5* Leren Duiken in Marsa Alam Afbeelding 5* Leren Duiken in Marsa Alam
5* Leren Duiken in Marsa Alam *****
Bestemming: Duikvakantie Egypte Rode Zee - Leren Duiken Egypte Rode Zee

5* Leren Duiken in Marsa Alam

*****

Heeft u er altijd al van gedroomd de prachtige onderwaterwereld van Egypte te gaan ontdekkenIn Marsa Alam kunt u dit doen in een mooie en rustige omgeving. U vindt hier de mooiste, onaangetaste riffen van Egypte!

Hotel o.b.v. All InclusiveLeren Duiken in Marsa Alam

Is het uw wens om uw duikbrevet te halen, maar is het er nog niet van gekomenSmaakt het snorkelen op vakantie naar meer en wilt u de schitterende onderwaterwereld van de Rode Zee verder ontdekkenCombineer dan een heerlijke strandvakantie met PADI Open Water duikcursus en ontdek zelf wat de wondere waterwereld van de Rode Zee nog voor u verborgen heeft gehouden. Wanneer u eenmaal uw duikbrevet heeft behaald, gaat er een spectaculaire nieuwe wereld voor u open!

PADI Open Water Cursus voor beginnende duikers

Speciaal voor beginnende duikers zonder ervaring is er de PADI Open Water Diver Course. Tijdens deze cursus maakt u kennis met de grondbeginselen van het duiken. De cursus bestaat uit een aantal delen: theorieles, praktijkles met duiken in het zwembad (5 korte duiken in het zwembad) en daarna gaat u duiken in open water (4 duiken in open water op zee). Als de PADI Open Water Course met succes is afgerond, ontvangt u uw Open Water Diver-brevet van PADI. Hiermee kunt u in de toekomst wereldwijd gaan duiken. Met deze comfortabele duikreis kunt u voor een zeer aantrekkelijke prijs uw duikbrevet halen en ook nog eens genieten van een heerlijke vakantie aan de Rode Zee. De duikcursus wordt in kleine groepjes gegeven en is altijd onder begeleiding van een ervaren en goed getrainde duikinstructeur.

De verschillende onderdelen van de duikcursus

 • Deze eerste dag van de duikcursus start met het behandelen van de theorie uit het lesboek. Dit theorieboek kunt u bij de duikschool aanschaffen of eventueel al voor uw reis bij een PADI duikwinkel bij u in de buurt. De les vindt plaats in de lesruimte bij de duikschool.
 • Op de tweede dag gaat u beginnen deze theorie ook in de praktijk toe te passen en maakt u kennis met de verschillende onderdelen van de duikapparatuur. Op deze dag gaat u oefenduiken maken in het zwembad. U leert tevens hoe u de duikapparatuur moet gebruiken in het water.
 • Op deze laatste dagen van de cursus gaat u onder de begeleiding van een gediplomeerde duikinstructeur de eerste duiken in de open zee maken. Dit kan zowel vanaf de kant of vanaf de boot worden gedaan. U zal zich verbazen over de schitterende onderwaterwereld van de Rode Zee die er voor u open gaat en de eerste mooie duiken zullen u al snel doen verlangen naar meer!

Duikbrevet en het benodigde lesmateriaal

Het gebruik van de duikuitrusting is inbegrepen in uw duikcursus. Niet inbegrepen in de duikcursus zijn het lesboek (+ duiktabel) en de kosten van het certificaat. Het lesboek kan bij de duikschool ter plaatse aanschaft worden (ca. 35-40 euro) of u kunt dit voor u reis bij een PADI duikwinkel bij u in de buurt aanschaffen. Na het afronden van de PADI Open Water Course krijgt u uw duikbrevet. De certificaatkosten voldoet u direct aan de duikschool ter plaatse en zijn ca. 35-40 euro per persoon.

PADI toelatingseisen

Iedereen vanaf 10 jaar mag een PADI Open Water cursus volgen. Wel dient u over een goede gezondheid te beschikken. Bij twijfel raden we u aan contact op te nemen met uw (huis)arts. U dient ter plaatse een medische verklaring in te vullen, voordat u kunt gaan beginnen met de duikcursus. Wanneer u alle vragen met nee kunt beantwoorden, kunt u met de cursus starten. Wanneer u een of meerdere vragen met ja beantwoordt, kunt u alleen deelnemen als u in het bezit bent van een doktersverklaring. Klik hier voor een voorbeeld van een medische vragenlijst.

Deze 8-daagse pakketreis is inclusief

 • Retourvluchten Amsterdam - Marsa Alam en v.v.
 • Transfers van de luchthaven naar uw hotel en v.v.
 • 7 overnachtingen in een 5-sterren accommodatie
 • Verzorging op basis van all inclusive
 • PADI Open Water Diver Cursus incl. gebruik van duikuitrusting

Bijkomende kosten

 • Reserveringskosten
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50 euro
 • Ruimbagage (verschillend per luchtvaartmaatschappij)
 • Evt. Reis- en annuleringsverzekeringen
 • Visumkosten (ter plaatse te voldoen bij aankomst), ca 28 euro p.p.
 • Lesboek en certificeringskosten, ter plaatse te voldoen bij de duikschool

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid voor vluchten en accommodatie gecontroleerd hebben. Reserveringen blijven daarom tot telefonische en schriftelijke bevestiging onder voorbehoud. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Vluchtinformatie

De vluchten zijn naar Marsa Alam Airport. De vluchten kunnen worden uitgevoerd met verschillende luchtvaartmaatschappijen en zijn meestal met vertrek vanaf Schiphol, Amsterdam. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. Wanneer u vanaf een andere luchthaven wil vertrekken (zoals Brussel, Eindhoven of Dusseldorf), dan kijken wij graag voor u naar de mogelijkheden. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Mocht dit tarief niet meer beschikbaar zijn, dan kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

5* Leren Duiken in Marsa Alam 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail