Logo
Carolines Resort Afbeelding Carolines Resort
Carolines Resort ***
Bestemming: Duikvakantie Micronesie - Duiken Palau Koror
Carolines Resort ***


Het Carolines Resort is een uniek resort in Palau. Geniet van je eigen prive bungalow die geinspireerd is door Palaus eeuwenoude architectuur en voorzien is van alle gemakken voor de verfijnde reiziger. Het Carolines Resort is rustig gelegen op een heuvel, vanwaar u kunt genieten van een fascinerend uitzicht over de Filipijnenzee zee.Carolines Resort

Het Carolines Resort is een uniek resort in Palau. Geniet van je eigen prive bungalow die geinspireerd is door Palaus eeuwenoude architectuur en voorzien is van alle gemakken voor de verfijnde reiziger. Het Carolines Resort is rustig gelegen op een heuvel, vanwaar u kunt genieten van een fascinerend uitzicht over de Filipijnenzee zee.

Ligging

OP het eiland Palau, in een natuurrijke omgeving op een heuvel. In de avond kunt u vanaf uw prive-terras genieten van de ondergaande zon!

Faciliteiten

Er wordt veel moeite gedaan om het de gasten naar de zin te maken en allerlei excursies kunnen worden verzorgd o.a. kayakken, sportvissen en lokale tours. De gasten hebben toegang tot het enige prive strand in Koror bij het Palau Pacific Resort. Ook het zwembad, tennisbanen en fitness centrum liggen vlakbij. Op korte afstand rijden liggen allerlei restaurants waar je kunt genieten van Japanse, Chinese, Italiaanse, Amerikaanse, Thaise, Koreaanse en Mexicaanse maaltijden. Het ontbijt kun je in het resort gebruiken.

Kamers

Er zijn 7 met de hand bewerkte bungalows. De vormgeving is gebaseerd op traditionele Palause architectuur en er zijn lokale materialen gebruikt zoals bamboe, mahogany en mangrove. Elke bungalow beschikt over een prive balkon, kabel TV/VCR, koelkast, minibar, volledig ingerichte prive badkamer, airco en zeezicht met een magnifiek uitzicht over Palaus Rock Islands.

Weer & seizoen

Er wordt hier het hele jaar door gedoken. Vroeger was er sprake van een droog seizoen van oktober-juni en van een nat seizoen van juli-september. Tegenwoordig is dit allemaal vervaagd en is het meestal mooi weer met af en toe een bui, die er voor zorgt dat eiland groen blijft. Het zicht is bijna altijd uitstekend. Dit hangt af van de getijden, bij inkomende tij heb je goed zicht, bij uitgaand slecht zicht. Fish n Fins zorgt dat ze altijd duikt als het zicht goed is. De omstandigheden van de zee varieren ook nog wel eens vanwege de wind. Waait het aan de oostkant dan wordt er gedoken op de westkant en andersom. bij de slechtste weersomstandigheden kunt u duiken in de goed beschermde lagune.

 

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld op basis van lijnvluchten met vertrek vanaf Amsterdam. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen, is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Geen visum nodig voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders.

Sa€s Tours

Sams Tours is toegewijd om onze gasten het hoogste niveau van dienstverlening, veiligheid en kwaliteit te bieden. Zij werken in partnerschap met de klanten, werknemers en de gemeenschap. Het doel is service excellence en gezonde zakelijke praktijken in harmonie met de verantwoordelijkheid voor het milieu en de hoogste professionele normen.

Onze agent in Palau heeft meer dan 25 jaar ervaring in het toerisme. Het begon in 1990 met een boot en het organiseren van vis-,snorkel- en verkenningstochten naar de Rock Islands en is over de jaren heen gegroeid naar een professionele organisatie. Naast het een PADI 5* duikcentrum en het organiseren van duiktrips, is er een ruim aanbod van niet duik gerelateerde activiteiten opgezet, zoals zee kajakken, Palau tours en wandeltochten, Rock Island tours en WW II historische tours.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet online? Heeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl.

Fish&Fins

De duikschool Fish n Fins is een prettige, complete PADI duikbasis met snelle boten en een zeer persoonlijke service. De basis is gelegen naast het Landmark Marina Hotel op Medalaii Hamlet in Koror. Ze bereiken de beste duikstekken in de omgeving tijdens de dagtochten. Alle apparatuur is te huur. Ook zijn er excursies naar Jellyfish lake. Voor beginners raden we dit gebied niet aan, al zijn er wel cursussen mogelijk. Het lijkt ons weinig zinvol naar een duikgebied van deze klasse te gaan zonder enige duikervaring. Je kunt dan alleen op de gemakkelijkste plaatsen duiken en zou missen waar het hier eigenlijk om gaat. Daarnaast zijn het veel stromingsduiken die gemaakt worden en dat vereist toch enige ervaring, aangezien de stroming rond Palau aanzienlijk is. Enkele schitterende duikplekken die je zeker gezien moet hebben zijn The Blue Corner, The Blue Holes, Big Drop Off, Turtle Wall en Virgin Hole. Ze bieden ook allerlei landexcursies aan, email en internet en er is een professioneel fotozaakje.

Duikcursussen

 • PADI Enriched Air Nitrox

 • PADI Blue Corner Distinctive Specialty

 • PADI Discover Scuba Diving

 • PADI Open Water Diver

 • PADI Open Water Referral

 • PADI E-learning

 • PADI Advanced Open Water

 • PADI Scuba Tune-up  Refresher Course

 • PADI Open Water Referral Dives

 • PADI Specialty Courses

 • PADI Junior Open Water Diver

 • PADI Rescue Diver

Marine leven

 • December, januari en februari: manta seizoen.
 • Februari, maart, april en mei: grote aantallen haaien komen om te paren. Dit gebeuren hangt samen met de watertemperatuur en gebeurt ergens in deze maanden.
 • Augustus en september: grote scholen jonge haaien worden gezien. Je vindt er soms wel 100 in 1 school. Ze worden het meeste gezien bij de duikstekken Ngerchong Outside, Turtle Wall, German Channel en Short Drof Off.
 • Juni en juli: beste zicht in de lagune. Ideale condities voor wrakduiken in Palau. In deze periode wordt dan ook de jaarlijkse wrakexpeditie gehouden.

Duikplekken

Big Drop-Off & Ngemelis Muur

Verticale wand langs de gehele lengte van Ngemelis Island, op sommige plaatsen slechts enkele meters afstand van het eiland. De rand van het rif daalt recht naar beneden tot 275 meter. Een van de favoriete muur Jacques Cousteau. Dicht bij de boei ligt een grote keten verbonden aan een 2 meter stalen bol. Deze keten en de bal werden gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog om de Japanse boten te verhinderen de vaarweg binnen te dringen in de vaarweg welke leidt tot de German Channel.Prachtige zachte koralen, varens, Pyramid Butterfly Fish en Spot Anthias foerageren voor plankton net buiten de muur.Moorse Idols, Sergeant Majors, Yellowtail Fusiliers en een verscheidenheid van Angelfish zijn te vinden langs de rand van het rif.Gray Reef, White Tip en eenzame Leopard haaien patrouilleren heen en weer langs de drop-off. White Tip Haaien, verpleegster haaien en Leopard haaien slapen op de zanderige bodem. Groen en Hawksbill Turtles. Anemonen en vele kleurrijke rifvissen op het rif top.

Blue Corner

Een vlak plateau met sterke getijdenstroom. Veel grote en kleine vis. Kleine heuvels, zand tunnels en ravijnen gesneden in het rif. Afhankelijk van de richting van de stroom zwemmen de diepzeevissen van de ene kant van de hoek naar de andere. Grijze rifhaaien en witpuntrifhaaien, Blue Fin en Groot oog Trevallies, grote scholen Jacks en Snappers, Hawksbill en Green Turtles, Groupers, scholen van Barracuda, een verscheidenheid van kleine tropische vissen, Napoleon Wrasse, bump-head papegaaivis, Moray paling, makreel, Wahoo, en op gelegenheden, gespot Eagle Rays. De critter lijst is bijna eindeloos: Blad Scorpionfish, naaktslakken, lionfish, Anemone Fish. Grotere pelagics worden af ??en toe gezien op de diepere uithoeken van Blue Corner: hamerhaaien, Bull Sharks, Tiger en walvishaaien, marlijn, zeilvis, walvissen, Mantas, scholing en Yellowfin Dog Tooth Tuna.

Blue Holes

Vier verticale schachten aan de bovenkant van het rif in een grote grot met een afslag op de buitenste rif muur. Het is gebruikelijk op een uitgaandetij te duiken door de Blue Holes en verder naar Blue Corner. De grot en gaten werden gevormd door zoet water erosie van miljoenen jaren geleden, toen het waterpeil veel lager was dan vandaag. Tubastrea, Wire en Black Coral sieren de muren van de Blue Holes.

Chandelier Cave

Dit grot systeem bestaat uit vijf afzonderlijke, verbonden kamers met luchtzakken (4 zijn met water gevulde). In de loop van de millennia sijpelt regenwater naar beneden door het kalksteenwat geleid heeft tot de vorming van grote grot systemen. De stalactieten en stalagmieten groeide uit tot formaties die lijken glinsterende kroonluchters. Drie dieptebommen uit de Tweede Wereldoorlog zijn te vinden aan de linkerkant van de ingang. Soldaat- en kardinaal vissen, kleine garnalen en krabben die zich vastklampen aan de sponzen langs de muren. De ongrijpbare Mandarin vissen en andere kleine rifvissen zwemmen rond de ingang van de grot. Breng een zaklamp, licht is een must.

Devil Fish City

Beroemd om zijn Manta Rays, algemeen tussen januari en april. Drie reiniging stations. De zijkanten van het kanaal zijn bekleed met enorme velden van zee zwepen, zee varens, zachte koralen en grote, groenblijvende Tubastrea koralen. Hoogtepunten zijn de stations waar Manta Rays zweven terwijl Cleaner Wrasse en Butterfly Fish hen ontdoen van parasitaire pissebedden welke leven in en rond hun mond, kieuwen en de buik. Rainbow Runners, rifhaaien, Bumphead Parrotfish, Snappers Black, Black-Bar Barracudas, Unicorn Vis, Striped Skipjacks, Fusiliers, Crocodile Fish, naaktslakken, Leafy Scorpionfish. Dit is een tour voor alleen ervaren duikers; extra kosten van toepassing.

German Channel

Dive Site Tijdens de Duitse bezetting van Palau werd guano (fosfaat) gewonnen op het zuidelijke eiland van Angaur. Om de guano naar de stad te brengen is er een kanaal gebaggerd van de binnenste lagune naar de open oceaan. De buitenkant wordt gedoken op het inkomende tij, wanneer voedselarme en plankton-rijke stroomt in de lagune. Bekend om Manta Rays, haaien en een overvloed aan tropische vissen. Scholen Jacks, barracudas, Snappers en Trevallies. Inktvis en Black Tip rifhaaien in het ondiepe water. De zanderige bodem is de thuisbasis van Garden Eels en Blind Gobies.

New Drop-Off

Twee rif muren vormen een dramatische hoek met een plateau op de rand van een afgrond. Scholen Blauwe Streep Snappers, Black Snappers, Napoleon lipvis, barracudas, Spotted Eagle Ray, 6-gestreepte Angelfish, Regal en Zeeengel, Hawksbill en groene schildpadden.Daarnaast Pyramid Butterfly Fish, Spot Anthias, Redtooth Triggerfish, Moorse Idols, Sergeant Majors en Yellowtail Fusiliers langs het rif rand. Grijze rifhaaien en Whitetip patrouilleren in de muur en hoek. Leafy Scorpionfish, Moray Eels, naaktslakken en schildpadden op het plateau. Zeeanemonen langs de bovenloop van de muur.

Ngedbus Coral Garden, Wall & Corner

Bij de Ngedbus Coral Garden zijn vele diepe ravijnen en kloven met een grote verscheidenheid van het mariene leven.Meestal is er geen stroom aanwezig. Zichtbaarheid is het beste tijdens vloed. Krokodil vis, pijlstaartroggen, inktvis en de sierlijke adelaarsrog worden vaak gezien. Scholen van zwartpunthaaien eten meestal dicht bij het Coral Garden. Veel grijze rifhaaien patrouilleren langs de muren en de cirkel om de hoek.Langs de rand van het rif, komen Piramide Butterfly Fish en ontelbare Redtoothed Triggerfish samen. Scholen van barracuda, rudderfish, Snappers, Napoleon Wrasse, Lionfish, keizers, Puffers, schildpadden, evenals Spinner dolfijnen kunnen worden gezien. Zeevarens, Wire Whip en koralen, zachte koralen gezond.

Ngerong Buiten & Binnen

De Ngerchong buitenmuur is een steile drop-off. Het wordt ondiep en breed aan de ingang van Denges Channel. Het heeft de vorm van een hoefijzer en met een zandbodem en wordt beschermd door de buitenste rif muur. De wand is bedekt met een verscheidenheid van zachte en harde koralen. Grijze rifhaaien, Black Tips, White Tips en soms Leopard Sharks.Van september tot november is het een kinderdagverblijf voor de baby grijze rifhaaien. Op Ngerchong Binnen kunt inktvissen zien gedurende het hele jaar. Garnalen, krab, naaktslakken, veer wormen, Garden Eels en vele schelpen, schildpadden en soms Mantas of Sting Rays.

Peleliu Express & Gele Muur

De Gele Muur is een verticale wand parallel aan de zuidpunt van Peleliu Island. Gele Muur is vernoemd naar de goudgele buis koralen langs dit deel van het rif. Het rif heeft een aantal spleten, bogen en kleine grotten. De Peleliu Express is beroemd om de stromen welke schijnbaar komen uit het niets en van richting veranderen zonder waarschuwing. Deze site wordt beschouwd als de ultieme drift duik. Tijdens de volle en nieuwe maan zijn de stromingen het sterkst. De sterke stromingen op dit punt trekken veel pelagische zoals haaien, barracuda, tonijn, rays, Giant Groupers, Oriental Sweetlips, palet surgeonfish en grote Rainbow Runners. Scholen van jacks, snappers, Redtoothed Triggerfish, Anthias en Piramide Vlinder vis langs de rand. Groene en Hawksbill schildpadden eten de Gele Tube Koralen. Zeldzame waarnemingen van Blue Marlin, Sailfish, walvishaaien, peulen van Potvissen, grienden en Orka. Alleen voor ervaren en gevorderde duikers. Gebruik van de veiligheid boei en rif haak zijn verplicht. Dit is een specialiteit tour voor alleen ervaren duikers; extra kosten van toepassing.

Peleliu Wall & Cut

Peleliu Wall is een van de diepste en meest mooie muur duiken in Palau. Diepe ravijnen, spleten en grotten gesneden in de muur bieden schuilplaatsen en onderdak aan een grote verscheidenheid van het mariene leven. Peleliu Cut is waar de oceaan stromen rond de archipel convergeren, waardoor u een aantal van de sterkste stroming ervaart u in Palau. Door de onvoorspelbaarheid en de kracht van de stroming, wordt de Peleliu Cut beschouwd als een geavanceerde drift duik.Beroemd voor grote pelagische vis actie. Gray Reef Sharks, White Tip Haaien, barracudas en Jacks. In zeldzame gevallen, Sailfish, Marlin, Bull haaien, Silver Tips, hamerhaaien, Tiger haaien, potvissen en orkas. Langs het plateau en rif rand een groot aantal tropische vissen, met inbegrip van de Piramide Butterfly Fish, Plein Spot Anthias, Moorse Idols, Sergeant Majors, Yellowtail Fusiliers, surgeonfish Palette, Bumphead papegaaivissen, Triggerfish, Leafy Scorpionfish en Paars Anthias. Shark City Shark City bestaat uit verticale wanden en matige hellingen en ravijnen. Het rif maakt een hoek met een plateau op de top. Dit vinger-vormige rif is Palaus meest westelijke punt. Grijze rifhaaien, scholen barracuda, snappers en Eenhoorn vis patrouille de muren en hoek. Piramide Butterfly Fish, Plein Anthias, Moorse Idols, Napoleon Wrasse, Spotted Eagle Rays en Yellowtail Fusiliers, grote scholen van Barracuda zilver, Big-Eye Trevallies en Black Snappers. Grote stukken sla en Staghorn Koralen Koralen kunnen gevonden worden op de top van het plateau en in de canyons bogen enorme Gorgonian Fans.

Short Drop-Off

De steile rif wand draait in de richting van de open zee. Op de hoek, zal de drop off geleidelijk veranderen tot een enorm diep plateau. White Tips, Gray Reef en Black Tip Reef Sharks.Grote verscheidenheid aan zachte en harde koralen. Grote scholen van batfish, Blue Tail Jacks, papegaaivissen, Butterfly Fish en lipvissen. Eagle Rays en Octopus. Tijdens september-november is dit een kinderdagverblijf voor de baby grijze rifhaaien. Op deze site is met enig geluk ook de Nautilus zien. Nautilus leven in diepte van meer dan 200 meter en voeden zich in de nacht in het ondiepe water. Nautilus zijn alleen te vinden in de buurt van de evenaar en het liefst op de grens van de vriespunt temperatuur van water. Ze worden verondersteld te zijn niet veranderd in meer dan 400 miljoen jaar.

Siaes Corner, Wall & Tunnel

Siaes Tunnel is een enorme, diepe onderwater grot met drie openingen in de kamer aan de kant van het rif muur. De buitenmuur zakt verticaal ongeveer 50 meter voordat hellingen honderden meters naar de oceaanbodem afdalen. De stroming kan erg sterk zijn. White Tip Reef haaien en roggen rustend op de zanderige bodem in de grot. Piramide Butterfly Fish, Anthias en scholen van Groot-Eye Trevallies en Snappers bij de ingang. Struiken van Black Coral, Zacht Koraal en Gorgonian Fans. Angelfish verbergen zich onder de spleten aan de bovenkant van de grot (met name, de blauw-zwarte Pygmy Angelfish, Multicolor Pygmy Angelfish en Colins Angelfish), Rare Burgess Butterfly vis, Dartfish en Helfrichs Dartfish. Grondels en garnalen op de zanderige grot vloer. Bij vloed, kunnen grote scholen van grijze rifhaaien, barracuda en Jacks te zien zijn de rand van het rif. Groen en Hawksbill Turtles, Plein Anthias, Sergeant Majors, Piramide Butterfly vis, Moorse Idols, Anthias, Angelfish en Yellowtail Fusiliers zijn er in overvloed langs de rand.

Turtle Cove & Barnums Wall

Het rif strekt zich uit naar het plateau van en rond Ngercheu Island. Op de top van het rif op Turtle Cove is een mini blue hole. Talloze kleine grotten, bogen en richels. Turtle Cove is een verticale rif muur. De stroming kan sterk op de hoek zijn. Scholen van Big Eye Jacks, gestreepte en zwarte snappers, goatfish, Piramide Butterfly Fish, Hawkfish, Plein Spot Anthias, Moorse Idols, Titan Triggerfish, anemonen, een verscheidenheid van Angelfish en Yellowtail Fusiliers. Verschillende soorten naaktslakken. Grijze rifhaaien en White Tips patrouilleren bij de rif top. Schildpadden, grote Groupers, Sweetlips. Witpuntrifhaaien en Leopard Sharks willen rusten op de zanderige run-off. Gorgonian Fans, Crinoids, Soft en leder koralen.

Turtle Wall

Turtle Wall is het centrale deel van de verticale wand die loopt langs de gehele lengte van Ngemelis Island. Het rif is zeer diep, aflopend tot meer dan 300 meter. Een populaire plek voor Groen en Hawksbill schildpadden. Schildpadden, schildpadden en meer schildpadden! Piramide Butterfly Fish, Plein Spot Anthias, Moorse Idols, Yellowtail Fusiliers en Snappers zijn te vinden langs de rand en de bovenkant van het rif. Scholen van Rainbow Runners, Gray en witpuntrifhaaien, Napoleon Wrasse en Fusiliers. Tubastrea en kleine harde koralen sieren de muur. Dieper, zee fans, zacht koraal kolonien en zee zwepen.

Ulong Channel

Het rif loopt loodrecht op Ulong Channel. De zanderige bodem van het kanaal is versierd met tal van koralen en koraal formaties. De zijkanten van het kanaal beginnen net onder het oppervlak met een geleidelijke helling naar de zandbodem. De stroming kan sterk en onvoorspelbaar zijn. Tijdens de inkomende getijden, grijze rifhaaien, Sting Rays, scholen van Jacks, Snappers, Barracuda en Batfish patrouilleren in de monding van het Kanaal. Tijdens de volle maan van april tot juli paaien hier duizenden Tandbaarzen. Bij Titan en Yellow Margin nestelen Triggerfish in een beschermende omgeving.

Virgin Blue Hole

Het gat, ongeveer 8 m in diameter, verandert in een grote tunnel van ongeveer 35 m lang met een uitgang naar de buitenste rif muur. De tunnel en het gat werden gevormd door zoet water erosie van miljoenen jaren geleden, toen het waterpeil veel lager was dan vandaag. Het is gebruikelijk om Virgin Blue Hole duiken op vloed.Tubastrea, Wire en zwart koraal sieren de muren van Virgin Blue Hole. Witpuntrifhaaien en Leopard haaien slapen op de zanderige bodem van de grot, of net buiten de uitgang. Vele soorten naaktslakken en schelpen zijn te vinden langs de zanderige bodem. Speciale beestjes zijn de Flaming Scallop, Leafy Scorpionfish, Dartfish, naaktslakken en garnalen. Wahoos, Barracudas, hond-tand tonijn, witpuntrifhaaien Gray en patrouilleren langs de uitgang.

Amatsu Maru

Grootste schipbreuk in Micronesie en het diepste Japanse wrak in Palau. De 10.000-ton olietanker zonk tijdens operatie Desecrate Een op 30-31 maart 1944. Rechtstreeks getroffen door verschillende 1.000 ponders. Het wrak werd gedeeltelijk geborgen na de oorlog in 1950. Buizen, slangen en grote kranen gebruikt voor het laden en lossen van de olien en brandstoffen zijn zichtbaar in de buurt van de brug. Instrumenten in de navigatie-dek. Het dek onder de stuurhut bevat radio-apparatuur, bedrading, verlichting, elektrische panelen.

Wreck Boei 6

Het wrak, een klein vaartuig, die werden gebruikt in de Tweede Wereldoorlog als een onderzeeboot jager rust rechtop in de buurt van Channel Marker 6. De stroom kan zeer sterk zijn, maar men kan schuilen aan de lijzijde van het wrak. Krokodil vis, Batfish, Octopus, inktvis, garnalen Whitecap en naaktslakken. Op het omliggende ondiepe rif zijn sponzen, sla Staghorn, Brain en tafelkoralen, kleine Sea Whips en kleurrijke juveniele tropische vissen.Vluchten
Deze vakantie wordt uitgevoerd met vluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven of een luchthaven in Belgie, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden voor u.
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U kunt deze naar wens tegen een toeslag nog bijboeken. De tarieven voor ruimbagage zijn verschillend per luchtvaartmaatschappij en per gewicht.
De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat het alternatief definitief wordt vastgelegd.
Na het plaatsen van uw optie-boeking, ontvangt u van ons het reisoverzicht met het vluchtschema, gebaseerd op de door u gekozen reis.

Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Vluchten Amsterdam - Palau v.v.
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze 7 nachten overnachtingen 
 • Verzorgingop basis van logies
 • 5 duikdagen - 2duiken per dag inclusief fles / lucht / lood / reef hook. Gratis Nitrox.


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50 euro
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28 euro


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail