Fort Arabesque Afbeelding Fort Arabesque
Fort Arabesque ****
Bestemming: Duikvakantie Egypte Rode Zee - Duiken Makadi Bay Egypte

Fort Arabesque

****

Fort Arabesque is gelegen in een prachtige tuin met wuivende palmen en direct aan het prive zandstrand. Alles is bij de hand voor een fantastische vakantie, diverse zwembaden voor veel waterplezier, bars om uw dorst te lessen en restaurants waar heerlijke gerechten worden geserveerd.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Fort Arabesque

Fort Arabesque is gelegen in een prachtige tuin met wuivende palmen en direct aan het prive zandstrand. Alles is bij de hand voor een fantastische vakantie, diverse zwembaden voor veel waterplezier, bars om uw dorst te lessen en restaurants waar heerlijke gerechten worden geserveerd.

Ligging

Fort Arabesque ligt in de mooiste baai van Makadi Bay en direct aan het prive zandstrand met een rif. De luchthaven van Hurghada ligt op ongeveer 20 kilometer. Het hotel biedt 2 maal per dag een shuttle service aan naar het centrum van Hurghada.

Faciliteiten

Fort Arabesque telt 444 kamers verdeeld over meerdere gebouwen. De gebouwen liggen verspreid in de prachtige groene tuin. U treft er een lobby met zitjes en een receptie. In de tuin liggen 3 zwembaden en een kinderbad. Rondom de zwembad en op het zandstrand kunt u gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols. Hapjes en drankjes zijn te verkrijgen bij de 2 buffetrestaurants, 2 a la carte restaurants (vooraf reserveren) en 4 bars, waaronder een swim-up poolbar. Tevens biedt Fort Arabesque u een doktersservice, diverse winkeltjes, een Beauty salon, internetfaciliteiten en roomservice (allen tegen betaling). Voor de kinderen is er een mini-club en een speelruimte.

Sport & Ontspanning

U kunt tijdens uw verblijf in Fort Arabesque gratis gebruikmaken van aqua aerobics, tennis (materiaal tegen betaling), volleybal, voetbal, boccia en tafeltennis. Biljart, fitness, watersporten aan het strand en het duikcentrum zijn tegen betaling. In het Spa Center kunt u tegen betaling gebruikmaken van het stoombad, massages en diverse schoonheidsbehandelingen. Het animatieteam verzorgt een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Kamers

De standaardkamers in Fort Arabesque hebben allemaal zeezicht en zijn ruim en verzorgd ingericht en beschikken over airconditioning, minibar, televisie, kluisje, telefoon en een balkon met zitje. De badkamers zijn voorzien van een bad/douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een Superior kamer boeken, deze kamers zijn gelegen op de bovenste verdieping en zijn ruimer en luxer ingericht. Voor gezinnen zijn er familiekamers (max. 5 personen), deze zijn gelijk aan de standaardkamer, echter ruimer, met extra bedden en een slaapbank.

Verzorging

U verblijft in Fort Arabesque op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-12.00), lunch (13.00-14.30) en diner (19.00-22.00), allen in buffetvorm. Snacks (15.30-17.00) en ijsjes. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 09.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, cocktails, Italiaanse koffie Danesi, verse vruchtensappen en diner in de a la carte restaurants (vooraf reserveren).

Paspoort & Visuminformatie

Om af te reizen naar Egypte dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort, dat bij vertrek uit Egypte nog minimaal 6 maanden geldig is. Tevens dient u bij aankomst op de luchthaven in Egypte een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 27,- per persoon. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of met een ander soort reisdocument (zoals bijvoorbeeld een diplomatiek of militair paspoort, etc) dienen contact opnemen met de Egyptische ambassade in Den Haag. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om voor de juiste, geldige reisdocumenten en benodigde visa te zorgen. De reisorganisatie is hiervoor niet aansprakelijk



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fort Arabesque 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail