Leren duiken in Hurghada Emperor Divers 5* Afbeelding Leren duiken in Hurghada Emperor Divers 5*
Leren duiken in Hurghada Emperor Divers 5* *****
Bestemming: Duikvakantie Egypte Rode Zee - Leren Duiken Egypte Rode Zee

Leren duiken in Hurghada Emperor Divers 5*

*****

In het heldere water van de Rode Zee heeft u prachtig zicht op de kleurrijke koraalriffen en vissen. Hurghada is daarom een van de beste plaatsen om te leren duiken. Na een dag duiken is er nog genoeg te doen in de stad. Wie op zoek is naar een actieve duikvakantie, is in Hurghada aan het goede adres!

Hotel o.b.v. Volgens programmaIn luxe verblijven en de mooiste duikplaatsen van Hurghada gaan ontdekkenDat kan wanneer u in een 5 sterren accommodatie verblijft in Hurghada. Er zijn verschillende prachtige resorts waaruit u kunt kiezen. Wanneer u deze duikvakantie bij ons boekt, kijken wij voor u wat de beste mogelijkheid is. Uw onbezorgde vakantie in Hurghada kan beginnen!

U verblijft op basis van de All Inclusive-formule. Dit houdt in dat alle maaltijden, lokale drankjes en hapjes en vele sportmogelijkheden zijn inbegrepen in de reissom op de door het hotel aangegeven tijden. Uitzondering hierop zijn buitenlands geimporteerde dranken en sporten als duiken en gemotoriseerde sporten.

De prijzen op onze website zijn inclusief vlucht, accommodatie en duikpakket.

Emperor Divers:

Emperor Divers heeft 6 duikscholen op 5 lokaties langs de kust van de Rode Zee. In Hurghada vindt u de duikschool in het Hilton Plaza hotel. Vanuit deze centrale lokatie kunt u verschillende duikstekken, waaronder Giftun eiland gaan ontdekken. Of u nu wilt leren duiken, of al jaren ervaring heeft. De ervaren duikinstructeurs en gidsen van Emperor Divers zullen ervoor zorgen dat uw duiken een onvergetelijke ervaring worden!

Leren duiken

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

Tegen een toeslag van 280,- per persoon kunnen we deze Open Water Cursus voor u reserveren. De cursus is inclusief gebruik van duikuitrusting. Ter plaatse betaalt u het brevet (ca. 35 euro). Het lesboek (ca. 60 euro incl. DVD) kunt u zowel ter plaatse als bij ons van tevoren aanschaffen.

Overige cursussen

 • PADI Advanced Open Water Diver Cursus 220,-

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Leren duiken in Hurghada Emperor Divers 5* 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail