Livingstone Jan Thiel Resort incl 10 duiken Afbeelding Livingstone Jan Thiel Resort incl 10 duiken
Livingstone Jan Thiel Resort incl 10 duiken ****
Bestemming: Duikvakantie Curacao - Duiken Jan Thiel Baai Curacao

Livingstone Jan Thiel Resort incl 10 duiken

****

Een perfecte locatie om even heerlijk te relaxen en de omgeving te verkennen, boven en onder water. Samen met duikcentrum van de Ven maakt u 10 begeleide duiken, zij weten waar de mooiste duikstekken van Curacao te vinden zijn.

Hotel o.b.v. Logies



Livingstone Jan Thiel Resort

Op het comfortabele en sfeervolle Livingstone Jan Thiel Resort waant u zich in een paradijsje. Het ruim opgezette 4-sterren vakantieresort bestaat uit kleurrijke appartementen en villas die worden omgeven door weelderige, tropische bloementuinen. Het mooie palmenstrand, de gezellige Jan Thiel Baai en Jan Thiel Plaza bevinden zich allen op korte afstand. Een perfecte locatie om even heerlijk te relaxen en de omgeving te verkennen.

Ligging

Het Livingstone Jan Thiel Resort ligt op slechts ca. 150 m van het Jan Thiel-strand (toegang gratis) en op ca. 300 m afstand van Jan Thiel Plaza. Het centrum van Willemstad bevindt zich op ca. 9 km afstand. In de gezellige Jan Thiel Baai zijn verschillende restaurants, beachclubs en een casino te vinden en er is zelfs een filiaal van Albert Heijn.

Faciliteiten

Receptie met lobby, gratis wifi in de openbare ruimten en in de appartementen, een buitenzwembad met apart kinderzwembad met daaromheen een zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoeken. De ligbedden op het strand zijn tegen betaling. In het Classic Restaurant kunt u terecht voor maaltijden en drankjes. Voor kinderen is er een speeltuin en in juli en augustus een animatieprogramma (4-16 jaar).

Het zwembad en de receptie zijn te bereiken via een helling of een grote trap.

Appartementen

Livingstone Jan Thiel Resort beschikt over 5 verschillende soorten appartementen/villas. U verblijft op basis van Run of the House, dat wil zeggen dat het resort bepaalt in welk accommodatietype u verblijft. Wanneer u reist met 1 tot 3 personen, verblijft u in een appartement Baybay of Rif Azul. Indien u reist met 4 of 5 personen verblijft u in appartement Montana, villa Lagun of villa Antigua. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat u met 4 of 5 personen in twee appartementen Baybay verblijft met een tussendeur.

Baybay Appartement

Twee-onder-een-kap appartementen met een woon-/slaapkamer met extra bed, 1 slaapkamer, een keuken met o.a. 4-pits kookplaat, koelkast, vriezer, combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker, een televisie (met diverse Nederlandse zenders), kluisje (gratis), wifi (gratis), airconditioning in de slaapkamer (in de woonkamer een ventilator), een parkeerplaats en een terras met tuinset. Badkamer met douche en apart toilet.

Rif Azul Appartement

Deze appartementen liggen rondom het zwembad en bestaan uit een woon-/slaapkamer met extra bed, 1 slaapkamer, een keuken met o.a. 4-pits kookplaat, koelkast, vriezer, combi-magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker, een televisie (met diverse Nederlandse zenders), kluisje (gratis), wifi (gratis), airconditioning in de slaapkamer (in de woonkamer een ventilator), een parkeerplaats en een terras met tuinset. Badkamer met douche en apart toilet.

Montana Appartementen

Deze appartementen liggen op de begane grond of 1e verdieping en bestaan uit een woon-/slaapkamer met extra bed(den), 1 slaapkamer, een keuken met o.a. 4-pits kookplaat, koelkast, vriezer, combi-magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker, een televisie (met diverse Nederlandse zenders), kluisje (gratis), wifi (gratis), airconditioning in de slaapkamers (in de woonkamer een ventilator), een parkeerplaats en een balkon of terras met tuinset. Badkamer met douche en apart toilet.

Villa Antigua

Vrijstaande villas die bestaan uit een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, waarvan 1 met 2-persoonsbed en 1 met 2 losse 1-persoonsbedden. Een keuken met o.a. 4-pits kookplaat, koelkast, vriezer, combi-magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker, een televisie (met diverse Nederlandse zenders), kluisje (gratis), wifi (gratis), airconditioning in de slaapkamers (in de woonkamer een ventilator), een berging, parkeerplaats en een terras met tuinset. 1 Badkamer met bad of douche en een apart toilet.

Villa Lagun

Een ruimere 3-kamerbungalow (vrijstaand) voorzien van een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, waarvan 1 met een 2-persoonsbed en 1 met 2 losse 1-persoonsbedden en indien van toepassing een extra bijgeplaatst bed. Een keuken met o.a. 4-pits kookplaat, koelkast, vriezer, combi-magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker, een televisie (met diverse Nederlandse zenders), kluisje (gratis), wifi (gratis), airconditioning in de slaapkamers (in de woonkamer een ventilator), een parkeerplaats en een terras met tuinset. 1 Badkamer met bad en toilet en een tweede badkamer met douche en een apart toilet.

Verzorging

U verblijft in Livingstone Jan Thiel Resort op basis van logies. Tegen een toeslag is het tevens mogelijk uw verblijf op basis van logies en ontbijt of halfpension te boeken.

Van de Ven duikcentrum

Duikcentrum van de Ven is gelegen in het Jan Thiel Resort. De eigenaren van duikcentrum, Monique en Johan van de Ven, zijn een paar jaar geleden naar Curacao gekomen en direct verliefd geworden op het eiland en natuurlijk het leven onder water. Dit heeft er toe geleid dat zij op 22 juli 2010 Duikcentrum van de Ven hebben opgericht.

Het duikcentrum biedt alle soorten PADI, SSI en IDD duikcursussen aan en daarnaast ook verschillende specialty's.

Een aantal van de mogelijke duikstekken

Tugboat

Een duikstek met interessante fotografiemogelijkheden en een behoorlijke variatie aan duikopties; wand, wrak en diep. Het is bereikbaar per boot. Bij het wrak vindt u murenen, trompetvissen, engelvissen en kokerkoraal. Er zwemmen ook complete scholen vis nabij de wand. Langs de wand zijn minder koralen, maar de talloze spleten en spelonken verbergen murenen, schorpioenvissen en krabben.

Directors Bay

Directors Bay was voorheen het privestrand van de Shelldirecteuren. Nadat Shell vertrok is strand voor toegankelijk geworden. Het heeft een verticale muur die tot een diepte van ongeveer 50 meter afdaalt. U vindt hier kleurrijke koralen en verschillende soorten scholen vis .

Marien Pompoen

Op deze duikstek vindt u veel dingen die u niet onder water verwacht gegen te komen: gedumpte autos, bouwkranen, een vrachtwagen die ondersteboven ligt, een oplegger en een bootje. Hier is zo veel te zien dat je je dieptemeter goed in de gaten moet houden, je dwaalt al snel af.

Snake Bay

Mooie wand die begroeid is met verschillende koraalsoorten. Wat deze site zo speciaal maakt is dat je hier de voortplanting van koraal kunt aanschouwen. Twee tot drie keer per jaar vindt dit plaats tijdens volle maan in september en oktober. Dit is voor veel duikers een reden om speciaal daarom naar Snake Bay te gaan om deze coral spawning te zien.

Deze 9-daagse duikreis is inclusief:

  • Retourvluchten Amsterdam - Curacao en v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • Ruimbagage (max. 23kg per persoon)
  • Transfer van de luchthaven naar het hotel en v.v.
  • 7 overnachtingen in een appartement Run of the House o.b.v. logies
  • 10 duiken bij duikcentrum Van de Ven (incl. fles/lucht/lood)

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten, low cost carriers of chartervluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf o.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf (of vanaf regionale luchthavens). Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Livingstone Jan Thiel Resort incl 10 duiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail