Movenpick Resort Afbeelding Movenpick Resort
Movenpick Resort *****
Bestemming: Rode Zee Leren duiken - Leren duiken in El Gouna

Movenpick Resort

*****

Movenpick El Gouna, een hotel in Orientaalse sfeer met prachtige waterpartijen en een botanische tuin direct gelegen in de lagune El Gouna.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Movenpick El Gouna, een hotel in Orientaalse sfeer met prachtige waterpartijen en een botanische tuin direct gelegen in de lagune El Gouna.

Ligging: Movenpick Resort in El Gouna

Movenpick El Gouna ligt in El Gouna, direct aan een prive strand. Het centrum van El Gouna lig op enkele minuutjes lopen.

Faciliteiten: Movenpick Resort

Movenpick beschikt over 554 kamers verdeeld over 8 gebouwen met loopbruggen verbonden. Er is een buffetrestaurant, snackbar, a la carte visrestaurant, Movenpick ijstentje en diverse bars. In de tuin liggen 3 zwembaden en 1 apart kinderbad. Rondom de baden en op het strand staan met ligbedjes en parasols. Verder is er een binnenbad, pinautomaat, handdoekenservice en internetmogelijkheden.

Uw hotelkamer:

De comfortabele kamers zijn voorzien van individuele airconditioning, satelliet tv, telefoon, internet, minibar (met water en fris), kluis en koffie/thee faciliteiten. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn.

Sport & Ontspanning:

Movenpick biedt u fitness, 2 tennisbanen, 1 squashbaan en een watersportcentrum. Enkelen tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een gevarieerd programma. In het Angsana Spa zijn er verschillende behandelingen te boeken, tegen betaling.

Verzorging: Movenpick Resort

U verblijft in Movenpick Resort op basis van Half Pension; maaltijden in buffetvorm of All Inclusive; Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, Snacks van 12:00 tot 17:00, Movenpick ijs gedurende de dag, koffie/thee met koekjes van 15:00 tot 17:00. Lokale alcoholische en non alcoholische drankjes van 11.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: niet genoemde maaltijden en drankjes.

LET OP: In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Boekingscode: COR



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Movenpick Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail