Camping: Ecolodge Shagra village
Bestemming: Duikvakantie Egypte Rode Zee - Duiken Marsa Alam Egypte

Camping: Ecolodge Shagra village


algemeen

De aanwezigheid van een geweldig huisrif - Ecolodge Shagra Village ligt tegenover het beroemde Elphinstone rif - maakt deze camping tot een gewilde accommodatie onder duikers. Het rif, met zijn verscheidenheid aan vissen en koralen, biedt zelfs een mogelijkheid om een nachtduik te maken. De baai wordt langzaamaan dieper: van 1-10 naar 40-50 meter richting de buitenriffen. Hoewel de nadruk op het duiken ligt, kan men in de nabije omgeving aan woestijnexcursies deelnemen of natuurlijk tot rust komen in de hippe bar.

ligging

De Ecolodge ligt 253 km ten zuiden van het vliegveld van Hurghada. Verder ligt het 40 km ten zuiden van luchthaven Marsa Alam, en 20 km ten noorden van deze stad zelf. Bijzonder is de ligging tegenover het Elphinstone rif. De Ecolodge Shagra Village ligt aan de Marsa baai.

faciliteiten

Het verblijf beschikt over een restaurant met uitzicht op zee, verschillende bars, een kleine kinderspeeltuin en een duikschool. Verder kan er gebruik gemaakt worden van telefoon-, fax- en internetverbindingen en natuurlijk van de sanitairvoorzieningen. Er is een duikshop op loopafstand van de camping. Service: iedere ochtend krijg je jerrycans met zoet water bij je tent of hut.

kamers

Ecolodge Shagra Village heeft 61 chalets, 25 hutten en 40 tenten. Allen zijn voorzien van (natuurlijke) ventilatie, elektriciteit, huurkluisje en meubilair. De 30 tenten op het strand zijn geschikt voor max. 2 personen. Alleen s nachts zijn ze voorzien van ventilator en elektriciteit. De royal tents hebben wat extra ruimte. Daar zit een minikoelkast in, een klerenkast en een tafel. Luxer zijn de stenen Mandarha hutten, die ramen, twee bedden, diverse meubels en een terrasje hebben. De chalets (Madyafas) zijn de overtreffende trap van dit alles: zij hebben ook een eigen badkamer.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail