Liveaboard Alaska Discovery Alaska
Bestemming: Duikvakantie Alaska - Liveaboard Alaska

Liveaboard Alaska Discovery Alaska


Ontdek de Adembenemende Wildernis van Alaska aan Boord van de Discovery Liveaboard: Een Avontuurlijke Reis door de Laatste Grens van Amerika



Ga mee met het MV Discovery jacht voor een onvergetelijke cruise met een kleinschalig schip in Alaska. Omdat het jacht maar 25 meter lang is, kan de MV Discovery de plekken bereiken waar de grotere cruiseschepen niet kunnen komen, en met slechts 10 gasten aan boord, belooft het een persoonlijke ervaring te zijn. Elegant maar functioneel, Discovery Alaska heeft een open lay-out met voldoende ruimte om te ontspannen en tot rust te komen tijdens uw cruise. Er zijn vier ruime gemeenschappelijke ruimtes, elk met ramen voor een panoramisch uitzicht op het prachtige landschap van Alaska. Mooi ingerichte passagiershutten met comfortabele bedden, opbergruimte, wastafell en openslaande patrijspoorten bevinden zich op het benedendek, samen met 2 gedeelde badkamers en douches.

Een familiebedrijf sinds 1981 en een van de eerste eco-cruises voor kleinschalige schepen in Alaska. De kapitein en bemanning van MV Discovery kennen de regio buitengewoon goed. Cruises in Alaska zijn 7 nachten lang en zonder vast schema, dit betekent flexibele routes en betere kansen voor ontmoetingen met dieren in het wild. Fotografeer adelaars op een ijsberg, breng tijd door met een groep walvissen of ga wandelen in de wildernis van Alaska zonder je zorgen te maken over een vast schema.


Ontdek de Adembenemende Wildernis van Alaska aan Boord van de Discovery Liveaboard: Een Avontuurlijke Reis door de Laatste Grens van Amerika

Welkom aan boord van de Discovery, waar avontuur en luxe samenkomen voor een onvergetelijke verkenningstocht door de ruige wildernis van Alaska. Als een van de meest exclusieve liveaboards in de regio, biedt de Discovery een unieke combinatie van comfort, avontuur en diepe verbindingen met de natuur. Bereid je voor op een reis vol adembenemende landschappen, wilde ontmoetingen en culturele ontdekkingen terwijl je de betoverende schoonheid van Alaska verkent.

Een Exclusieve Wilderniservaring
Bij de Discovery streven we naar meer dan alleen een cruise; we streven naar een authentieke en betekenisvolle ervaring van Alaska's ongerepte wildernis. Aan boord van ons luxueuze cruiseschip, omarm je het ultieme comfort terwijl je wordt omringd door de majestueuze omgeving van Alaska. Met ruime hutten, deskundige gidsen en een attente bemanning, beloven we een reis vol onvergetelijke momenten en diepe verbindingen met de natuur.

Verken de Adembenemende Landschappen van Alaska
Alaska staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, van besneeuwde bergtoppen en kristalheldere meren tot uitgestrekte bossen en majestueuze gletsjers. Aan boord van de Discovery krijg je de kans om deze natuurlijke wonderen van dichtbij te ervaren. Verken afgelegen fjorden, vaar langs indrukwekkende ijsbergen en maak wandelingen door ongerepte bossen terwijl je wilde dieren zoals beren, walvissen, zeeotters en adelaars in hun natuurlijke habitat observeert.

Ervaar Luxe en Comfort aan Boord
Na een dag vol avontuur kun je ontspannen en tot rust komen in het comfort van de Discovery. Geniet van heerlijke maaltijden bereid met verse lokale ingrediënten, ontspan met een goed boek in onze gezellige lounge of geniet van het uitzicht op het dek terwijl je de betoverende landschappen van Alaska bewondert. Met een scala aan luxe voorzieningen en een attente service zorgen we ervoor dat elk moment aan boord van de Discovery een bron van comfort en ontspanning is.

Duurzaamheid in de Wildernis
Bij de Discovery zijn we toegewijd aan het behoud van de prachtige natuur van Alaska. Onze cruises zijn ontworpen met minimale verstoring van het milieu in gedachten, met een focus op duurzame praktijken die de unieke biodiversiteit van Alaska beschermen. Van ons milieuvriendelijke ontwerp tot onze inspanningen om lokale gemeenschappen te ondersteunen, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het ongerepte landschap dat we verkennen.

Boek Jouw Avontuur Met de Discovery
Ben je klaar om de betoverende schoonheid van Alaska te ervaren op een unieke en luxe manier? Boek vandaag nog jouw avontuur aan boord van de Discovery en laat ons je meenemen op een reis die je nooit zult vergeten. Neem contact met ons op om je reis te plannen en maak je klaar voor het avontuur van je leven aan boord van de Discovery.




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail