Liveaboard Alaska Chichagof Dream Alaska
Bestemming: Duikvakantie Alaska - Liveaboard Alaska

Liveaboard Alaska Chichagof Dream Alaska



Ontdek de Betoverende Wildernis van Alaska aan Boord van de Chichagof Dream Liveaboard: Een Onvergetelijke Reis door de Ruige Schoonheid van het Noorden



De Chichagof Dream bied je de keuze uit vijf verschillende en comfortabele huttypes, elk met en-suite badkamer, gratis toiletartikelen, een grote kledingkast en een raam of patrijspoort. Normaal gesproken bieden kleine cruiseschepen plaats aan maximaal 78 gasten, terwijl sommige hutten plaats hebben voor één of twee extra gasten. Dit schip is gebouwd in 1984 maar recentelijke gerenoveerd in 2015. Er zijn grote observatiedekken, maar ook een zonnedek en een prachtige lounge met grote ramen van waaruit je de geweldige landschappen kunt zien. De maaltijden worden opgediend in het ruime restaurant en bestaan uit heerlijke en mooi gepresenteerde westerse gerechten. Ook zijn er vegetarische opties beschikbaar. Aan boord is volop ruimte voor jong en oud om de benen te strekken. Daarnaast zijn er kajaks beschikbaar voor actieve avonturen op het water. Als je wat minder actief bent, kun je aan boord heerlijk relaxen in de zoutkamer.

De Chichagof Dream vaart van Sitka naar Juneau, of van Juneau naar Sitka (afhankelijk van het programma) en komt langs de meest adembenemende landschappen van Alaska. Je komt fascinerende dieren tegen, zowel grote als kleine. Dit schip is gespecialiseerd in familiecruises. Er is een getraind jeugdleider aanwezig die de gasten begeleid met speciale activiteiten en presentaties voor de jongere passagiers (onder de zeven). Als familie kun je een cruise van zeven nachten reserveren om een aantal van de beste hoogtepunten van Alaska te zien. In Sitka kun je het Alaska Raptor Center, het Fortress of the Bear Rescue Center, het Sitka Sound Science Center en het Sheldon Jackson Museum bezoeken. Dan reis je door naar Saginaw Bay voor gevarieerde activiteiten, voordat je kunt walvisspotten in Frederick Sound. Er is ook een Scandinavië-achtig dorpje genaamd Petersburg wat je kunt bezoeken. Andere hoogtepunten van deze cruise zijn de gletsjers van Tracy Arm Fjord, het Glacier Bay National Park en een demonstratie van hondensleeën in Juneau. Er is vast en zeker voor ieder familielid genoeg te doen en te zien!


Ontdek de Betoverende Wildernis van Alaska aan Boord van de Chichagof Dream Liveaboard: Een Onvergetelijke Reis door de Ruige Schoonheid van het Noorden

Welkom aan boord van de Chichagof Dream, waar avontuur en luxe samenkomen voor een onvergetelijke verkenningstocht door de ongerepte wildernis van Alaska. Als een van de meest exclusieve liveaboards in de regio, biedt de Chichagof Dream een unieke combinatie van comfort, avontuur en diepe verbindingen met de natuur. Bereid je voor op een reis vol adembenemende landschappen, wilde ontmoetingen en culturele ontdekkingen terwijl je de ruige schoonheid van het noorden verkent.

Een Exclusieve Wilderniservaring
Bij de Chichagof Dream streven we naar meer dan alleen een cruise; we streven naar een authentieke en betekenisvolle ervaring van Alaska's ongerepte wildernis. Aan boord van ons luxueuze cruiseschip, omarm je het ultieme comfort terwijl je wordt omringd door de majestueuze omgeving van Alaska. Met ruime hutten, deskundige gidsen en een attente bemanning, beloven we een reis vol onvergetelijke momenten en diepe verbindingen met de natuur.

Verken de Ruige Schoonheid van Alaska
Alaska staat bekend om zijn ruige landschappen, van majestueuze bergen en diepe fjorden tot dichte bossen en afgelegen eilanden. Aan boord van de Chichagof Dream krijg je de kans om deze adembenemende schoonheid van dichtbij te ervaren. Verken afgelegen baaien, vaar langs indrukwekkende gletsjers en maak wandelingen door ongerepte bossen terwijl je wilde dieren zoals beren, zeeleeuwen, walvissen en zeevogels in hun natuurlijke habitat observeert.

Ervaar Comfort en Gastvrijheid aan Boord
Na een dag vol avontuur kun je ontspannen en tot rust komen in het comfort van de Chichagof Dream. Geniet van heerlijke maaltijden bereid met verse lokale ingrediënten, ontspan met een goed boek in onze gezellige lounge of geniet van het uitzicht op het dek terwijl je de betoverende landschappen van Alaska bewondert. Met een scala aan luxe voorzieningen en een attente service zorgen we ervoor dat elk moment aan boord van de Chichagof Dream een bron van comfort en gastvrijheid is.

Duurzaamheid in de Wildernis
Bij de Chichagof Dream zijn we toegewijd aan het behoud van de prachtige natuur van Alaska. Onze cruises zijn ontworpen met minimale verstoring van het milieu in gedachten, met een focus op duurzame praktijken die de unieke biodiversiteit van Alaska beschermen. Van ons milieuvriendelijke ontwerp tot onze inspanningen om lokale gemeenschappen te ondersteunen, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het ongerepte landschap dat we verkennen.

Boek Jouw Avontuur Met de Chichagof Dream
Ben je klaar om de ruige schoonheid van Alaska te ervaren op een unieke en luxe manier? Boek vandaag nog jouw avontuur aan boord van de Chichagof Dream en laat ons je meenemen op een reis die je nooit zult vergeten. Neem contact met ons op om je reis te plannen en maak je klaar voor het avontuur van je leven aan boord van de Chichagof Dream.




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail