Drive and Dive Belmar Oceanfront Afbeelding Drive and Dive Belmar Oceanfront
Drive and Dive Belmar Oceanfront ****
Bestemming: Duikvakantie Bonaire - Duiken Belnem Bonaire

Drive and Dive Belmar Oceanfront

****

plane hotel car dive transfer


9 Dagen

Het Belmar is een klein intiem resort, direct gelegen aan zee en omgeven door een prachtige tuin. Het is gelegen op slechts 3 minuten ten zuiden van de luchthaven en ca. 8 minuten van Kralendijk. Stap uit de dagelijkse stress en verfris de geest in dit exclusieve resort.

Appartement o.b.v. Logies



9-daagse duikreis Bonaire Belmar Ocean Front Resort

Belmar Ocean Front Resort

Het Belmar Ocean Front is een klein intiem resort, direct gelegen aan zee en omgeven door een prachtige tuin. Het is gelegen op slechts 3 minuten ten zuiden van de luchthaven en ca. 8 minuten van Kralendijk. Stap uit de dagelijkse stress en verfris de geest in dit exclusieve resort. Belmar is gelegen in het gebied van Belnem, drie minuten ten zuiden van het vliegveld en ongeveer acht minuten van Kralendijk, het centrum met restaurants, bars, winkels, casinos etc. Er zijn ook twee prive pieren voor directe toegang tot de zee, een groot zoetwater zwembad en een receptie / kantoor.

Belmar beschikt over 22 luxe appartementen die allen uitkijken over de prachtige blauwe Caribische Zee! Ze liggen op ongeveer 20 meter van het water met uitstekende zwem-, snorkel- en duikmogelijkheden op het prive reef.

Duiken bij Belmar

Duikers van alle niveaus kunnen genieten van de vrijheid van de ongelimiteerde kantduiken pakketten, waardoor u zoveel kunt duiken als u wilt! Er zijn lucht en Nitrox tanks verkrijgbaar bij de Drive By. Op de kade staan handige bankjes voor het aantrekken van uw uitrusting en een stevige ladder maakt de toegang tot het water erg makkelijk. De spoelbak voor de tanks bevindt zich op de kade alsook bij de Diveshop waar u uitgebreide opbergmogelijkheden heeft voor uw uitrusting. Dit maakt duiken bij Belmar gemakkelijk en plezierig!

Belmar Diving is een DAN lid , evenals een PADI 5 Star Resort en Universal Referral Center. De Universal Referral aanwijzing stelt de Belmar instructeurs in staat om Open Water cursussen aan te bieden aan studenten van zowel PADI, SSI en NAUI, evenals een groot aantal andere organisaties voor de opleiding.

Als full-service duikcentrum, hebben ze ook een volledige inventaris van huurautos en vistuig beschikbaar. De winkel voert een breed scala aan duik -en snorkelspullen en accessoires, evenals t - shirts, sandalen, caps, duiklampen, films en souvenirs!



Duiken rond Bonaire

Duiken rond Bonaire is voor ieder niveau duiker uitstekend. De zee is opvallen rustig, het zicht uitstekend (soms meer dan 30 meter) en de temperatuur van het water gemiddeld rond de 29 graden. Tijdens uw duik komt u gekleurde tropische vissen tegen, glijden mantas voorbij, ziet u buisalen in de zanderige bodem en prachtige koraaltuinen.

De meeste duikstekken zijn binnen 10 minuten met de boot te bereiken. Ook kunt u ervoor kiezen om rond Klein Bonaire te duiken, de riffen die parallel lopen aan de kust te gaan ontdekken, of het zeeleven langs ondiepe drop-offs te bewonderen. Welke type duik u ook gaat maken, spectaculaire zal het zeker zijn!

Enkele duikstekken

Buddy Dive

Op het huisrif van Buddy Dive Resort is een uniek onderwaterpark gemaakt. Buddy Dive heeft met goedkeuring van het Bonaire Marine Park een onderwaterroute uitgestippeld om de duikers over het belang van koraal voor de riffen te informeren. Er zijn twee routes die het mogelijk maken om een multi level duik te maken.

Playa Funchi

In het Washington Slagbaai National Park ligt deze duikstek. Hier duiken is door de onderstroom voornamelijk geschikt voor gevorderde duikers. Er kan alleen vanaf de kant gedoken worden. Op een diepte van tussen de 5 en 30 meter zwemmen makrelen in het blauwe water en komen gevlekte koffervissen nieuwsgierig kijken of er wat lekkers te halen valt.

Jeff Davis Memorial

Met een licht tot matige stroming is het hier ideaal duiken voor beginnende duikers. De plaats is vanaf de kant of per boot te bereiken. Op een diepte van tussen de 20 en 100 meter is de bodem bedekt met zacht koraal. Rond het koraal zwemmen schildpadden een zeepaardjes.

Hilma Hooker

Dit internationaal bekende scheepswrak ligt aan het begin van een dubbel rif systeem. Met lichte tot matige stroming en een gemiddelde diepte van tussen de 20 en 40 meter is duiken rond het wrak alleen geschikt voor ervaren duikers. Rond het wrak zwemmen kleurrijke tropische vissen.

Alice in Wonderland

Een twee-in-een-duik waarbij je de beide riffen van een indrukwekkend dubbelrif ziet. Het eerste rif heeft prachtige gorgonen. Tussen de riffen ziet u vooral pijlstaartroggen en garden eals. Het tweede rif is rijkelijk begroeid met een grote variatie aan koraalsoorten. De gemiddelde diepte is 25 meter.

Ol'Bleu

Een zeer visrijke duikstek, genoemd naar de donkerblauwe kleur die de zee er heeft. Je ziet een groot terras dat is bedekt met verschillende soorten koraal. Tussen de keien verschuilen zich onder meer grootoog- en tijgertandbaarzen, barracuda's en schorpioenvissen.

Salt City

Een duikstek die goed te bereiken is vanaf de kant, maar ook vanaf de boot. Op 21 meter diepte loopt een brede zandstrook parallel aan de kust. Het begin van een dubbelrif met 'koraaleilandjes' van soms 9 meter hoog. Rijkelijk met koraal en sponzen begroeid en dus zijn de vissen talrijk.

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf o.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Vluchten
U vliegt naar Flamingo Airport (BON)
U vliegt terug vanuit Flamingo Airport (BON)

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
9-daagse duikreis inclusief:
  • Retourvluchten Amsterdam - Bonaire per KLM 
  • 7 nachten accommodatie in een deluxe suite in het Belmar Oceanfront Resort
  • 6 dagen onbegeleid duiken inclusief unlimited air package
  • 7 dagen autohuur (van check-in tot check-out)
  • Luchthaventransfers


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Huur duikuitrusting
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Klassieke verzekering autohuur (CDW) (ca. 10,5 USD per auto per dag)


Huurauto
De kosten voor de classic-verzekering betaalt u ter plaatse. De kosten zijn USD 11 per dag, voor de full-verzekering betaalt u ca. USD 19 per dag.

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Drive and Dive Belmar Oceanfront 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail