Liveaboard Bahamas Bahamas Aggressor
Bestemming: Duikvakantie Bahamas - Liveaboard Bahamas

Liveaboard Bahamas Bahamas Aggressor


Duik in de Ultieme Luxe met Bahamas Aggressor: Liveaboard Avonturen in de Bahamas



De intieme M/V Bahamas Aggressor, voorheen bekend als de Carib Dancer, is een 30 meter lang luxueus jacht. Er is plaats voor maximaal 14 gasten, die in alle comfort de duikplekken van de Exuma-eilanden en de Cays op de Bahama's kunnen bezoeken. Elk van de vijf ruime en luxe hutten heeft een tweepersoonsbed met een eenpersoonsbed erboven. De Quad Stateroom heeft twee stapelbedden waar in totaal vier gasten kunnen slapen. Alle hutten hebben hun eigen badkamer, airconditioning, televisie met dvd-speler en haardroger.

De goed uitgeruste salon heeft een compleet entertainmentsysteem waar duikers hun video's kunnen laten zien of waar je een film kunt kijken. Aan boord van de M/V Bahamas Aggressor zullen zowel populaire lokale gerechten als internationale maaltijden worden opgediend. De bar is goed gevuld met fruitsappen, frisdranken, thee, koffie en een aantal lokale bieren en wijnen. Er is een attente en goed getrainde bemanning aan boord de Bahamas Aggressor die er alles aan zal doen om het de gasten naar de zin te maken, zowel in als uit het water.

Met de M/V Bahamas Aggressor kun je tot wel vier duiken per dag maken, waaronder een nachtduik. Duikers kunnen genieten van het kristalheldere water, steile muren en prachtige koraalriffen vol met leven. Denk bijvoorbeeld aan haaien, roggen, barracuda's en baarzen. De M/V Bahamas Aggressor vertrekt het hele jaar door vanuit Nassau op de Bahama's en organiseert duiksafari's van 7 dagen.
Duik in de Ultieme Luxe met Bahamas Aggressor: Liveaboard Avonturen in de Bahamas

Stel je voor dat je ontwaakt op een luxe liveaboard, omringd door de turkooizen wateren van de Bahamaanse eilanden, klaar voor een dag vol avontuurlijke duiken. Welkom aan boord van Bahamas Aggressor, waar we een onvergetelijke duikervaring bieden die doordrenkt is met comfort, luxe en adembenemende onderwaterverkenning. Stap aan boord en ontdek waarom een reis met Bahamas Aggressor de ultieme keuze is voor duikers die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde onderwaterervaring.

Waarom Kiezen Voor Bahamas Aggressor?

Als je op zoek bent naar een duikervaring van wereldklasse in een weelderige setting, dan is Bahamas Aggressor de ideale keuze. Onze vloot van luxe liveaboards biedt duikers de perfecte combinatie van comfortabele accommodatie, uitstekende service en ongeëvenaarde duikmogelijkheden. Of je nu een ervaren duiker bent of net begint aan je duikavontuur, wij zorgen ervoor dat elke gast zich thuis voelt en een onvergetelijke reis beleeft.

Een Duikervaring van Wereldklasse

Met Bahamas Aggressor duik je in enkele van de meest spectaculaire duiklocaties ter wereld. Verken de prachtige koraalriffen van de Exuma Cays, ontdek de adembenemende onderwaterlandschappen van de Andros Barrier Reef en bewonder de overvloed aan zeeleven dat de wateren van de Bahamas bevolkt. Van kleurrijke rifvissen tot majestueuze haaien, er is geen tekort aan wonderen om te ontdekken tijdens je reis met Bahamas Aggressor.

Luxe Aan Boord

Onze liveaboard-schepen zijn ontworpen met het oog op comfort en luxe, zodat gasten kunnen genieten van een ontspannen en verjongende ervaring tussen duiken door. Ontspan in een van onze ruime en smaakvol ingerichte hutten, geniet van heerlijke maaltijden bereid door onze getalenteerde chef-koks en ontspan met een verfrissend drankje op het dek terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de oceaan. Bij Bahamas Aggressor draait alles om het creëren van de ultieme vakantie-ervaring, zodat onze gasten kunnen ontspannen, tot rust kunnen komen en genieten van hun tijd op zee.

Een Gemeenschap van Duikliefhebbers

Bij Bahamas Aggressor geloven we in het creëren van een hechte gemeenschap van duikliefhebbers die een passie delen voor het verkennen van de onderwaterwereld. Of je nu alleen reist, met vrienden of met familie, je zult snel vrienden maken en onvergetelijke herinneringen creëren met je mededuikers aan boord van onze liveaboards. Onze ervaren en vriendelijke bemanning staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je duikavontuur soepel verloopt, van begin tot eind.

Boek Je Droomreis Vandaag Nog!

Ben je klaar om je duikervaring naar een hoger niveau te tillen? Boek vandaag nog je reis naar de Bahamas met Bahamas Aggressor en bereid je voor op een avontuur dat je nog vele jaren zal bijblijven. Of je nu op zoek bent naar adrenalinepompende duiken, ontspanning in luxe accommodatie of het verkennen van de prachtige wateren van de Bahamas, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie op zee. Aarzel niet langer en reserveer je plek aan boord van onze liveaboards vandaag nog!




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail