Liveaboard Bahamas Aqua Cat Liveaboard Bahamas
Bestemming: Duikvakantie Bahamas - Liveaboard Bahamas

Liveaboard Bahamas Aqua Cat Liveaboard Bahamas


Duik in Luxe met Aqua Cat Liveaboard Bahamas: Een Exclusief Avontuur op Zee



De luxueuze, 31 meter lange Aqua Cat liveaboard is de perfecte manier om het fascinerende onderwaterleven van de Exuma Cays op de Bahama's comfortabel en in stijl te ontdekken. De Aqua Cat heeft 11 ruime hutten voor maximaal 30 gasten. Elke hut heeft z'n eigen airconditioning en badkamer, en een groot bed om lekker op te kunnen relaxen. De vier twin-hutten hebben twee uitklapbare bedden waardoor er dus nog twee extra gasten kunnen slapen. Dit is een goede optie voor bijvoorbeeld een familie of groep van vier personen. In het riante restaurant van de Aqua Cat worden de maaltijden geserveerd met een ruime keuze aan gerechten. Als je speciale dieetwensen hebt, zoals vegetarisch, veganistisch of glutenvrij, geef deze dan van te voren door zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Er is volop ruimte voor relaxen in de grote salon, het al fresco-dek met hangmatten en barbecue, of het zonnedek waar je lekker kunt opwarmen tussen de duiken door of kunt genieten van een cocktail aan het einde van de dag. De salon heeft een entertainment system en mogelijkheden voor het bewerken van je video's.

Het duiken op deze catamaran gebeurt vanaf het ruime en goed ingerichte duikdek. Hier vind je ook toiletten en douches, water voor het afspoelen van je uitrusting, duikladders en cameraplekken met oplaadpunten. Ook is er nitrox beschikbaar. Met meer dan 200 verschillende duikplekken, waarvan sommigen alleen toegankelijk zijn voor liveaboards, zijn er genoeg mogelijkheden voor duikers om de kristalheldere wateren van de Bahama's te ontdekken. Er zijn ook verscheidene landexcursies voor de niet-duikers of voor duikers die even een pauze willen nemen. 
Duik in Luxe met Aqua Cat Liveaboard Bahamas: Een Exclusief Avontuur op Zee

Stap aan boord van de Aqua Cat Liveaboard Bahamas en laat je onderdompelen in een wereld van luxe, comfort en avontuur in de betoverende wateren van de Bahama's. Ontdek waarom de Aqua Cat Liveaboard de ultieme keuze is voor duikers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op zee. Met zijn ruime accommodatie, uitstekende service en ongeëvenaarde duikmogelijkheden, belooft Aqua Cat Liveaboard Bahamas een reis die al je verwachtingen zal overtreffen.

Waarom Kiezen voor Aqua Cat Liveaboard Bahamas?

Als je op zoek bent naar een duikervaring van wereldklasse gecombineerd met luxe en comfort, dan is Aqua Cat Liveaboard Bahamas de perfecte keuze. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid zorgt ervoor dat elke gast een onvergetelijke reis beleeft. Of je nu een ervaren duiker bent of net begint aan je duikavontuur, bij Aqua Cat Liveaboard Bahamas wordt elke gast behandeld als een VIP.

Een Duikervaring van Wereldklasse

Met Aqua Cat Liveaboard Bahamas verken je enkele van de meest adembenemende duiklocaties ter wereld. Van kleurrijke koraalriffen tot indrukwekkende scheepswrakken, de wateren van de Bahama's zijn een paradijs voor duikliefhebbers. Onze ervaren gidsen zullen je begeleiden bij het verkennen van deze verborgen schatten, terwijl je wordt omringd door een overvloed aan zeeleven, waaronder tropische vissen, schildpadden en haaien.

Luxe Aan Boord

Bij Aqua Cat Liveaboard Bahamas streven we ernaar om onze gasten de ultieme luxe ervaring aan boord te bieden. Onze ruime en elegant ingerichte hutten bieden alle comfort van thuis, terwijl onze uitstekende service ervoor zorgt dat al je behoeften worden vervuld. Geniet van heerlijke maaltijden bereid door onze getalenteerde chef-koks, ontspan met een verfrissend drankje op het dek terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de oceaan, of neem een duik in ons verfrissende zwembad aan boord.

Een Gemeenschap van Avonturiers

Bij Aqua Cat Liveaboard Bahamas geloven we in het creëren van een hechte gemeenschap van avontuurlijke reizigers en duikliefhebbers. Of je nu alleen reist, met vrienden of met familie, je zult snel vrienden maken en onvergetelijke herinneringen creëren met je mededuikers aan boord van onze liveaboard. Onze vriendelijke bemanning staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je duikavontuur soepel verloopt, van begin tot eind.

Boek Je Droomreis Vandaag Nog!

Ben je klaar om je duikervaring naar een hoger niveau te tillen? Boek vandaag nog je reis naar de Bahama's met Aqua Cat Liveaboard Bahamas en bereid je voor op een avontuur dat je nog vele jaren zal bijblijven. Of je nu op zoek bent naar adrenalinepompende duiken, ontspanning in luxe accommodatie of het verkennen van de prachtige wateren van de Bahama's, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie op zee. Aarzel niet langer en reserveer je plek aan boord van onze liveaboard vandaag nog!




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail