Leren duiken in El Gouna  Turtles Inn Afbeelding Leren duiken in El Gouna Turtles Inn
Leren duiken in El Gouna Turtles Inn ***
Bestemming: Rode Zee Leren duiken - Leren duiken in El Gouna

Leren duiken in El Gouna Turtles Inn

***

Altijd al uw duikbrevet willen halenProfiteer dan van deze superaanbieding inclusief cursus, vluchten en verblijf in het gezellige Dahab! Pakketreis inclusief vluchten, transfers, verblijf en duikcursus

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Maak uw droom werkelijkheid en leer duiken in Egypte..

Uw duikbrevet halen. Is dit altijd al een droom van u geweestBent u benieuwd naar de prachtige wereld onder de zeespiegelOf heeft u al eens gedoken en wilt u nu uw brevet eens halenDit is waar het allemaal begint. De PADI Open Water Diver cursus heeft al miljoenen mensen geintroduceerd in de duiksport!

8-daagse aanbieding inclusief:

  • retourvluchten Amsterdam - Hurghada
  • luchthaventransfers
  • verblijf in het Turtles Inn El Gouna
  • dagelijks ontbijt
  • PADI Open Water Diver Cursus bij Orca Divers
  • gebruik van duikuitrusting tijdens de cursus
Bijkomende kosten ter plaatse:
  • certificeringskosten en lesmateriaal ter plaatse ca. 55 euro p.p.
  • visum en handlingskosten ter plaatse (zie Visuminformatie)
Inhoud cursus

De cursus duurt meestal 4 dagen en bestaat uit drie delen:

  • theorie
  • oefenduiken in zwembad (of zwembad-achtige condities)
  • 4 duiken in open water

Uw cursus wordt gegeven in kleine groepjes. U krijgt les van een ervaren duikinstructeur. Bij de cursus is het gebruik van een volledige set duikuitrusting inbegrepen.

Poseidon Divers ligt op 5 tot 10 minuten loopafstand van uw hotel, het Blue Beach Club. In overleg kunnen we een Nederlandstalige duikinstructeur voor u reserveren.

Het brevet

Na afronding van de drie onderdelen ontvangt u uw eigen PADI Open Water Diver brevet. Hiermee kunt u wereldwijd terecht bij duizenden duikcentra waar u kunt genieten van de onderwaterwereld of uw duikopleiding voortzetten!

Toelatingseisen

In principe kan iedereen vanaf 10 jaar deelnemen aan de PADI Open Water cursus. U dient wel over een goede gezondheid te beschikken. Bij twijfel raden we u aan contact op te nemen met uw (huis)arts.

Om een duikcursus te volgen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Tijd besparen op vakantie tijdens uw cursus?
Begin uw cursus in Nederland en haal uw brevet in Egypte!

Het is mogelijk om een deel van de cursus in Nederland al af te ronden zodat u ter plaatse optimaal van uw vakantie kunt genieten. Vraag bij onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden.

Orca Divers

Orca Divers is een professionele organisatie met meerdere vestigingen in Egypte. Behalve duikscholen in o.a. Dahab, Safaga en Hamata heeft deze van oorsprong Duitse duikschool ook veel ervaring in het organiseren van liveaboards.

Orca Divers El Gouna ligt in het Turtles Inn, in de Abu Tig jachthaven. Zeven dagen per week staat het vriendelijke team van 8 uur s morgens tot 6 uur s avonds hier voor u klaar.

De duikschool beschikt in El Gouna over drie moderne boten, speciaal voor duikers ontworpen. Alle boten zijn uitgerust met de nodige veiligheidsuitrusting volgens nationale en internationale standaarden. De ervaren bemmaning brengt u graag op een veilige en comfortabele manier naar de beste duikstekken van El Gouna en omgeving.

Verder zijn er in de duikschool een ruime droog- en spoelruimte aanwezig, evenals een winkeltje en een Divers Bar, een perfecte plaats om na het duiken even na te praten met uw buddies.

Orca Divers El Gouna beschikt over zeer moderne en goed onderhouden huuruitrusting, een geavanceerde compressor en volgens de richtlijnen geteste en onderhouden aluminium ciliners.

Accommodatie

Turtles Inn is een knusse accommodatie met slechts 27 kamers, gelegen in de mooie Abu Tig jachthaven in El Gouna. Het hotel is smaakvol en zeer kleurrijk gedecoreerd en straalt een frisse stijl uit. Bovendien biedt het een prima prijs-/kwaliteitverhouding.

Het Turtles Inn is een geliefde accommodatie onder duikers. Er is een vestiging van Orca Divers in het hotel en de duikboten liggen op enkele meters lopen. Op 400 meter van het hotel ligt het Mangroovy-strand.

Het hotel beschikt over een 24-uurs recepte, lounge met tv, een buitenbar met dakterras en een klein buitenzwembad.

Alle kamers zijn netjes ingericht en zijn voorzien van telefoon, kluisje, koelkastje, tv, wireless internet, badkamer met wastafel, toilet en douche. Enkele kamers zijn voorzien van balkon of terras.

Vluchtinformatie

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De chartervluchten naar Hurghada zullen worden uitgevoerd door Transavia . Het kan voorkomen dat u een tussenlanding heeft. Maaltijden en drankjes zijn niet inbegrepen tijdens de vlucht, deze kunnen a la carte worden aangeschaft. U wordt per (bus)transfer van/naar uw hotel gebracht.

Bagage en duikbagage

Bij deze reis is een bagagevrijdom van 20kg inbegrepen. Daarnaast mag u max. 5 kg aan handbagage meenemen. Daarnaast is het mogelijk om tegen een toeslag van 20 euro per enkele reis een duikuitrusting van 3 tot 15kg extra mee te nemen.

Online stoel reservering
24 uur voor vertrek:

U kunt 24 uur voor vertrek gratis inchecken bij vluchten die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link.

Vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek:

U kunt 3 weken tot 48 uur voor vertrek online een stoel reserveren voor de heen- en terugreis die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link. U dient direct een stoel voor de heen en terugreis te reserveren, de code is maar eenmalig te gebruiken. Na het invoeren van deze code wordt deze geblokkeerd.

Voor een normale stoel betaalt u 7,50 per persoon per enkele reis en voor een stoel met extra beenruimte betaalt u 20,- per persoon per enkele reis (indien beschikbaar).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Leren duiken in El Gouna  Turtles Inn 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail