4* Leren Duiken in Marsa Alam Egypte Afbeelding 4* Leren Duiken in Marsa Alam Egypte
4* Leren Duiken in Marsa Alam Egypte ****
Bestemming: Duikvakantie Egypte Rode Zee - Leren Duiken Egypte Rode Zee

4* Leren Duiken in Marsa Alam Egypte

****

Heeft u altijd al uw duikbrevet willen halen, maar is het er nog niet van gekomenCombineer een heerlijke vakantie in een 4-sterren hotel aan de Rode Zee met een PADI duikcursus en haal uw duikbrevet tijdens uw vakantie! Begin aan mooie, nieuwe duikavonturen en ontdek de schitterende onderwaterwereld van de Rode Zee met deze speciale deal!

Hotel o.b.v. All InclusiveLeren Duiken in Marsa Alam

Is het uw droom om uw duikbrevet nog te halenHeeft u altijd al mooie duikervaringen op willen doen, maar is het er nooit echt van gekomenOf bent u ook zo nieuwsgierig naar de prachtige en adembenemde onderwaterwereld van de Rode Zee, maar heeft u nog geen duikbrevetDan biedt deze mooie duikreis u de kans om uw droom waar te maken! Combineer een heerlijke zonvakantie met een duikcursus en ontdek zelf welke schatten de wondere waterwereld van de Rode Zee nog voor u verborgen heeft gehouden.

PADI Open Water Cursus voor beginnende duikers

Voor beginnende duikers is er de PADI Open Water Diver Cursus van PADI. Tijdens deze cursus leert u alle grondbeginselen van het duiken. De PADI Open Water cursus bestaat uit verschillende onderdelen: een deel theorie en 2 praktijkdelen (5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in open water op zee). Wanneer u de cursus met succes heeft afgerond dan ontvangt uw Open Water Diver-brevet van PADI, waar u in de toekomst wereldwijd mee kunt gaan duiken. Met deze speciale aanbieding kunt u tegen een zeer aantrekkelijke prijs uw duikbrevet halen tijdens een heerlijke vakantie aan de prachtige Rode Zee. De duikcursussen worden gegeven in kleine groepen en onder begeleiding van ervaren en goed getrainde duikinstructeurs, zodat u verzekerd bent van goede begeleiding en ruim voldoende aandacht. Het gebruik van de benodigde duikuitrusting is bij de cursus inbegrepen.

De PADI Open Water Cursus van dag-tot-dag

 • Dag 1 - De eerste dag van de duikcursus begint u met de theorie uit het lesboek. Het benodigde lesboek kunt u bij de duikschool aanschaffen of thuis voor uw vertrek bij een PADI duikwinkel bij u in de buurt bijvoorbeeld. De theorieles vindt plaats in het leslokaal bij het duikcenter.
 • Dag 2 - Nadat de theorie goed is doorgenomen, is het tijd om de theorie ook in de praktijk te gaan brengen en u kennis te laten maken met de duikapparatuur. Op deze dag zult u gaan oefenen in het zwembad. U leert hoe u de duikapparatuur moet gebruiken in het water.
 • Dag 3 en 4 - Op deze dagen gaat u, onder begeleiding van een gediplomeerde duikinstructeur, uw eerste duiken maken in de open zee. Deze duiken kunnen zowel vanaf de kant, als vanaf een boot worden gedaan. Er zal een adembenemend mooie wereld voor u open gaan als u al het moois ziet wat de onderwaterwereld van de Rode Zee tot nu toe nog voor u verborgen heeft gehouden!

Het lesmateriaal en het brevet

Het gebruik van de duikuitrusting is inbegrepen in de duikcursus. Wat niet is inbegrepen in de duikcursus zijn het theorieboek (+ duiktabel) en de certificatiekosten. Het lesboek kunt u ter plaatse bij de duikschool aanschaffen (ca. 35-40 euro) of reeds voor uw vertrek bij een PADI duikwinkel bij u in de buurt. Na het afronden van uw duikcursus krijgt u uw duikbrevet. Hievoor worden certificatiekosten in rekening gebracht, die niet zijn inbegrepen in de duikcursus. Deze certificatiekosten betaalt u ter plaatse direct aan de duikschool en liggen rond de 35-40 euro per persoon.

Toelatingseisen PADI

In principe kan iedereen vanaf 10 jaar deelnemen aan de PADI Open Water cursus. U dient wel over een goede gezondheid te beschikken. Bij twijfel raden we u aan contact op te nemen met uw (huis)arts. Een doktersverlaring is in Egypte niet verplicht. Bij de duikschool wordt u gevraagd een vragenlijst in te vullen. Indien u alle vragen met nee kunt beantwoorden, kunt u deelnemen aan de cursus. Als u een of meerdere vragen met ja beantwoordt, kunt u alleen deelnemen als u in het bezit bent van een doktersverklaring. Klik hier voor een voorbeeld van een medische vragenlijst.

Deze 8-daagse pakketreis is inclusief:

 • Retourvluchten Amsterdam - Marsa Alam
 • Vervoer van de luchthaven naar uw hotel en terug
 • 7 overnachtingen in een 4-sterren accommodatie
 • Verzorging op basis van all inclusive
 • PADI Open Water Diver Cursus incl. gebruik duikuitursting

Bijkomende kosten:

 • Ruimbagage (verschillend per luchtvaartmaatschappij)
 • Evt. Reis- en annuleringsverzekeringen
 • Visumkosten (ter plaatse bij aankomst), ca 28 euro p.p.
 • Lesboek en certificeringskosten, ter plaatse bij de duikschool te voldoen

Vluchtinformatie

U vliegt aan op de luchthaven van Marsa Alam. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf Amsterdam/Schiphol. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. Wenst u vanaf een andere luchthaven te vertrekken (bijv. Brussel, Eindhoven of Dusseldorf), dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid gecontroleerd hebben. Reserveringen blijven tot telefonische en schriftelijke bevestiging onder voorbehoud. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

4* Leren Duiken in Marsa Alam Egypte 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail