Safari Explorer Alaska Afbeelding Safari Explorer Alaska
Safari Explorer Alaska Liveaboard Alaska
Bestemming: Duikvakantie Alaska - Liveaboard Alaska

Safari Explorer Alaska Liveaboard Alaska


De Safari Explorer biedt 7- en 12-nachtse reizen naar Alaska. De meeste cruises beginnen in Seattle, Juneau of Ketchikan en nemen u vanaf hier mee op een avontuur vol ijs. Bewonder de gigantische gletsjers, bekijk de diepe fjorden, ga op zoek naar walvissen, zeeleeuwen en pinguins en doe mee aan activiteiten als wandelen of kajakken.



De in 1998 gebouwde Safari Explorer is in 2008 gerenoveerd, waarmee ze nu comfortabele, elegante en avontuurlijke cruises met topfaciliteiten aanbiedt. De Safari Explorer kan maximaal 40 gasten meenemen aan boord. Ontmoet andere reizigers op een van de drie dekken, in het aantrekkelijke eetdedeelte of in de gezellige wijn bibliotheek. U kunt ontspannen in de salon of genieten van een behandeling bij de spa. Daarnaast zijn er ook paddle boards, kajaks en wandelstokken beschikbaar. Het schip heeft 6 cabines, waarbij iedere cabine uitgerust is met airconditioning, vloerverwarming in de badkamer, een flat screen TV met DVD-speler en een iPod docking station. De comfortabele matrassen zullen zorgen voor een goede nachtrust en via het raam in iedere cabine kunt u naar buiten kijken. U kunt zelfs via uw tv meekijken wat er onder water gebeurt dankzij de onderwatercamera en hydrofoon aan boord.

De Safari Explorer biedt 7- en 12-nachtse reizen naar Alaska. De meeste cruises beginnen in Seattle, Juneau of Ketchikan en nemen u vanaf hier mee op een avontuur vol ijs. Bewonder de gigantische gletsjers, bekijk de diepe fjorden, ga op zoek naar walvissen, zeeleeuwen en pinguins en doe mee aan activiteiten als wandelen of kajakken.

Verken het Ongetemde Alaska aan Boord van de Safari Explorer Liveaboard: Een Avontuur in de Wildernis van het Hoge Noorden

Stap aan boord van de Safari Explorer en laat je betoveren door de adembenemende wildernis van Alaska. Als een van de meest exclusieve liveaboards in de regio, biedt de Safari Explorer een unieke kans om de ruige schoonheid en ongerepte natuur van dit majestueuze land te ervaren. Bereid je voor op een reis vol avontuur, ontdekkingen en diepe verbindingen met de overweldigende natuurlijke wereld om je heen.

Een Exclusieve Wilderniservaring
Bij de Safari Explorer streven we naar meer dan alleen een cruise; we streven naar een authentieke en diepgaande ervaring van Alaska's ongetemde wildernis. Aan boord van ons luxueuze schip, ervaar je het ultieme comfort terwijl je wordt omringd door de majestueuze omgeving van de Alaskan wildernis. Met ruime hutten, deskundige gidsen en een attente bemanning, beloven we een reis vol onvergetelijke momenten en diepe verbindingen met de natuur.

Verken de Adembenemende Natuur van Alaska
Alaska staat bekend om zijn adembenemende landschappen, van besneeuwde bergtoppen en gletsjers tot uitgestrekte bossen en kristalheldere meren. Aan boord van de Safari Explorer krijg je de kans om deze natuurlijke wonderen van dichtbij te ervaren. Verken afgelegen fjorden, vaar langs imposante gletsjers en maak wandelingen door ongerepte bossen terwijl je wilde dieren zoals beren, walvissen, zeeotters en adelaars in hun natuurlijke habitat observeert.

Duurzaamheid in de Wildernis
Bij de Safari Explorer zijn we toegewijd aan het behoud van de prachtige natuur van Alaska. Onze cruises zijn ontworpen met minimale verstoring van het milieu in gedachten, met een focus op duurzame praktijken die de unieke biodiversiteit van Alaska beschermen. Van ons milieuvriendelijke ontwerp tot onze inspanningen om lokale gemeenschappen te ondersteunen, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het ongerepte landschap dat we verkennen.

Ervaar Comfort en Avontuur aan Boord
Na een dag vol avontuur kun je ontspannen en tot rust komen in het comfort van de Safari Explorer. Geniet van heerlijke maaltijden bereid met verse lokale ingrediënten, ontspan met een verfrissend drankje op het dek terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht, of deel je ervaringen met medereizigers in onze gezellige lounge. Met een scala aan luxe voorzieningen en een attente service zorgen we ervoor dat elk moment aan boord van de Safari Explorer een bron van comfort en avontuur is.

Boek Jouw Avontuur Met de Safari Explorer Liveaboard
Ben je klaar om de wildernis van Alaska te verkennen op een unieke en luxe manier? Boek vandaag nog jouw avontuur aan boord van de Safari Explorer en laat ons je meenemen op een reis die je nooit zult vergeten. Neem contact met ons op om je reis te plannen en maak je klaar voor het avontuur van je leven aan boord van de Safari Explorer Liveaboard.



Safari Explorer Alaska Liveaboard Alaska 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail