Duikreis Four Views Oasis incl 10 duiken Afbeelding Duikreis Four Views Oasis incl 10 duiken
Duikreis Four Views Oasis incl 10 duiken ****
Bestemming: Madeira - Duiken Madeira

Duikreis Four Views Oasis incl 10 duiken

****

Aparthotel Four Views Oasis is begin 2011 volledig gerenoveerd waardoor het een zeer moderne uitstraling heeft gekregen. Het is prachtig gelegen aan een rots strandje, direct aan zee met het strand op 50 meter(via trap bereikbaar).

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Duikreis Madeira - Four Views Oasis inclusief duikpakket van 10 duiken

Dit moderne aparthotel heeft een prachtige ligging aan een rots strandje, direct aan zee met het strand op ca. 50 meter (via trap bereikbaar). 4 sterren Four Views Oasis beschikt over een mooie tuin met zoutwaterzwembad waar u heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast kunt u zich tussen de duiken door heerlijk in de watten laten leggen in het Healthcenter. Voor eten en drinken zijn er 2 bars, een buffetrestaurant en een a-la-carterestaurant.

Ligging

Het hotel ligt direct aan zee, aan een rotsstrand. Canico ligt op ca. 2,5 km en Funchal op ca. 9 km. Het hotel beschikt over een gratis shuttleservice naar Funchal (6x per dag behalve op zon- en feestdagen). Er is een bushalte op ca. 50 m. Het dichtsbijzijnde pinautomaat vindt u op ca. 150 meter.

Canico is een landelijk plaatsje aan de zuidkust van het eiland, op ca. 10 km van Funchal. Het ligt in een groen, heuvelachtig landschap en is omringd door bananenplantages. De kustlijn wordt gevormd door steile rotsen. Via de smalle straatjes bereikt u het centrum met een mooi kerkje. Daaromheen vindt u enkele winkeltjes, bars en restaurants. Canico de Baixo is een wijk die aan de rotsachtige kustlijn ligt. Garajau is een klein, sfeervol dorpje vlakbij Canico.

Faciliteiten

Er zijn 224 kamers en appartementen verdeeld over een hoofdgebouw met 8 verdiepingen. 3 liften, wifi in de openbare ruimtes, internethoek, tv-ruimte, tuin, zonneterras, verwarmd zoutwaterzwembad en ligbedden, parasols en handdoeken aan het zwembad. Verder zijn er een bubbelbad, biljart, fitness, tafeltennis, game room en internationale avondanimatie. Er is een buffetrestaurant Acquamarina, 2 a-la-carterestaurants Atalaia Bistro en Calhaus Trattoria en 2 bars o.a. snackbar aan het zwembad.

Faciliteiten tegen betaling

Winkeltjes, kapper, wasserijservice, wellnesscenter Four Stones Spa: binnenzwembad, fitness, sauna, stoombad, massage en schoonheidsbehandelingen, in de omgeving: golf ca. 15 km

Kamers

U verblijft in een standaardkamer of studio. De kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airco, balkon of terras met zitje, televisie, kluisje (tegen betaling), koelkastje (minibar tegen betaling) en een badkamer met douche, wastafel, toilet en haardroger.

Verzorging

U verblijft in Four Views Oasis op basis van logies en ontbijt.

Deze 8-daagse duikreis is inclusief

  • Retourvluchten Amsterdam - Funchal en v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • Transfers van de luchthaven naar het hotel en v.v.
  • 7 overnachtingen in een standaardkamer o.b.v. logies en ontbijt
  • Duikpakket van 10 duiken bij Madeira Diving Center incl. fles, lucht en lood

Exclusief

  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Ruimbagage, afhankelijk van luchtvaartmaatschappij en gewicht
  • Evt. reis- en of annuleringsverzekeringen
  • Kamerupgrades/extras (zoals halfpension)
  • Bijkomende kosten voor duiken, zoals bijvoorbeeld extra duiken of huur duikuitrusting.

Duiken in Madeira

Wanneer u gaat duiken rond het eiland Madeira waant u zich in de tropen. Door de warme stroming vindt u hier veel bontgekleurde en tropische vissen. Rond het eiland kunt u spannende grotten, spelonken en riffen gaan ontdekken.

Door de zachte stroming is het ook een ideale plek om te leren duiken of om uw vaardigheden uit te breiden. Maar ook voor de ervaren duiker zijn er genoeg uitdagingen. Er liggen verschillende wrakken te wachten om ontdekt te worden en diepe drop-offs zorgen voor de nodige uitdagingen.

Het onderwaterleven van Madeira is zeer divers. Tijdens uw duiken kunt u papagaaivissen, groupers, baraccuda's, trompetvissen, garnalen, kreeften en kleurrijke rifvissen tegen komen. Ook manta's en stingray's zijn veel geziene gasten rond het eiland.

De wateren rond Madeira zijn ook bekend om de vele verschillende dolfijnen en walvissoorten die hier voorkomen te spotten. Er worden verschillende excursies aangeboden zodat u op zoek kunt gaan naar tuimelaars, potvissen, snaveldolfijnen, bultrug walvissen, gestreepte dolfijnen en grijze dolfijnen.

Duiken bij het eiland Madeira is zeer verrassend of u nu pas begint of al jaren duikt!

Madeira Diving Center

Het duikcentrum Madeira Diving ligt aan de zuidkust van Madeira, direct aan de boulevard van Canico de Baixo.

Het mooie strand is openbaar toegankelijk zonder kosten en dus ook ideaal voor niet-duikers.

Veiligheid heeft bij Madeira Diving de hoogste prioriteit! Alle duiken worden begeleid door hoog gekwalificeerde duikinstructeurs en gidsen. Ze leiden u door de prachtige onderwaterwereld en zijn experts op het gebied van veiligheid, technologie en de flora en fauna rond Madeira.

Mits u over de nodige ervaring en kwalificaties beschikt en u een buddy bij zich heeft, mag u uiteraard het huisrif op eigen houtje gaan ontdekken.

Duikcursussen:

Beginnende en gevorderde duikers worden hier opgeleid volgens CMAS en PADI standaard, van open water duiker tot instructeur. Ook specialiteiten en Nitrox trainingen behoren tot het aanbod. De cursussen vinden plaats in kleine groepen, waardoor u verzekerd bent van individuele training zonder stress. Kinderen vanaf 10 jaar en andere geinteresseerden zijn van harte welkom om een proefduik te komen maken!

Bootduiken

Er worden met regelmaat bootduiken georganiseerd naar interessante duikstekken in de buurt. Het centrum maakt daarvoor gebruik van een speciaal ontwikkelde, aluminium speedboot met 2x75 PS.

Uitrusting:

  • 12 l en 10 l stalen tanks met DIN + INT verbinding
  • Kleine tanks voor kinderen
  • Volledig uitrusting voor minimal 15 personen
  • Onderdelen voor ABC tot duikcomputer en lampen
  • verhuur onderwater camera's
  • EHBO kit met zuurstof
  • Gescheiden materiaal- en kleedkamers
  • Zoetwater douches en zwembad
  • 2 L&W compressors, elk 450 l/min
  • Nitrox membraan installatie L&W
  • Zuurstof met complete nooduitrusting (Barumed and Wenoll) is zowel op de boot als in het duikcentrum voor handen.

Duikers kunnen hun eigen uitrusting meenemen naar het centrum en daar achterlaten gedurende de duikdagen. Snelle reparaties kunnen worden uitgevoerd in de werkplaats van het duikcentrum. Het personeel is meer dan bereid u van dienst te zijn mochten zich problemen voordoen met uw duikuitrusting.

Duikstekken in de omgeving:

Garajau:

Deze bekende duikstek ligt op ca. 5 minuten varen met de speedboot. De makke Giant Groupers, enorme Stingray's, scholen met Baracuda, Amber Jacks en andere vissen die je hier aantreft laten een onvergetelijke indruk achter.

T-reef:

400 meter voorbij Garajau vinden we een ander juweeltje in de oceaan. Twee pinakels rijzen vanuit een diepte van 30 meter op naar 12 meter onder het wateroppervlak. De woonplaats van Morenen, Locuskreeften, Stingray's en scholen met rifvis. Een geweldige duikplek die altijd wel verrassingen in petto heeft!

Machico:

Een steile kegel met een diepte van 35 meter, bedekt met diverse soorten koraal. De overvloedige aanwezigheid van zwart koraal geeft deze duikstek een tropisch karakter.

Wrak:

Klein maar fijn is het wrak in de haven van Funchal op slecht 18 minuten varen met de speedboat

Whale Watching in Madeira

Door de unieke locatie, in het midden van de oceaan, heeft Madeira nog iets bijzonders te bieden; walvissen en dolfijnen! In 2003 werden grote aantallen Vinvissen en Noordse Vinvissen gezien in de wateren rondom het eiland, waar de dieren zijn blijven wonen gedurende de zomermaanden. Op slechts 5 km uit de kust bereikt de oceaan een diepte van 3000 meter en Madeira's water dicht bij de kust verloopt met grote snelheid. Daardoor kunt u deze geweldige oceaandieren bijna dagelijks gewoon langs zien zwemmen!

Het is ook niet ongewoon om diverse soorten dolfijnen en de spitssnuiten te zien rond Madeira. Er zijn o.a. Potvissen, Grienden, diverse soorten snuitdolfijnen, Bultrug walvissen, Atlantische gevlekte dolfijnen, Tuimelaars, Gestreepte en Grijze dolfijnen en Snaveldolfijnen gesignaleerd. Het eiland Madeira is voor liefhebbers van deze prachtige dieren een droom die uitkomt!

Vluchtinformatie

De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. De vluchten worden veelal uitgevoerd met vertrek vanaf Amsterdam en door verschillende luchtvaartmaatschappijen. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij of wenst u te vertrekken vanaf een andere luchthaven dan Schiphol Amsterdam, dan zoeken wij graag de mogelijkheden voor u uit.

Beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Uw reservering is echter altijd op aanvraag tot deze schriftelijk of telefonisch bevestigd is door een van onze medewerkers. Indien er op de door u gewenste reisdatum geen beschikbaarheid is, bieden we u, indien mogelijk, altijd een alternatief.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Duikreis Four Views Oasis incl 10 duiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail