Liveaboard Bahamas Phoenix Liveaboard
Bestemming: Duikvakantie Bahamas - Liveaboard Bahamas

Liveaboard Bahamas Phoenix Liveaboard


Verken de Prachtige Bahamaanse Wateren met Phoenix Liveaboard: Een Duikervaring van Wereldklasse



Stap aan boord van de Phoenix-catamaran voor een spannend zeil- en duikavontuur op de Bahama's. De Phoenix heeft plek voor maximaal 8 personen die ondergebracht worden in 4 comfortabele cabines met tweepersoonsbedden, airconditioning en een eigen badkamer. Op het bovendek kunnen gasten gebruik maken van de lounge. Daarnaast worden er in de lounge / outdoor eethoek iedere dag een scala aan lokale en internationale gerechten, vers fruit, sappen, soepen en salades geserveerd.

Tijdens een cruise aan boord van de Phoenix zult u de schoonheid van Eleuthera Reefs ontdekken. In dit gebied zijn meer dan 250 duikplekken te vinden met muren, stromingen, wrakken en grotten, evenals enorme scholen vissen en haaien. Afhankelijk van het weer kan er een bezoek worden gebracht aan Pig Beach om de zwemmende wilde zwijnen te zien. Tijdens de reis worden er maximaal 19 duiken gemaakt. 

Stap aan boord van de Phoenix Liveaboard en laat je meenemen op een onvergetelijk avontuur door de adembenemende wateren van de Bahamas. Ontdek waarom Phoenix Liveaboard de ultieme keuze is voor duikers die op zoek zijn naar luxe, comfort en een uitstekende duikervaring. Met onze toegewijde bemanning, weelderige accommodatie en fantastische duiklocaties, beloven we een reis die je voor altijd bij zal blijven.

Waarom Kiezen Voor Phoenix Liveaboard?

Phoenix Liveaboard staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, comfort en klanttevredenheid. Als je op zoek bent naar een liveaboard-ervaring die alle verwachtingen overtreft, dan is Phoenix Liveaboard de perfecte keuze. Onze schepen zijn ontworpen met het oog op luxe en comfort, zodat gasten kunnen genieten van een ontspannen en verjongende ervaring tijdens hun verblijf aan boord.

Een Duikervaring Als Geen Andere

Met Phoenix Liveaboard verken je enkele van de meest spectaculaire duiklocaties ter wereld. Van kleurrijke koraalriffen tot indrukwekkende scheepswrakken, de wateren van de Bahamas bieden een overvloed aan mogelijkheden voor onderwaterverkenning. Onze ervaren gidsen zullen je begeleiden bij het verkennen van deze verborgen schatten, terwijl je wordt omringd door een prachtige verscheidenheid aan zeeleven.

Luxe Aan Boord

Bij Phoenix Liveaboard geloven we dat comfort en luxe essentieel zijn voor een onvergetelijke liveaboard-ervaring. Daarom bieden we onze gasten ruime en elegant ingerichte hutten, heerlijke maaltijden bereid door onze getalenteerde chef-koks, en een scala aan voorzieningen om aan al hun behoeften te voldoen. Of je nu wilt ontspannen op het dek en genieten van het uitzicht op de oceaan, of liever een duik neemt in het verfrissende zwembad aan boord, wij zorgen ervoor dat je verblijf aan boord van de Phoenix Liveaboard onvergetelijk wordt.

Een Gemeenschap van Avonturiers

Bij Phoenix Liveaboard streven we ernaar om een hechte gemeenschap van avontuurlijke reizigers en duikliefhebbers te creëren. Of je nu alleen reist, met vrienden of met familie, je zult snel vrienden maken en onvergetelijke herinneringen creëren met je mededuikers aan boord van onze liveaboards. Onze vriendelijke bemanning staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je duikavontuur soepel verloopt, van begin tot eind.

Boek Je Droomreis Vandaag Nog!

Ben je klaar om je duikervaring naar een hoger niveau te tillen? Boek vandaag nog je reis naar de Bahamas met Phoenix Liveaboard en bereid je voor op een avontuur dat je nog vele jaren zal bijblijven. Of je nu op zoek bent naar adrenalinepompende duiken, ontspanning in luxe accommodatie of het verkennen van de prachtige wateren van de Bahamas, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie op zee. Aarzel niet langer en reserveer je plek aan boord van onze liveaboards vandaag nog!




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail