Makadi Palace Afbeelding Makadi Palace
Makadi Palace ****
Bestemming: Duikvakantie Egypte Rode Zee - Duiken Makadi Bay Egypte

Makadi Palace

****

Hotel Grand Makadi Palace in Egypte Makadi Bay, kunt u genieten van de beste. Zwemmen in de vele kleine baaien van ongeveer 4 km lang zandstrand of verkennen met een gids de Arabische woestijn op kamelen, jeeps. Hier in het rustige Makadi Bay, kun je jezelf onderdompelen in de prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee, het kijken naar de prachtige koraalriffen en rotsachtige kliffen en wandeling door de goed...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Hotel RED SEA The Makadi Palace is een elegant suitehotel, gebouwd in de herkenbare Moorse stijl. In het hart van het hotel liggen 4 ruime landschapszwembaden, omringd door de tropische tuin en het zonneterras. Het ellenlange privestrand van Makadi en het ruime aanbod van restaurants en bars maken dit resort tot een ideaal vakantieadres. The Makadi Palace heeft een ruim aanbod aan faciliteiten. Zo maak je in de lobby gratis gebruik van wifi. Handig om af en toe je favoriete krant te kunnen checken en om contact te houden met thuis. Heerlijk relaxen doe je op het enorme zonneterras, in een van de 4 ruime landschapszwembaden of aan het fantastische strand. Een gevarieerd programma van dagactiviteiten en avondentertainment zorgen ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Dit hotel is ideaal voor stellen, maar kinderen zijn uiteraard welkom. Niet alleen bij het kinderbuffet in het restaurant, maar ook in de miniclubs (4 t/m 12 jaar) van de naastgelegen hotels The Grand Makadi en Sunwing Waterworld Makadi. Het hotel beschikt enkel over suites. De verzorgd ingerichte juniorsuites zijn gelegen in diverse gebouwen, verspreid over de prachtige tuin. Vanaf het balkon of terras kijk je uit over de tuin en de zwembaden. Het aanbod van restaurants en bars is enorm. Er zijn 2 buffetrestaurants, beide met terras. Fijn om buiten in aangename temperaturen te kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Daarnaast zijn er 2 a-la-carte restaurants (o.a. Thais). Maar je hebt nog meer keuze: je kunt namelijk ook gebruik maken van de restaurants en bars gelegen in zusterhotel The Grand Makadi en in de Makadi Mall. Direct voor het hotel ligt het mooie koraalrif. In de regio Hurghada is dit eigenlijk het enige authentieke koraalrif wat nog direct vanaf het strand toegankelijk is. Via de boulevard met mooie wandelpromenade is het hotel verbonden met de naastgelegen zusterhotels The Makadi Spa, The Grand Makadi en Sunwing Waterworld Makadi.

Ligging

Dit resort in Makadi Bay ligt aan het strand, op 0 km van Makadi Bey Water World. Het bevindt zich bovendien binnen 52 km afstand van Nieuwe jachthaven en Haven van Safaga. Ook Duikerslocatie Tobia Arbaa en Duikerslocatie Ras Abu Soma liggen binnen 52 km afstand.

Resortvoorzieningen

Ontspan op Makadi Palace - All Inclusives eigen zandstrand, ga snorkelen en dineer in een van de 5 restaurants van dit resort.

Kamervoorzieningen

De 511 kamers beschikken elk over een balkon, een 24-uurs roomservice en een televisie met satellietzenders. Een minibar, roomservice en een fohn zijn enkele van de overige voorzieningen.

Transfers

Deze reis is exclusief de transfers van de luchthaven naar uw accommodatie en vice versa. Deze kunt u tegen een toeslag optioneel bijboeken.

Vluchten

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf verschillende luchthavens, zoals Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf of Brussel. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen worden definitief aan u bevestigd nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie of vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief aanbieden.

Paspoort & Visuminformatie

Om af te reizen naar Egypte dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort, dat bij vertrek uit Egypte nog minimaal 6 maanden geldig is. Tevens dient u bij aankomst op de luchthaven in Egypte een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 27,- per persoon. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of met een ander soort reisdocument (zoals bijvoorbeeld een diplomatiek of militair paspoort, etc) dienen contact opnemen met de Egyptische ambassade in Den Haag. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om voor de juiste, geldige reisdocumenten en benodigde visa te zorgen. De reisorganisatie is hiervoor niet aansprakelijk.

Verzorging

U verblijft in deze accommodatie op basis van All Inclusive.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Makadi Palace 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail