Liveaboard Alaska Safari Endeavour Alaska
Bestemming: Duikvakantie Alaska - Liveaboard Alaska

Liveaboard Alaska Safari Endeavour Alaska



Ontdek de Ongetemde Schoonheid van Alaska aan Boord van de Safari Endeavour: Een Avontuurlijke Reis door de Adembenemende Wildernis van het Noorden



De prachtige Safari Endeavour biedt zijn gasten geweldige kleine cruises naar Alaska van Mei tot September met spannende avonturen van 7 of 14 nachten. Routes met onder andere de beroemde Passages of Discovery, Muir & rsquo; s Wilderness and the Northern Passages & amp en Glacier Bay. Gasten hebben de kans om prachtige fjorden, kronkelende passages, verbazingwekkende dieren in het wild en prachtige regenwouden te zien. Activiteiten zoals kajakken, snorkelen, wandelen, bushwhacking, skiff-verkenningen, yoga en stand-up paddle boarding zijn ook beschikbaar. Er is ook een hydrofoon aan boord voor het luisteren naar geluiden onder het oppervlakte en een onderwatercamera zodat u de actie niet mist.

De Safari Endeavour heeft 4 ruime dekken. Er zijn 44 hutten aan boord voor 88 gasten. Elke hut heeft een flatscreen-tv met entertainmentstation, een bureau, een stoel, airconditioning, voldoende opbergruimte en een eigen badkamer met douche. Gemeenschappelijke ruimtes zijn onder andere de comfortabele lounge, de wijnbar en de bibliotheek, waar u aan het einde van de dag kunt ontspannen met een glas wijn en verhalen kunt delen. Voor verdere ontspanning zijn er twee bubbelbaden aan boord en een massage suite. Maaltijden worden geserveerd in de eetzaal. Het eten wordt vers bereid door chef-koks, met een keuze aan voorgerechten en vaak met heerlijke zelfgemaakte desserts zoals lavendel panna cotta of tiramisu.


Ontdek de Ongetemde Schoonheid van Alaska aan Boord van de Safari Endeavour: Een Avontuurlijke Reis door de Adembenemende Wildernis van het Noorden

Welkom aan boord van de Safari Endeavour, waar avontuur en luxe samenkomen voor een unieke verkenning van de betoverende wildernis van Alaska. Als een van de meest exclusieve liveaboards in de regio, belooft de Safari Endeavour een onvergetelijke ervaring, waarbij je de majestueuze landschappen en overvloedige natuur van dit ruige land zult ontdekken. Bereid je voor op een reis vol avontuur, ontdekkingen en diepe verbindingen met de adembenemende natuurlijke wereld om je heen.

Een Exclusieve Wilderniservaring
Bij de Safari Endeavour streven we naar meer dan alleen een cruise; we streven naar een authentieke en diepgaande ervaring van Alaska's ongetemde wildernis. Aan boord van ons luxueuze cruiseschip, ervaar je het ultieme comfort terwijl je wordt omringd door de majestueuze omgeving van Alaska. Met ruime hutten, deskundige gidsen en een attente bemanning, beloven we een reis vol onvergetelijke momenten en diepe verbindingen met de natuur.

Verken de Adembenemende Natuur van Alaska
Alaska staat bekend om zijn adembenemende landschappen, van besneeuwde bergtoppen en gletsjers tot uitgestrekte bossen en kristalheldere meren. Aan boord van de Safari Endeavour krijg je de kans om deze natuurlijke wonderen van dichtbij te ervaren. Verken afgelegen fjorden, vaar langs imposante gletsjers en maak wandelingen door ongerepte bossen terwijl je wilde dieren zoals beren, walvissen, zeeotters en adelaars in hun natuurlijke habitat observeert.

Ervaar Comfort en Luxe aan Boord
Na een dag vol avontuur kun je ontspannen en tot rust komen in het comfort van de Safari Endeavour. Geniet van heerlijke maaltijden bereid met verse lokale ingrediënten, ontspan met een verfrissend drankje op het dek terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht, of deel je ervaringen met medereizigers in onze gezellige lounge. Met een scala aan luxe voorzieningen en een attente service zorgen we ervoor dat elk moment aan boord van de Safari Endeavour een bron van comfort en ontspanning is.

Duurzaamheid in de Wildernis
Bij de Safari Endeavour zijn we toegewijd aan het behoud van de prachtige natuur van Alaska. Onze cruises zijn ontworpen met minimale verstoring van het milieu in gedachten, met een focus op duurzame praktijken die de unieke biodiversiteit van Alaska beschermen. Van ons milieuvriendelijke ontwerp tot onze inspanningen om lokale gemeenschappen te ondersteunen, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het ongerepte landschap dat we verkennen.

Boek Jouw Avontuur Met de Safari Endeavour
Ben je klaar om de wildernis van Alaska te verkennen op een unieke en luxe manier? Boek vandaag nog jouw avontuur aan boord van de Safari Endeavour en laat ons je meenemen op een reis die je nooit zult vergeten. Neem contact met ons op om je reis te plannen en maak je klaar voor het avontuur van je leven aan boord van de Safari Endeavour.





E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail