Liveaboard Bahamas Blackbeards Sea Explorer Bahamas
Bestemming: Duikvakantie Bahamas - Liveaboard Bahamas

Liveaboard Bahamas Blackbeards Sea Explorer Bahamas


Ontdek de Magie van de Bahama's met Blackbeard's Sea Explorer Liveaboard: Een Duikavontuur in het Paradijs op Zee



De Blackbeard's Sea Explorer is een 20 meter lange sloep dat het hele jaar door duiktrips organiseert in het kristalheldere water van de Bahama's. Duiken in de Excuma Cays is bijzonder vanwege het duiken met haaien, de opwindende stromingsduiken, de prachtige muren en 'blue holes'. Deze liveaboard heeft geen vaste route. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de kapitein en crew je meenemen naar de beste duikplekken op dat moment. Met meer dan 250 verschillende duikplekken is er zeker geen tekort aan plekken!

Blackbeard's Sea Explorer is het identieke tweelingzusje van de Morning Star liveaboard en een dochterschip van de Aqua Cat. De boot heeft drie slaapvertrekken met in totaal 18 bedden en drie toiletten. Elk slaapvertrek heeft een airconditioning en gordijnen tussen de bedden voor privacy. Het doet denken aan de bedden in een slaaptrein. Met een trip op de Sea Explorer kun je maximaal 19 duiken maken, en zijn alle maaltijden en (alcoholische) dranken, waaronder rum punch, inbegrepen in de prijs. Je zult met deze liveaboard niet alleen de meest prachtige duiken op de Bahama's maken, maar ook vrienden voor het leven ontmoeten waarmee je een prachtig avontuur zult beleven. 
Ontdek de Magie van de Bahama's met Blackbeard's Sea Explorer Liveaboard: Een Duikavontuur in het Paradijs op Zee

Welkom aan boord van Blackbeard's Sea Explorer Liveaboard, waar je wordt uitgenodigd voor een onvergetelijke reis door de betoverende wateren van de Bahama's. Met zijn toegewijde bemanning, comfortabele accommodatie en adembenemende duiklocaties, belooft Blackbeard's Sea Explorer een duikervaring van wereldklasse die je nog vele jaren zal bijblijven. Laten we samen ontdekken waarom dit de ultieme keuze is voor avontuurlijke duikers die op zoek zijn naar een ongeëvenaard onderwateravontuur.

Waarom Kiezen voor Blackbeard's Sea Explorer Liveaboard?

Blackbeard's Sea Explorer is meer dan zomaar een liveaboard-ervaring; het is een gemeenschap van gepassioneerde duikers die streven naar avontuur en ontdekking. Onze toewijding aan het bieden van uitstekende service, comfortabele accommodatie en onvergetelijke duiken heeft ons de reputatie bezorgd als een van de beste liveaboards in de Bahamas. Of je nu een ervaren duiker bent of net begint aan je duikreis, bij Blackbeard's Sea Explorer wordt elke gast behandeld als familie.

Verken de Onderwaterjuweeltjes van de Bahama's

Met Blackbeard's Sea Explorer krijg je toegang tot enkele van de meest spectaculaire duiklocaties ter wereld. Van kleurrijke koraalriffen tot intrigerende scheepswrakken, de wateren van de Bahama's zijn een paradijs voor duikliefhebbers. Onze ervaren gidsen zullen je begeleiden bij het verkennen van deze verborgen schatten, terwijl je wordt omringd door een overvloed aan zeeleven, waaronder tropische vissen, schildpadden en mogelijk zelfs haaien.

Comfort aan Boord

Bij Blackbeard's Sea Explorer streven we ernaar om onze gasten een comfortabele en gastvrije omgeving te bieden aan boord. Onze ruime en goed uitgeruste hutten bieden alle nodige voorzieningen voor een ontspannen verblijf, terwijl onze vriendelijke bemanning altijd klaar staat om te helpen met eventuele vragen of verzoeken. Geniet van heerlijke maaltijden bereid door onze getalenteerde chef-koks en ontspan met een verfrissend drankje op het dek terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de oceaan.

Een Gemeenschap van Avonturiers

Bij Blackbeard's Sea Explorer geloven we in het creëren van een hechte gemeenschap van avontuurlijke reizigers en duikliefhebbers. Of je nu alleen reist, met vrienden of met familie, je zult snel vrienden maken en onvergetelijke herinneringen creëren met je mededuikers aan boord van onze liveaboard. Onze vriendelijke bemanning staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je duikavontuur soepel verloopt, van begin tot eind.

Boek Je Droomreis Vandaag Nog!

Ben je klaar om de schoonheid van de Bahama's te ontdekken op een manier die je nooit zult vergeten? Boek vandaag nog je reis met Blackbeard's Sea Explorer Liveaboard en bereid je voor op een avontuur dat je nog vele jaren zal bijblijven. Of je nu op zoek bent naar opwindende duiken, ontspanning in luxe accommodatie of het verkennen van de prachtige wateren van de Bahama's, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie op zee. Aarzel niet langer en reserveer je plek aan boord van onze liveaboard vandaag nog!







E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail