Duikvakantie Sorobon Beach Resort Afbeelding Duikvakantie Sorobon Beach Resort
Duikvakantie Sorobon Beach Resort ***
Bestemming: Duikvakantie Bonaire - Duiken Kralendijk Bonaire

Duikvakantie Sorobon Beach Resort

***

Sorobon Beach Resort ligt aan het unieke Lac Bay, temidden van rust en ruimte. Vanaf het mooiste strand van het eiland heeft u uitzicht op de azuurblauwe en ondiepe baai. Houdt u van actieLac Bay is wereldberoemd om het windsurfen door een constante oostenwind. Naastgelegen surfschool Jibe City biedt alle benodigde faciliteiten voor zowel beginners als gevorderden!

Appartement o.b.v. LogiesSorobon Beach Resort

Het Sorobon Beach Resort ligt aan het unieke Lac Bay, temidden van rust en ruimte. Vanaf het mooiste strand van het eiland heeft u uitzicht op de azuurblauwe en ondiepe baai. Het is een ideale uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen, het water in de gehele baai komt niet hoger dan uw knieen. U kunt hier dan ook prima zwemmen en snorkelen. Houdt u van wat meer actie: Lac Bay is wereldberoemd om het windsurfen door een constante oostenwind. Naastgelegen surfschool Jibe City biedt alle benodigde faciliteiten voor zowel beginners als gevorderden.

Duiken

Duiken doet u met de grootste en gezelligste duikschool van Bonaire: Wannadive, dat op het resort is gevestigd. Wannadive heeft een eigen vulstation bij het Sorobon Beach Resort waar je de flessen kunt wisselen. Daarnaast is Lac Bay voorzien van een aantal prachtige duikstekken die alleen bereikbaar zijn per boot.

Inclusief:

 • 8 dagen/7 nachten verblijf in een 1-slaapkamerappartament
 • Servicecharge en toeristenbelasting
 • Autohuur voor de gehele periode
 • 6 dagen ongelimiteerd kantduiken

Let op!

Exclusief retourvlucht naar Bonaire.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Duikvakantie Sorobon Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail