Sheraton Miramar Hotel Afbeelding Sheraton Miramar Hotel
Sheraton Miramar Hotel *****
Bestemming: Rode Zee Leren duiken - Leren duiken in El Gouna

Sheraton Miramar Hotel

*****

Sheraton Miramar, weer een uitstekend hotel van de Sheraton keten. Dit keer gelegen in het schitterende El Gouna en op basis van All Inclusive.

Hotel o.b.v. Halfpension



Ligging: Sheraton Miramar in El Gouna

In de lagune El Gouna met 5 eigen stranden en het publieke strand op korte afstand. Het centrum van El Gouna ligt op korte afstand.

Faciliteiten: Sheraton Miramar

Sheraton Miramar beschikt over 339 kamers verdeeld over diverse gebouwen. Er is een buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants (Orient en Italiaans) en diverse bars, waaronder een boatbar. Op het complex vindt u een relax zwembad, animatiebad en 3 kinderbaden. Het hotel heeft 5 stranden, waarvan 1 exclusief voor volwassenen. Op de stranden en bij de zwembaden staan ligbedjes en parasols. Voor de kids is er een mini club (5-12 jaar) en een speeltuin. Verder zijn er winkeltjes en een bank.

Uw hotelkamer:

De luxe kamers zijn voorzien van airconditioning, kluis, minibar (tegen betaling), koffie/thee faciliteiten en telefoon en een balkon of terras. De badkamers beschikken over een douche, toilet en fohn. Kinderen slapen in bed bij de ouders.

Sport & Ontspanning:

Sheraton Miramar biedt u fitness, tafeltennis, beachvolley, darts, waterpolo, tennis, biljart, air hockey en diverse videogames, aerobics, sommige tegen betaling. U kunt fietsen huren. In het Wellness center is de sauna en dompelbad gratis, behandelingen tegen betaling. Dagelijkse daganimatie en 2 x per week avondanimatie. Kookcursus op aanvraag.

Verzorging: Sheraton Miramar

U verblijft in Sheraton Miramar op basis van Half Pension; maaltijden in buffetvorm of All Inclusive; Ontbijt, lunch, diner in buffetvorm. Tevens ook a la carte lunch mogelijk. Koffie en thee met koekjes in de middag. Onbeperkt ijs voor de kinderen tussen 11.00 en 18.00 uur. Nationale wijnen, bier en non alcoholische drankjes tussen 11.00-23.00 uur. Vastgesteld menu in de a la carte restaurants. Tegen betaling: overige drankjes, alles na 23.00 uur, dine around El Gouna en extras in de a la carte restaurants.

LET OP: In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

BookingsCode:8758



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sheraton Miramar Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail