maar kan in de zomer oplopen tot 50 meter en in de winter (dec - feb) teruglopen tot 10 meter.

New Wave Divers

New Wave Divers is een 5 star PADI gecertificeerd en heeft als enige op Borocay en Clean Air Certificate'. New Wave Divers heeft een Amerikaanse eigenaar en biedt naast duikarrangementen een volledig PADI cursusaanbod van Discover Scuba Diving tot PADI Dive Master.

Duikprijzen

Duik inclusief huur uitrusting - 28

Duik met eigen uitrusting - 23

Nachtduik inclusief huur uitrusting - 36

Nachtduik met eigen uitrusting - 32

Nitrox inclusief huur uitrusting - 40

Nitrox met eigen uitrusting - 35

Duikcursus

 

Ontdek duiken - 56

Bubblemaker - 56

Scuba Diver - 265

Open Water - 340

Advanced Open Water - 265

Emergency 1st Response - 130

Rescue Diver - 355

Divemaster - 800

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen Neem contact op met Duikreizen!

Tel: 020-5733230 Of stuur een email naar info@duikreizen.nlVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Jony s Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail