Leren duiken in Paphos Afbeelding Leren duiken in Paphos
Leren duiken in Paphos ***
Bestemming: Leren Duiken Cyprus - Leren duiken in Paphos

Leren duiken in Paphos

***

Wij hebben voor u een speciale aanbieding naar Cyprus samengesteld inclusief vliegreis, accommodatie in Paphos en de PADI Open Water duikcursus. Leer ook duiken in de glasheldere Middellandse Zee!

Hotel o.b.v. Logies



Leren Duiken op Cyprus

Heeft u altijd al uw duikbrevet willen halenAls u altijd al heeft willen leren duiken, nieuwe avonturen wilt beleven of simpelweg wilt genieten van de prachtige onderwaterwereld, is dit waar het allemaal begint. De PADI Open Water Diver cursus is s werelds populairste duikcursus, en heeft al miljoenen mensen geintroduceerd in de duiksport!

Wij hebben voor u een speciale aanbieding samengesteld, waarmee u tegen een zeer interessante prijs uw duikbrevet kunt halen in de glasheldere Middellandse Zee!

Duiken op Cyprus

De wateren rond Cyprus zijn het hele jaar warm genoeg om te kunnen duiken. Hierdoor heeft Cyprus een van de langste duikseizoenen wereldwijd. In het heldere water is uw zicht soms wel tot 40 meter. Doordat er nauwelijks sterke stromingen onder water zijn is Cyprus de perfect plaats om te leren duiken. Voor de wat meer ervaren duikers is er genoeg te ontdekken. Duik bij archeologische resten, fascinerend uitziende rotsformaties bedekt met sponzen en bontgekleurde vissen. De meest bekende duikstek in Cyprus is het scheepswrak van Zenobia voor de kust van Larnaca. Dit 200 meter lange vrachtschip is begin jaren 80 gezonken en ligt nu ongeveer 20 tot 30 meter diep op de zeeboden. Ervaren duikers kunnen het wrak van binnen bekijken en tijdens hun duik de gangen en hutten van het schip gaan ontdekken. Een dagtrip naar Zenobia voor duikers (inclusief lunch) is 125 euro per persoon.

Coral Bay Divers

Bij Coral Bay Divers begrijpen ze hoe belangrijk een goed gerunde duikschool is voor duikers. Bij de PADI 5* gecertificeerde duikschool is de prachtige onderwaterwereld rond Cyprus hun passie. Deze passie delen ze graag met hun duikers doormiddel van professionele, mooie duiken en vooral heel veel plezier tijdens het duiken. De rustige wateren rond Cyprus zijn ideaal om uw eerste duik te maken. Voor de wat meer ervaren duiker kan Coral Bay Divers duiken voor elk niveau aanbieden. Ook het maken van technische duiken is mogelijk wanneer u gaat duiken met de gezellige duikschool Coral Bay Divers.

8-daagse pakketreis inclusief:

  • retourvluchten Amsterdam -Cyprus
  • vervoer van luchthaven naar uw hotel en terug
  • 7 nachten verblijf in een 3-sterren accommodatie o.b.v. logies
  • PADI Open Water Diver Cursus bij Coral Bay Divers, inclusief uitrusting en vervoer, lesmateriaal en certificeringskosten

Inhoud PADI Open Water cursus:

De cursus duurt meestal 4 dagen en bestaat uit drie delen:

  • theorie
  • oefenduiken in zwembad (of zwembad-achtige condities)
  • duiken in open water Uw cursus wordt gegeven in kleine groepjes. U krijgt les van een ervaren duikinstructeur. Bij de cursus is het gebruik van een volledige set duikuitrusting inbegrepen.

Lesmateriaal

Bij de cursus is het lesmateriaal inbegrepen. Wanneer u graag het lesmateriaal al doorneemt voor u op reis gaat, dan zijn de lesboeken tevens verkrijgbaar bij plaatselijke PADI duikwinkels in uw omgeving. Ook kunt u bij uw reservering bij ons direct het lesmateriaal voor de cursus bijbestellen. Meer informatie kunt u opvragen via info@duikreizen.nl

Het brevet

Na afronding van de drie onderdelen ontvangt u uw eigen PADI Open Water Diver brevet. Hiermee kunt u wereldwijd terecht bij duizenden duikcentra waar u kunt genieten van de onderwaterwereld of uw duikopleiding voortzetten!

Toelatingseisen In principe kan iedereen vanaf 10 jaar deelnemen aan de PADI Open Water cursus. U dient wel over een goede gezondheid te beschikken. Bij twijfel raden we u aan contact op te nemen met uw (huis)arts.

Bij de duikschool wordt u gevraagd een vragenlijst in te vullen. Indien u alle vragen met nee kunt beantwoorden, kunt u deelnemen aan de cursus. Als u een of meerdere vragen met ja beantwoordt, kunt u alleen deelnemen als u in het bezit bent van een doktersverklaring.

Klik hier voor een voorbeeld van een medische vragenlijst.

Tijd besparen op vakantie tijdens uw cursus Begin uw cursus in Nederland en haal uw brevet op Malta! Het is mogelijk om een deel van de cursus in Nederland al af te ronden zodat u ter plaatse optimaal van uw vakantie kunt genieten. Vraag bij onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden.

Accommodatie

U verblijft in het 3-sterren appartement Anemi op basis van logies in de gezellige badplaats Paphos. Het vervoer van/naar de duikschool voor uw cursus wordt door de duikschool verzorgd.

Anemi Appartementen

Het geweldige en centraal gelegen appartementencomplex Anemi heeft alle voorzieningen binnen handbereik. Het is een kleinschalige en sfeervolle accommodatie met een persoonlijke touch, die u voorziet in alles wat u nodig heeft voor een geslaagde self catering vakantie. Anemi beschikt over een restaurant, roomservice en wasserijservice. In de mooie tuin ligt het zwembad met zonneterras en een poolbar. Voor de kinderen is er het aparte kinderbad en de speeltuin waar zij zich uitstekend kunnen vermaken. Het 3-sterren tellende appartementencomplex Anemi heeft een fantastische ligging. Het ligt op ca. 300 m van het strand en ca. 500 m van het gezellige en levendige centrum van Kato Paphos.

Verblijfstypes:

1-Kamerappartement: 1-3 pers. Voorzieningen: woon-/slaapkamer, eethoek, kitchenette met 2 elektrische kookplaten en koelkastje broodrooster, magnetron, airco, tv. Kluis en Wifi tegen betaling Badkamer met bad of douche, balkon met zitje

2-Kamerappartement: 2-4 pers.

Voorzieningen: woon-/slaapkamer met twee slaapbanken plus een aparte slaapkamer, eethoek, kitchenette met 2 elektrische kookplaten en koelkastje broodrooster, magnetron, airco, tv. Kluis en Wifi tegen betaling Badkamer met bad of douche, balkon met zitje

Wanneer u een voorkeur heeft voor verblijf in een bepaalde plaats of accommodatie, dan is dit tegen een (eventuele) toeslag te boeken (indien mogelijk).

Indien de Anemi Appartementen niet langer beschikbaar zijn in de door u gewenste reisperiode, zullen wij een vergelijkbare accommodatie aanbieden. Uiteraard zullen wij dit eerst met u overleggen, voordat wij de reis vastleggen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Leren duiken in Paphos 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail