Nika Island Resort en Spa Afbeelding Nika Island Resort en Spa
Nika Island Resort en Spa *****
Bestemming: Noord Ari Atol - Nika Island

Nika Island Resort en Spa

*****

Het Nika Island Resort is het enige eiland in de Malediven waar u prive strand heeft bij elke villa. Het is de ideale plek voor complete ontspanning. Slechts 43 villas, die allemaal beschikken over een unieke architectuur. Het eiland is omringd door een prachtig huis rif, weelderige vegetatie en de vriendelijke medewerkers zullen ervoor zorgen, dat u zich meteen thuis voelt.

Hotel o.b.v. Volpension



Nika Island Resort

Het Nika Island Resort is het enige eiland in de Malediven waar u een prive strand heeft bij elke villa. Het is de ideale plek voor complete ontspanning. Slechts 43 villas, die allemaal beschikken over een unieke architectuur. Het eiland is omringd door een prachtig huisrif, weelderige vegetatie en de vriendelijke medewerkers zullen ervoor zorgen dat u zich meteen thuis voelt.

Het restaurant serveert Italiaanse-, internationale en lokale gerechten. De lunch is buffet stijl, het diner is a la carte. De coffee shop ligt aan het strand en de Bepi Barmet een dak in de vorm van dhoni, ligt naast het restaurant.

Ligging

Het resort ligt aan de westelijke rand van het Noord Ari Atoll op een eigen eiland op 25/30 minuten per watervliegtuig van Male International Airport. De ervaring begint met een warm welkom bij de aankomst op de luchthaven van Male door de gastheer, die u zal begeleiden naar de terminal voor zeevliegtuigen. In de lounge kunt u op uw gemak wachten tot het vertrek per zeevliegtuig naar het resort.

Accommodatie

Nika Island Resort & Spa biedt diverse categorieen van unieke villas om tegemoet te komen aan de individuele wensen en behoeften van de gasten.:

Garden Room

Deze kamers bevinden zich in het midden van het eiland met uitzicht op de loopbrug. Deze tuin villas zijn elegant afgewerkt en met een veranda met uitzicht op de tuin. U kunt gebruik maken van de openbare stranden op het eiland. De kamers zijn uitgerust met een King-size bed, air-conditioning, koffie- en theefaciliteiten met gratis water, haardroger, kluisje, Wi-Fi, minibar, terras en een 29 LCD flatscreen satelliet-tv. Oppervlakte - 35 m²

Beach Villa

De tien Beach villas liggen aan de noord-oostkant van het eiland. De ruime, vrijstaande villas hebben een eigen strand omgeven door weelderige groen loof. De jacuzzi is in de buitenlucht en vormt een kleine oase van absolute rust. In slechts een paar stappen kunt u een duik in het warme water van de Indische Oceaan maken. De villas zijn uitgerust met een King-size bed, air-conditioning, koffie- en theefaciliteiten met gratis water, haardroger, kluisje, Wi-Fi, minibar, terras en een 29 LCD flatscreen satelliet-tv. Oppervlakte - 75 m²

Deluxe Beach Villa

De tien Deluxe Beach villas zijn gelegen aan de zuid-westkant van het eiland. Elke Deluxe Beach Villa heeft een dubbele slaapkamer met uitzicht over de turquoise lagune, een royale woonkamer en prive-strand aan de lagune met een grote rieten parasol en ligstoelen. Weelderige begroeiing tussen de villas biedt de ultieme privacy. De villas zijn uitgerust met een King-size bed, air-conditioning, espresso machine met gratis water, haardroger, kluisje, Wi-Fi, minibar, outdoor Jacuzzi en buitendouche en een 29 LCD flatscreen satelliet-tv. Oppervlakte - 100 m²

Water Villa

De acht Water Villas zijn gebouwd op houten palen, welke zich uitstrekken over de noord-oostkant van het eiland. Met een eigen zonnedek en een trap die u directe toegang tot de lagune biedt. Het unieke van deze Water Villas zijn de drie split levels zonnedekken: de eerste en laagste op zeeniveau, de tweede is een groot terras met ligstoelen en de derde is op het dak. De villas zijn uitgerust met een King-size bed, air-conditioning, espresso machine met gratis water, haardroger, kluisje, Wi-Fi, minibar, buitendouche en een 29 LCD flatscreen satelliet-tv. Oppervlakte - 75 m²

Faciliteiten

Het resort beschikt over een restaurant, een coffee shop, een bar en biedt tal van excursiemogelijkheden en activiteiten aan. Daarnaast is er de spa, gym en het duikcentrum.

Inclusief:

• Vlucht Amsterdam - Male v.v. incl. 30 kgs ruimbagage

• 7 overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van volpension

• transfer luchthaven - hotel v.v. per watervliegtuig

Vluchten

Deze reis wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam, Brussel, of Dusseldorf. De prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve vertrekdatum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per email heeft ontvangen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en over een retour vliegticket beschikken. Nederlandse en Belgische paspoorthouders hebben geen visum nodig. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen dat ze over de juiste visum te reizen naar elk land op zijn of haar route. Daar voorschriften verschillen per land adviseren wij contact te nemen met een consulaat of de ambassade van het land.

Voor deze reis gelden afwijkende boekings- en annuleringsvoorwaarden. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Nika Island Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail