Shangri-Las Al Waha Afbeelding Shangri-Las Al Waha
ShangriLas Al Waha *****
Bestemming: Muscat - Muscat

ShangriLas Al Waha

*****

Hotel Al Waha, oftewel iHotel de oasis' maakt samen met Hotel Al Husn en Hotel Al Bandar deel uit van het Shangri-La's Barr Al Jissah Resort and Spa, waarvan Hotel Al Waha het grootste hotel is. Daarnaast zijn ook de leukste kinderfaciliteiten hier te vinden wat Hotel Al Waha een geweldig familiehotel maakt. Lokaal heeft het hotel een classificatie van 5 sterren.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Ligging

Het hotel is gelegen tussen de bergen en de rustgevende zee van Oman. Op ongeveer 15 minuten vindt u de Muttrah Souk, in het oude stadje Muscat. In de omgeving zijn er authentieke winkeltjes te vinden waar u leuke souvenirs kunt kopen.

Faciliteiten

Typerend voor dit hotel zijn de fantastische kinderfaciliteiten zoals een enorm indoor speeltuin, een waterspeeltuin een avonturenzone en ga zo maar door! Ook kunt u vanaf Hotel Al Waha lekker dobberen naar Hotel Al Bandar via een lazy river. Daarnaast beschikt het resort onder andere over een duikcentrum, een cultureel centrum, een amfitheater, een taxi- en limouse service, diverse faciliteiten voor mindervaliden, een apotheek en een bloemist.

Sport & Ontspanning

Op het resort kunt u sporten in het fitnesscentrum met uitzicht over het strand en de zee. Het fitnesscentrum beschikt over een sauna, stoomcabine en jacuzzi. U hoeft geen sportkleren mee te nemen in uw koffer, deze kunt u namelijk gewoon kopen in de verschillende winkeltjes op het resort! Daarnaast kunt u dagelijks gebruik maken van de tennisbanen. Nadat u heeft gesport kunt u tot rust komen in de spa. Ook zijn er diverse watersport activiteiten te beoefenen.

Kamertypes

Het hotel beschikt over luxe kamers, familiekamers, en suites. Allen hebben uitzicht op de zee, zwembad, tuin of strand. Alle kamers beschikken over Wi-Fi, kluisjes, satelliet tv, strijkijzer, koffie- en theefaciliteiten en een minibar.

Verzorging

U verblijft op basis van logies en ontbijt. Tegen een toeslag kunt u verblijven op basis van halfpension en volpension.

Let op

Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegestaan op het prive strand en in het zwembad van Al Husn. Zij zijn zij welkom op het strand en in het zwembad van Hotel Al Bandar en Hotel Al Waha welke ook op het resort te vinden zijn.

Voor het nieuwjaarsdiner geldt er een verplichte toeslag van EUR:218,- per persoon.

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van KLM. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij KLM mag u standaard 23kg bagage meenemen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

ShangriLas Al Waha 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail