Panorama Bungalows El Gouna Afbeelding Panorama Bungalows El Gouna
Panorama Bungalows El Gouna ****
Bestemming: Rode Zee Leren duiken - Leren duiken in El Gouna

Panorama Bungalows El Gouna

****

Panorama Bungalows Resort is een prima 4-sterren hotel in het centrum van El Gouna. Onder het genot van de all inclusive formule kunt u heerlijk genieten van zon, zee en strand. Ook kunt u hier uitstekend duiken.

Bungalow o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Panorama Bungalows Resort is een prima 4-sterren hotel in het centrum van El Gouna. Onder het genot van de all inclusive formule kunt u heerlijk genieten van zon, zee en strand. Ook kunt u hier uitstekend duiken. Ligging: Panorama Bungalows in El Gouna Panorama Bungalows Resort ligt midden in El Gouna, het Venetie van de Rode Zee. Het centrum van El Gouna ligt op 3 minuten lopen en de 18 holes golfbaan grenst aan het resort. Panorama beschikt over een prive strand in de lagune. Het openbare strand aan de Rode Zee is makkelijk te bereiken met de (gratis) shuttleboot.

Faciliteiten

Panorama Bungalows Resort is een ruim opgezet resort met in totaal 152 kamer verdeeld over meerdere gebouwen. In het hoofdgebouw treft u de receptie met de lobbybar. In de tuin ligt het zwembad (s winters verwarmd) met apart kinderbadje. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedjes met parasols voor u klaar. In het hoofdrestaurant staan de maaltijden in buffetvorm voor u klaar. U kunt drankjes bestellen bij de diverse aanwezige bars; poolbar, lobby bar en de beachbar. Verder beschikt Panorama Bungalows Resort over diverse winkeltjes, discotheek, kapsalon en een internetruimte. Voor de jongste gasten is er een speeltuintje. In de Healthclub van Panorama Bungalows Resort waar u gebruik kunt maken van sauna, Turks bad en jacuzzi, massages en schoonheidsbehandelingen (sommige faciliteiten zijn tegen betaling). Gedurende de dag en de avond zorgt het animatie voor vermaak zowel op sportief gebied als op het entertainment vlak.

Uw hotelkamer

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar (gevuld met water), kluisje en balkon of terras met uitzicht over een van de lagunes of het zwembad. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en haardroger.

Sportfaciliteiten

Tijdens uw vakantie in Panorama Bungalows Resort kunt u diverse sporten uitoefenen; darts, volleybal, waterpolo en fitness. Tegen betaling: duikcentrum.

Verzorging

U verblijft in Panorama Bungalows Resort op basis van All Inclusive volgens de formule van het hotel: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-15.00), diner (19.00-22.00), allen in buffetvorm. In het hoofdrestaurant staat tussen de maaltijden een klein buffet. Alle lokale alcoholische en non alcoholische drankjes (door het hotel geselecteerd) tussen 10.00 en 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: alle drankjes in de minibar, water uitgezonderd.

LET OP

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn ivm onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Ook kan het voorkomen dat een accommodatie verschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter is.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Panorama Bungalows El Gouna 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail