Liveaboard Bahamas Bahamas Master
Bestemming: Duikvakantie Bahamas - Liveaboard Bahamas

Liveaboard Bahamas Bahamas Master


Ervaar de Ultieme Duikavonturen met Bahamas Master Liveaboard: Verken de Pracht van de Bahama's op Zee



De 35 meter lange Bahamas Master is nieuw in ons aanbod voor 2018 en brengt je naar de beste duikplekken van de Bahama's. De Bahama's vormen het derde grootste barrièrerif ter wereld en is wereldbekend om het duiken met haaien. Het bestaat uit meer dan 700 eilanden en zandbanken waar je ontzettend gevarieerde en spectaculaire duiken kunt maken. Op de route van de Bahamas Master ligt Tiger Beach, ten westen van Grand Bahama. Deze plek staat bekend om de citroenhaaien, maar soms kun je er zelfs hamerhaaien, verpleegsterhaaien en stierhaaien zien. Een andere populaire stop is Sugar Wreck waar je groene murenes, snappers, zeeschildpadden en octopussen kunt zien. Bij het eiland Bimini kun je met hamerhaaien en stierenhaaien duiken.

De M/V Bahamas Master biedt plaats aan maximaal 16 gasten in 8 hutten. Er zijn drie verschillende kamertypes: er zijn twee Deluxe hutten vooraan het bovendek met een tweepersoonsbed en badkamer. Er zijn twee Premier hutten met twee eenpersoonsbedden per hut en eigen badkamer. Tot slot zijn er vier Standard hutten die twee badkamers delen. Er is een ruime indoor lounge op het hoofddek waar je heerlijk kunt relaxen. Op het bovendek vind je een overdekte bar en restaurant en het zonnedek. Het duikdek biedt veel plaats om je duikuitrusting op te bergen en op te zetten, er is een cameratafel en er zijn tanks met spoelwater. 
Ervaar de Ultieme Duikavonturen met Bahamas Master Liveaboard: Verken de Pracht van de Bahama's op Zee

Stap aan boord van de Bahamas Master Liveaboard en laat je meeslepen op een onvergetelijke reis door de kristalheldere wateren van de Bahama's. Met zijn luxe accommodatie, ervaren bemanning en opwindende duikmogelijkheden, belooft de Bahamas Master Liveaboard een duikervaring van wereldklasse die je nog vele jaren zal bijblijven. Ontdek waarom duikers van over de hele wereld kiezen voor de Bahamas Master voor hun ultieme duikvakantie op zee.

Waarom Kiezen voor Bahamas Master Liveaboard?

Als je op zoek bent naar een duikervaring van topkwaliteit in een adembenemende omgeving, dan is de Bahamas Master Liveaboard de perfecte keuze. Onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid zorgt ervoor dat elke gast een onvergetelijke reis beleeft. Of je nu een doorgewinterde duiker bent of net begint aan je duikavontuur, bij de Bahamas Master Liveaboard wordt elke gast behandeld als een VIP.

Ontdek de Magie van de Bahama's op Zee

Met de Bahamas Master Liveaboard verken je enkele van de meest adembenemende duiklocaties ter wereld. Van kleurrijke koraalriffen tot mysterieuze scheepswrakken, de wateren van de Bahama's bieden een overvloed aan mogelijkheden voor onderwaterverkenning. Onze ervaren gidsen zullen je begeleiden bij het verkennen van deze verborgen schatten, terwijl je wordt omringd door een overvloed aan zeeleven, waaronder tropische vissen, schildpadden en rifhaaien.

Luxe Aan Boord

Bij Bahamas Master Liveaboard streven we ernaar om onze gasten een ongeëvenaarde luxe ervaring aan boord te bieden. Onze ruime en elegant ingerichte hutten bieden alle comfort van thuis, terwijl onze uitstekende service ervoor zorgt dat al je behoeften worden vervuld. Geniet van heerlijke maaltijden bereid door onze getalenteerde chef-koks, ontspan met een verfrissend drankje op het dek terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de oceaan, of neem een duik in ons verfrissende zwembad aan boord.

Een Gemeenschap van Avonturiers

Bij Bahamas Master Liveaboard geloven we in het creëren van een hechte gemeenschap van avontuurlijke reizigers en duikliefhebbers. Of je nu alleen reist, met vrienden of met familie, je zult snel vrienden maken en onvergetelijke herinneringen creëren met je mededuikers aan boord van onze liveaboard. Onze vriendelijke bemanning staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je duikavontuur soepel verloopt, van begin tot eind.

Boek Je Droomreis Vandaag Nog!

Ben je klaar om je duikervaring naar een hoger niveau te tillen? Boek vandaag nog je reis naar de Bahama's met Bahamas Master Liveaboard en bereid je voor op een avontuur dat je nog vele jaren zal bijblijven. Of je nu op zoek bent naar adrenalinepompende duiken, ontspanning in luxe accommodatie of het verkennen van de prachtige wateren van de Bahama's, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie op zee. Aarzel niet langer en reserveer je plek aan boord van onze liveaboard vandaag nog!




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail