Duikvakantie Palm Garden Resort Phuket Thailand Afbeelding Duikvakantie Palm Garden Resort Phuket Thailand
Duikreis Phuket Palm Garden Resort
Bestemming: Duikreizen - Phuket

Duikreis Phuket Palm Garden Resort


Het Palm Garden Resort op Phuket is de gemoedelijke, kleinschalige accommodatie van Sea Bees Diving, een uitstekende uitvalsbasis om te duiken in de wateren rond Phuket. Deze reis is inclusief 6 duiken bij Sea Bees. Het is optioneel mogelijk extra duiken bij te boeken. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Hotel o.b.v. Logies.



Duikvakantie Phuket Thailand

Thailand biedt het hele jaar door fantastische duikmogelijkheden. Bij de Andaman Zee aan de westkust van Thailand, kunt u uitstekend duiken bij de tropische eilanden Phuket, Koh Lanta, Koh Lipe en de Phi Phi eilanden. Vanuit Khao Lak en Krabi op het vasteland kun je een aantal van die adembenemende duikstekken aandoen.

Van november tot en met mei kun je aan deze kant van Thailand genieten van het tropische klimaat en van fantastische duiken. De moessontijd duurt hier meestal van ongeveer juni t/m oktober waardoor sommige duikstekken onbereikbaar worden. Zolang het weer het toelaat varen de boten echter wel uit voor dagtrips.

De koraalriffen rondom Phuket bieden prachtige koralen en biedt plaats aan meer dan 100 rifvissoorten. Meer dan 200 soorten hard koraal spelen hun rol in het bouwen van dit ongelofelijke onderwater ecosysteem en een onbekend aantal soorten zacht koraal. Honderden soorten pelagische vissen, zoals de luipaardhaai laten zich regelmatig zien in de rijke wateren van Thailand, inclusief mantaroggen en de majestueuze walvishaai. Het beste seizoen voor walvishaaien is van maart tot mei, op duikplekken als Hin Daeng en Richelieu Rock, het beste te bereiken op een Thailand liveaboard duiksafari vanuit Phuket.

Sea Bees Diving

Sea Bees Diving is van Duitse origine en heeft al 7 keer de Golden Dolphin Award gewonnen voor Beste Duikcentrum in Zuid-Oost Azie & de Pacific. Met haar opvallende gele vloot is Sea Bees een begrip op Phuket en in Khao Lak. De boten en materialen zijn van zeer goede kwaliteit en de begeleiding is persoonlijk en professioneel.

Sea Bees Diving biedt cursussen voor beginners in de veilige omgeving van het zwembad en theorielessen in multi-media klaslokalen met airconditioning. Er worden zowel SSI als PADI duikcursussen aangeboden. Sea Bees Diving beschikt over een aantal goed uitgeruste duikboten waarmee u dagtrips, nachttrips en zesdaagse tochten kunt maken naar een aantal van de beste duiklocaties in de Andaman Zee.

Het belangrijkste duikcentrum van Sea Bees is gevestigd in Chalong Bay, waarvandaan de boten vertrekken op weg naar duik- en sightseeing-excursies.

Enkele duikstekken

Richelieu Rock

Van februari tot in mei komen walvishaaien hier samen, en het is niet ongebruikelijk dat je er tijdens een duik mantas, witpuntrifhaaien en walvishaaien tegenkomt.

Similan Eilanden

De Similan Eilanden werden in 1982 een marien natuurreservaat en de wateren rond de negen eilanden zitten barstensvol leven. Je duikt hier met tonijn, trevallis en jacks, en wordt omringd door riffen waar het wemelt van het macroleven. Bij de oostelijke Similans vind je rustige koraaltuinen terwijl de westkant uitdagende rotsformaties biedt. De Similan Eilanden kun je het best aandoen met een liveaboard.

Elephant Head Rock

Door de wervelende stromingen zijn hier hele wouden van zacht koraal ontstaan die een wild spoor van heldere kleuren vormen. Gorgonen groeien uit tot reusachtige proporties en er zijn veel rotsen waar je tussendoor kunt zwemmen. Luipaardhaaien, zeeschildpadden en grote scholen tropische vissen hebben hier hun habitat gevonden, tussen de spleten van deze imposante riffen.

Koh Dok Mai

Een buitengewoon mooie driftduik langs een rifwand waar verborgen holen en spleten verscholen zitten in de rotsen. De schoonheid van deze duikstek wordt nog eens benadrukt door de zonnestralen die er door het water heen op schijnen. Het is het thuis van babyverpleegsterhaaien, en walvishaaien zwemmen voorbij in het diepe blauw (in het juiste jaargetijde).

Racha Noi and Racha Yai

Bij Racha Noi is veel te ontdekken en te beleven, waaronder - in het seizoen - mantas en walvishaaien, blauw gestipte roggen, chevron barracudas en grote scholen tonijn en jacks.

Shark Point

Deze duikstek zit vol met schorpioenvissen, koraalduivels, kogelvissen, keizersvissen en een paar altijd aanwezige luipaardhaaien. Zij wervelen door elkaar heen tussen de helderroze en paarse zachte koralen.

Optioneel:

  • Extra duik 35.- p.p.
  • Alle duikpakketten zijn inclusief 2 duiken per dag, fles, lood, gids, ontbijt, lunch en koffie/thee.

Gedurende deze reis zijn 6 duiken inbegrepen. (het is optioneel mogelijk extra duiken bij te boeken in het opmerkingsveld, als u een boeking plaatst)

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. OP=OP



Hotels

Duikvakantie Palm Garden Resort Phuket Thailand

Het Palm garden Resort is een uitstekende uitvalsbasis om te duiken in de wateren rond Phuket. Bekende duikstekken als Anemone Reef en Shark Point zijn met een dagtocht te bereiken.

Kamers

Elke bungalow heeft een eigen terras, vlakbij het zwembad. Verder zijn de bungalows ingerichte met airconditioning, TV, minbar, kluisje en een aparte ruimte voor de duikspullen.

Ligging

Het Palm Garden Resort in Phuket wordt gerund door Sea Bees Diving en ligt op slechts 300 meter van hun belangrijkste Duik Centre in Chalong Bay, waarvandaan de boten vertrekken op weg naar duik- en sightseeing-excursies.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten Amsterdam - Phuket
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging op basis van logies
  • 3 dagen duiken, 2 bootduiken per dag incl gids, fles, lucht en lood


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50 euro
  • Luchthaventransfers 24.- p.p.
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28 euro


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Duikreis Phuket Palm Garden Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail