LangiLangi Bungalows Afbeelding LangiLangi Bungalows
LangiLangi Bungalows ****
Bestemming: Zanzibar - Zanzibar

LangiLangi Bungalows

****

Het Langi Langi resort is een leuk klein resort direct aan het strand, op slechts 2 minuten lopen van de duikschool. Duiken in Zanzibar is indrukwekkend te noemen. Met ongerepte riffen en vele baracudas, merlijnen, zeeschildpadden en veel tropische vissen. Er worden zelfs haaien en dolfijnen gespot. Tevens is hard en zacht koraal met schorpioenvissen en zeepaardjes te zien. Kom de onderwaterwereld bij Zanzibar...

Bungalow o.b.v. Logies ontbijt



Inclusief

  • Retourvlucht Amsterdam - Zanzibar
  • Retourtransfer luchthaven Kisauni - resort
  • 7 Overnachtingen in een standaard 2-persoonskamer met tuinzicht
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt
  • 6 Bootduiken inclusief fles, lucht en lood

Langi Langi Beach Bungalows

Het Langi Langi resort is een leuk klein resort direct aan het strand, op slechts 2 minuten lopen van de duikschool. Het resort beschikt over diverse kamertypes. Van garden rooms tot luxe suites. Bij het resort is een leuk zwembad. Het restaurant ligt direct aan het strand. Voor Zanzibareese begrippen is het een prima hotel, met prima kamers voor een prima prijs.

Zanzibar is goed te bereiken via de internationale luchthaven Kisauni. Dit is het enige vliegveld op Unguja Island, dat samen met Pemba Island, Zanzibar, een deel van Tanzania vormt. De luchthaven ligt op ongeveer 6km ten zuiden van de hoofdstad Stonetown. Een transfer van de luchthaven naar het resort duurt ongeveer een uur en zit bij de reissom inbegrepen.

Faciliteiten

Het resort is omgeven door een aangelegde tuin Bustani, dat tuin in het Swahili betekent. Het ligt aan het strand nabij het dorp Nungwi. Hier geniet u van kristalhelder water en witte zandstranden. O.a. groeien papayas en kokosnoten in de tuin van het resort. In de tuin kunt u heerlijk ontspannen, rondlopen en een boekje lezen. Het Marhaba restaurant serveert visgerechten, traditionele en lokale gerechten en eveneens worden er gerechten uit de internationale keuken geserveerd. Het is mogelijk om voor ca. 23,- p.p.p.d. halfpension bij te boeken. Verder is er een internetcafe en kunnen massages bij de receptie geboekt worden. Zanzibar staat ook bekend als specerijeneiland. Vanille, peter, kaneel, limoengras en gember zijn veelvuldig aanwezig op het eiland. Een Spice Tour wordt dan ook zeker aangeraden eventueel in combinatie met een bezoek aan Stonetown.

Standaard kamers met tuinzicht

In totaal zijn er 14 standaard kamers, waarvan er 8 in kleine bungalows. De overige 6 standaard kamers liggen in een groter huis met 3 kamers op de beneden verdieping en 3 op de bovenverdieping. Alle kamers hebben een balkon of veranda met uitzicht op de prachtige tuin. Een uitstekend verblijf voor 2 personen. De kamers hebben airconditioning, plafond ventilator, en suite badkamer, muskietennet, koelkast, telefoon en kluisje.

Standaard kamers met uitzicht op het zwembad

Zes kamers liggen direct aan het zwembad. Qua faciliteiten hebben deze kamers exact dezelfde inrichting als de standaard kamers met tuinzicht, echter zijn ze iets groter en hebben ze makkelijk toegang tot het zwembad.

Tevens zijn er sinds 2005 ook suites met zeezicht, luxe suites met zeezicht en royal suites. Prijzen zijn op aanvraag.

Duiken

De duikcondities zijn, met een gemiddelde watertemperatuur van 27 graden. het hele jaar goed, toch zijn de maanden september, oktober, november, maart en april ideaal te noemen omdat er dan minder toeristen zijn. Het hoogseizoen is in juli, augustus en december. Duiken in Zanzibar is indrukwekkend te noemen. Met ongerepte riffen en vele baracudas, merlijnen, zeeschildpadden en veel tropische vissen. Zelfs worden er haaien en dolfijnen gespot. Tevens is hard en zacht koraal met schorpioenvissen en zeepaardjes te zien. Bij uw duikreis is een duikpakket met 6 duiken inbegrepen. Dagelijks wordt gevaren naar de dichtbij gelegen riffen. Dit kan uitgebreid worden naar meerdere duiken. Voor duiken naar Mnemba, Tumbatu, Leven Bank en een nachtduik wordt een toeslag gevraagd van ca. $ 30,- per duik. Dan wordt er gevaren met een snelle Zodiac. Een aanrader tijdens uw duikvakantie is een dagtrip naar het eiland Pemba met 2 duiken. Nitrox is aanwezig a $6,- per vulling. Ter plaatse zult u nog entree tot de duikstekken dienen te betalen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

LangiLangi Bungalows 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail