Leer duiken in Marsa Alam 3 Afbeelding Leer duiken in Marsa Alam 3
Leer duiken in Marsa Alam 3 ***
Bestemming: Rode Zee Leren duiken - Leren duiken in Marsa Alam

Leer duiken in Marsa Alam 3

***

Heeft u er altijd al van gedroomd de prachtige onderwaterwereld te ontdekkenEn dan het liefst in een mooie, ontspannen omgeving met een comfortabel klimaatIn Marsa Alam kunt u uw PADI cursus gaan halen in een van de mooiste omgevingen van Egypte!

Hotel o.b.v. Volgens programmaDuiken in Marsa Alam

U wilt graag gaan duiken in Marsa Alam en verblijven in een 3 sterren accommodatie. Er zijn echter veel verschillende hotels waaruit u kunt kiezen in Marsa Alam. Wanneer u deze reis bij ons boekt, zoeken wij voor u de beste prijs en kwaliteitverhouding in de periode die u op reis wilt.

Alle 3 sterren hotels die we aanbieden in Marsa Alam, zijn direct aan of nabij de Rode Zee gelegen. De kamers zijn eenvoudig en netjes ingericht en voorzien van badkamer met bad/douche en toilet. Elk hotel biedt als standaard faciliteit een zwembad. Bij de aanbiedingsprijs is het ontbijt en diner inbegrepen.

De prijzen op onze website zijn inclusief vlucht, accommodatie en duikpakket.

Leren Duiken?

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

De kosten van de PADI Open Water Diver Cursus zijn ca. 269,- per persoon. De cursus is inclusief gebruik van duikuitrusting. Ter plaatse betaalt u het brevet (ca. 35 euro). Het lesboek (ca. 60 euro incl. DVD) kunt u zowel ter plaatse als bij ons van tevoren aanschaffen.

Overige cursussen

 • PADI Referal Cursus 176,-
 • PADI Advanced Open Water Cursus 280,-

Alle cursussen zijn inclusief gebruik van duikuitrusting tijdens de cursus

Bijkomende kosten Marsa Alam

 • rifbelasting per dag 3 euro per duiker/snorkelaar (ter plaatse)
 • Warme lunch aan boord incl. frisdrank, koffie, thee 5,50 euro p.p.p. dag (ter plaatse)

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Leer duiken in Marsa Alam 3 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail