Puerto Ayora Acadamy Divers
Bestemming: Duikvakantie Galapagos - Isla Santa Cruz

Puerto Ayora Acadamy Divers


Deze reis is samengesteld voor de duikliefhebber, die de onderwaterwereld van de Galapagos eilanden wil ontdekken. Elke dag maakt u twee duiken en u heeft de keuze uit drie categorieen aan hotels. Wilt u meer van de Galapagos eilanden zien en het duiken combineren met sightseeing, dan kunt u een van de andere reizen kiezen, of maken wij voor u een reis op maat.

Hotel o.b.v. Volgens programmaGalapagos Duikvakantie

10 dagen / 8 nachten

Deze reis is samengesteld voor de duikliefhebber, die de onderwaterwereld van de Galapagos eilanden wil ontdekken. Elke dag maakt u twee duiken en u heeft de keuze uit drie categorieen aan hotels. Wilt u meer van de Galapagos eilanden zien en het duiken combineren met sightseeing, dan kunt u een van de andere reizen kiezen, of maken wij een reis op maat voor u.

Op de uitreis heeft u een overnachting in Guayaguil, waarna u de volgende ochtend doorvliegt naar Baltra. Het hotel in Guayaguil ligt op ca. 5 minuten rijden van de luchthaven.

Accommodatie

Tourist class

Kamer met badkamer, airconditioning, TV en WiFi

Comfort

Kamer met badkamer, airconditioning, TV en WiFi. In sommige hotels is er een zwembad.

Luxe (prijs op aanvraag)

Kamer met badkamer, airconditioning, TV en WiFi. In sommige hotels is er een zwembad

Duiken (zie ook *Extra Info*)

De dagtochten vertrekken om 07.00 uur na een licht ontbijt van thee, koffie, vers brood en kaas. U maakt 2duiken per dag.

De condities zijn beter in de ochtend. De zee is rustiger, de zichtbaarheid is beter en de dieren zijn actiever. Terugkeer om ca. 15.00 uur waarbij er een warme lunch aan boord wordt geserveerd. Water, snacks, sap en fruit zijn ook beschikbaar tijdens de duiktrip. Ervaren Engelstalige gidsen.

Programma

maandag - Floreana

dinsdag - Pinzon of Santa Fe

woensdag - North Seymour canal en Daphne

donderdag - Gordon Rocks

vrijdag - Beagle of Bartolome

zaterdag - North Seymour Point en Mosquera

zondag - Gordon Rock

Watertemperatuur

De temperatuur van het water is afhankelijk van de tijd van het jaar, plaats in de archipel en de dominante oceaanstromingen. Het kan varieren van 26 C tot onder de 16 C in onze zomermaanden. Tijdens het duiken is het verstandig om te kleden in lagen.

Inclusief

Amsterdam - Guayaguil - Baltra v.v. incl 23 kgs ruimbagage

Transfers luchthaven - hotel v.v.

Overnachting in Guayaquil op de uitreis op basis van logies en ontbijt

7 hotelovernachtingen incl. licht ontbijt

Duikpakket - 6 dagen / 12 duiken met snacks, water en lunch aan boord en gids (1:4-5 duikers)

Exclusief

National Park entrance fee

Verzekeringen

Persoonlijke uitgaven en tips

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld op basis van lijnvluchten met vertrek vanaf Amsterdam. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen, is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen dat ze over de juiste visum te reizen naar elk land op zijn of haar route. Daar voorschriften verschillen per land adviseren wij contact te nemen met een consulaat of de ambassade van het land.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet online heeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nlVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail