Liveaboard Alaska Northern Dream Cruiseschip Alaska
Bestemming: Duikvakantie Alaska - Liveaboard Alaska

Liveaboard Alaska Northern Dream Cruiseschip Alaska


Verken de Overweldigende Schoonheid van Alaska aan Boord van het Northern Dream Jacht: Een Exclusieve Cruise-ervaring in de Noordelijke Wildernis



Welkom aan boord van het Northern Dream jacht, waar avontuur en luxe samenkomen voor een onvergetelijke verkenning van de adembenemende wildernis van Alaska. Als een van de meest exclusieve liveaboards in de regio, belooft het Northern Dream jacht een reis vol ontdekkingen, verwondering en diepe verbindingen met de majestueuze natuurlijke wereld om je heen. Bereid je voor op een onvergetelijke reis door de indrukwekkende schoonheid van Alaska, waar elk moment een nieuwe ontdekking kan brengen.

Een Exclusieve Cruise-ervaring

Bij het Northern Dream jacht streven we naar meer dan alleen een cruise; we streven naar een authentieke en diepgaande ervaring van Alaska's ongetemde wildernis. Met een maximum van zes gasten aan boord bieden we een gepersonaliseerde service die de focus legt op kwaliteit. Onze 'Discovery Cruise' brengt je een volledige week door in de schitterende wildernis van Alaska, waarbij je stopt in betoverende locaties zoals het Indiase stadje Hoonah, Tenakee Springs, Baranoff Hot Springs en Laconte Glacier. Tijdens de cruise kunnen gasten een scala aan activiteiten ondernemen, waaronder wandelen, kajakken, vissen en het verkennen van lokale steden. Terwijl het jacht vaart, bestaat er zelfs een kans om bultrugwalvissen en orka's in hun natuurlijke habitat te zien.

Luxe en Comfort aan Boord

Het Northern Dream jacht kan maximaal zes gasten onderbrengen in drie tweepersoonscabines. Deze omvatten twee standaardcabines en een mastercabine, allemaal met een eigen ensuite badkamer voor ultiem comfort en privacy. Elke cabine is uitgerust met een televisie en een dvd-speler met meer dan 130 films om uit te kiezen, voor vermaak op elk moment van de dag. Aan boord vind je ook sociale ruimtes zoals een lounge en eetzaal, waar onze professionele chef dagelijks heerlijke maaltijden serveert, bereid met verse ingrediënten uit de regio. Daarnaast is er een ruime zithoek waar je kunt ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht rondom het volledige hoofddek van het jacht.

Duurzaamheid en Natuurbescherming
Bij het Northern Dream jacht zijn we toegewijd aan het behoud van de prachtige natuur van Alaska. Onze cruises zijn ontworpen met minimale verstoring van het milieu in gedachten, met een focus op duurzame praktijken die de unieke biodiversiteit van Alaska beschermen. Van ons milieuvriendelijke ontwerp tot onze inspanningen om lokale gemeenschappen te ondersteunen, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het ongerepte landschap dat we verkennen.

Boek Jouw Avontuur Met het Northern Dream Jacht

Ben je klaar om de wildernis van Alaska te verkennen op een unieke en luxe manier? Boek vandaag nog jouw avontuur aan boord van het Northern Dream jacht en laat ons je meenemen op een reis die je nooit zult vergeten. Neem contact met ons op om je reis te plannen en maak je klaar voor het avontuur van je leven aan boord van het Northern Dream jacht. Met slechts zes gasten aan boord, bieden we een exclusieve en intieme ervaring in het hart van de adembenemende wildernis van Alaska. We kijken ernaar uit om je aan boord te verwelkomen voor een reis vol onvergetelijke momenten en diepe verbindingen met de prachtige natuurlijke wereld van Alaska.




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail