8 daagse duikreis Blue Beach Club Afbeelding 8 daagse duikreis Blue Beach Club
8 daagse duikreis Blue Beach Club **
Bestemming: Duikvakantie Egypte Rode Zee - Duiken Dahab Egypte

8 daagse duikreis Blue Beach Club

**

Een leuk, eenvoudig hotel met een vriendelijke atmosfeer. De eigenaar is Ibrahim Zeid. De staf werkt er al jaren en verwennen de gasten.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt8-daagse duikreis Blue Beach Club

Een leuk, eenvoudig hotel met een vriendelijke atmosfeer. De eigenaar is Ibrahim Zeid. De staf werkt er al jaren en verwennen de gasten. Het hotel is gelegen op 5 minuten lopen van de duikstek Eel Garden. Het hotel ligt op 5 a 10 minuten lopen van de duikschool en het centrum van Dahab.

Kamers

Er zijn 20 ruime kamers met een Arabische uitstraling. De kamers zijn voorzien van airconditioning. Er is een ensuite badkamer en een balkon of terras. De kamers die je hier kunt boeken zijn de mountainview kamers. Er zijn ook seaview kamers, die je tegen een toeslag kunt bijboeken. De prijs hiervoor is op aanvraag.

Faciliteiten

Overdekt zitgedeelte in de tuin waar je je lunch kunt gebruiken, zwembad met uitzicht over de Golf van Akaba, zonnebedden, tafels en stoelen op het strand waar je ook drankjes en maaltijden kunt gebruiken. Er is een bar; de Furry Cup Bar en een restaurant; de Stone Ginger Restaurant. Het restaurant heeft uitzicht over zee, er is een goede kok die voorziet in internationale en lokale gerechten. Je gebruikt er het ontbijt en je kunt er ook terecht voor je lunch en diner. Er zijn diverse excursies te boeken.

Duiken

De pakketreis is inclusief een 5-daags duikpakket inclusief fles lucht en lood. Voor dit duikpakket dient u in het bezit te zijn van een geldig duikbrevet. Heeft u langer dan 3 maanden niet gedoken dan zult u ter plaatse een checkdive moeten doen. Het duikmateriaal zoals pak, automaat , vinnen, schoenen, BCD etc is niet inclusief. Dit kun je ter plaatse huren bij de duikschool voor ca. 20,- p.p.p.d. (afhankelijk van de duikschool) Een nachtduik kost ter plaatse ongeveer 35,- p.p. incl. duiklamp.

Nitrox kost 5,- per tank.

Poseidon Divers

Poseidon Divers is een van de meest ervaren duikorganisaties in de Sinai en wordt beheerd door Ed Poore en Mats Fischer. Beiden duiken al meer dan 10 jaar op de duikstekken rond Dahab. Elke duiker heeft voordeel van hun uitgebreide en waardevolle kennis. Een team van internationale duikinstructeurs staat klaar om je op te leiden.

Poseidon Divers heeft twee duikcentra in Dahab. De eerste is gelegen in het gezellige centrum van Dahab (Mashraba), tussen alle winkeltjes, eettentjes en cafes. Het tweede duikcentrum ligt in het 5-sterren Meridien Resort vlak buiten Dahab. Het duikcentrum ligt vlak naast de kidsclub van het hotel en is zeer geschikt voor de duiker die iets meer comfort zoekt.

De duikschool beschikt over een gloednieuwe, snelle catamaranboot die ongeveer 12 duikers 3 keer per dag naar de beste duikstekken in de omgeving brengt. Voor gasten die gebruik maken van het duikcentrum in het Meridien Resort zijn alle duiken bootduiken. De gasten die gebruik maken van het Mashraba centrum boeken in principe alleen kantduiken, maar kunnen tegen een kleine toeslag hun duiken maken vanaf de boot.

Overige informatie

Om een Open Water Diver Cursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken. Het is mogelijk om het theoriegedeelte van de cursus in Nederland al af te ronden zodat u ter plaatse optimaal van uw vakantie kunt genieten. Dit kan via de website van PADI. Vraag bij onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden.

De cursus bestaat uit 5 theorie lessen, vijf duiken in het zwembad of in ondiep beschut water. Hierin leer je verschillende oefeningen goed beheersen om de duiktechnieken onder de knie te krijgen. Je maakt tevens 4 duiken in het open water. Aan het eind van de cursus bij het behalen van het examen behaal je het Open Water Diver brevet, wat wereldwijd geldig is. Voor het brevet betaal je ter plaatse bij de duikschool 30,- p.p.

Om een duikcursus te kunnen volgen moet je over een goede gezondheid beschikken. Klik hier om de PADI Medische Verklaring te lezen.

De Open Water Diver Course is inclusief materiaal gedurende de cursus. De cursus bestaat uit 5 theorie lessen, vijf duiken in het zwembad of in ondiep beschut water. Hierin leer je verschillende oefeningen goed beheersen om de duiktechnieken onder de knie te krijgen. Je maakt tevens 4 duiken in het open water. Aan het eind van de cursus bij het behalen van het examen ben je een Open Water Diver. Voor het brevet betaal je ter plaatse bij de duikschool 30,- p.p.

LET OP: De cursusboeken en duiktabellen zijn niet inbegrepen in de prijs. Je betaalt voor deze boeken ter plaatse net als voor het certificaat. Je kan de boeken dus niet meer ter plaatse lenen, maar je moet ze zelf meenemen of daar kopen.

Toeslagen Cursussen

 • Toeslag voor PADI Open Water Diver Cursus 45,- euro
 • Toeslag voor PADI Referral Cursus met 3 dagen duiken 20,- euro
 • Toeslag Advanced Open Water Diver Cursus met 3 dagen duiken 85,- euro

Online stoel reservering

24 uur voor vertrek:

U kunt 24 uur voor vertrek gratis inchecken bij vluchten die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link.

U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen te volgen die worden aangegeven.

Vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek:

U kunt 3 weken tot 48 uur voor vertrek online een stoel reserveren voor de heen- en terugreis die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link. U dient direct een stoel voor de heen en terugreis te reserveren, de code is maar eenmalig te gebruiken. Na het invoeren van deze code wordt deze geblokkeerd.

Voor een normale stoel betaald u 7,50 per persoon per enkele reis en voor een stoel met extra beenruimte betaald u 20,- per persoon per enkele reis (indien beschikbaar). U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen volgen die worden aangegeven.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8 daagse duikreis Blue Beach Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail