Liveaboard Alaska Gypsy Wind Cruiseschip Alaska
Bestemming: Duikvakantie Alaska - Liveaboard Alaska

Liveaboard Alaska Gypsy Wind Cruiseschip Alaska


Stap aan Boord van de Gypsy Wind: Een Unieke Zeilavontuur in de Adembenemende Wildernis van Alaska



Welkom aan boord van de Gypsy Wind, waar avontuur en ontdekking samenkomen voor een onvergetelijke cruise in Alaska. Als een van de meest unieke liveaboards in de regio, biedt de Gypsy Wind een ervaring die doordrenkt is met avontuur, comfort en de prachtige natuurlijke schoonheid van Alaska. Bereid je voor op een reis die al je zintuigen zal prikkelen terwijl je de wonderen van deze magische bestemming verkent.

Comfortabele Accommodatie en Luxe Voorzieningen

Aangepast met bepaalde specificaties, biedt de SV Gypsy Wind alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en luxueuze vakantie. Het interieur en de accommodaties zijn vergelijkbaar met veel grotere jachten, met een ruime hoofdsalon, een inloopcockpit en drie gezellige hutten. Elke hut is uitgerust met een eigen en-suite badkamer, royale bedden en voldoende opbergruimte, zodat je je met gemak thuis voelt, zelfs op volle zee. De master-hut verwent je met een kingsize bed, een kleine bank, een bureau en zelfs een bad in de badkamer voor ultiem comfort.

Culinaire Avonturen en Lokale Delicatessen

Geniet van heerlijke lokale gerechten onder de fonkelende sterrenhemel, vers bereid door onze getalenteerde chef-kok aan boord. Maar de culinaire ervaring stopt niet bij de maaltijden; gasten worden uitgenodigd om deel te nemen aan jacht- en zoektochten naar verse ingrediënten zoals bessen, kruiden, groenten, champignons en meer. De Gypsy Wind biedt zowel outdoor als culinaire avonturen, waardoor elke maaltijd een unieke en onvergetelijke ervaring wordt. Sluit je dag vol avontuur af met ontspanning in de ruime jacuzzi op het achterdek, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de omringende wildernis.

Verkenning van de Adembenemende Natuur van Alaska

Natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen aan boord van de Gypsy Wind, terwijl de gepassioneerde en ervaren bemanning zich verheugt om de schoonheid van Alaska met iedereen te delen. Onze cruises variëren van 7-14 nachten en verkennen het adembenemende landschap van Zuidoost-Alaska. Van wandelen tot kajakken, vissen tot wildlife spotten, elke dag brengt nieuwe avonturen en mogelijkheden om de ongerepte wildernis van Alaska te verkennen. Van majestueuze gletsjers tot serene baaien, van bultrugwalvissen tot nieuwsgierige beren, een zeilcruise aan boord van de Gypsy Wind belooft herinneringen die een leven lang meegaan.

Boek Jouw Onvergetelijke Avontuur met de Gypsy Wind

Ben je klaar om de wildernis van Alaska te verkennen op een unieke en opwindende manier? Boek vandaag nog jouw avontuur aan boord van de Gypsy Wind en laat ons je meenemen op een reis die je nooit zult vergeten. Neem contact met ons op om je reis te plannen en maak je klaar voor het avontuur van je leven aan boord van de Gypsy Wind. Met een maximum van slechts 12 gasten aan boord, bieden we een intieme en gepersonaliseerde ervaring die je nergens anders zult vinden. Ontdek de mysteries van Alaska en laat je betoveren door haar ongerepte schoonheid tijdens een zeilcruise met de Gypsy Wind.




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail