Liveaboards Malediven MY Sheena Afbeelding Liveaboards Malediven MY Sheena
Liveaboards Malediven MY Sheena *****
Bestemming: Liveaboards Malediven - Zuidelijke Atollen

Liveaboards Malediven MY Sheena

*****

plane hotel dive transfer


9 Dagen

Deze fantastische live-aboard met de MY Sheena brengt u naar de beste duiklocaties in Noord- en Zuid-Nilandee-atol, Meemu-atol, Laamu-atol, en als alternatief naar de Felidhoo-atol en Zuid-Ari-atol.
Sommige tours hebben een verkennend karakter en waarbij u naar geheel onbekende gebieden zal varen!
De definitieve route wordt bij vertrek bepaald naar aanleiding van speciale verzoeken van klanten, het seizoen en de weersomstandigheden.

Zwem tussen manta's, walvishaaien en prachtig gekleurd koraal. Op de My Sheena is alles wat een duiker zich maar kan wensen aanwezig. U vindt er ruime hutten met een eigen douche en toilet en 4 zonneterrassen waar u bij kunt komen van alle geweldige indrukken. Absoluut een aanrader!

9 daagse duikreis naar de Malediven Live-aboard o.b.v. Volpension



Klaar voor een unieke duikreis in ongerepte en onontgonnen riffen en kanalen in de Meemu-, Laamu- en Thaa-atol in de zuidelijke Malediven? Deze live-aboardreis vertrek elke zaterdag en vertrekt vanuit Filitheyo in North Nilhande Atoll. Gedurende deze liveaboard heeft u de mogelijkheid nieuwe routes en duikgebieden ontdekken, ver weg van de klassieke Malediven duiksafari's.

Geniet van de prachtige duikstekken van de Zuidelijke Atollen!

Door de vele manta's die in de wateren rond de Malediven voorkomen, staat deze eilandengroep al jaren bij de meeste duikers op nummer 1. De kans is dan ook zeker aanwezig dat u deze elegante dieren tegen zult komen tijdens een van uw duiken. De route van de MY Sheena vaart langs de Meemu-, Laamu- en Thaa Atollen in de zuidelijke Malediven. Hier duikt u op prachtige duikstekken! U duikt bij een aantal bekende toplocaties en bij minder bekende, onaangetaste riffen. In het Meemu-, en Laamu Atol is het heel gewoon om manta's en walvishaaien tegen te komen. Ook kunt u witpuntrifhaaien, verschillende soorten schildpadden en natuurlijk kleurrijke vissen gaan ontdekken. Er staan twee tot drie duiken per dag op het programma. De vriendelijke en zeer gemotiveerde instructeuren van de MY Sheena laten u graag kennis maken met duiken rond de Malediven.

MY Sheena, World Class Diving

De MY Sheena is een comfortabele liveaboard met alle faciliteiten om uw duiksafari zo prettig mogelijk te laten verlopen. U verblijft zeven nachten aan boord in een (gedeelde) tweepersoonscabine op basis van Volpension. Ze beschikt over een ruimte salon en 4 verschillende dekken die zowel zon als schaduw biedt. De dekken zijn compleet uitgerust met ligbedden en matrassen.

Alle 7 tweepersoonshutten beschikken over een eigen badkamer en toilet. Twee van deze hutten zijn groter en beschikken over een tweepersoons bed.

Aan boord van de MY Sheena verblijft u op basis van Volpension. Koffie, thee en drinkwater is hierbij inbegrepen.

MY Sheena

Technische informatie

Bouwjaar: Mei 2005. Gerenoveerd: december 2011 Lengte: 24 Meter Diepgang: 8.5 Meter Aantal hutten: 7 Moter: Deawoo, 600 PS Vaarsnelheid: 14 Knots Watervoorziening: 250 ltr/uur vers water. Airconditioning: in alle hutten Veiligheid: GPS, mobile telefoon, kompas, reddingsvesten, brandblussers, zuurstof, EHBO set Betaalmogelijkheden aan boord: contant in Euro of US Dollar. Credit cards of Traveller cheques worden niet geaccepteerd. Dek: 2 zonnedekken 90m, 4 schaduw plaatsen van 100 vierkante meter. Salon: 50 vierkante meter met CD-/DVD-Player, HIFI en television.

Duiken

Tijdens de safari worden twee tot drie duiken per dag gepland en een tot twee nachtduiken per week. De ervaren en vriendelijke gidsen staan tijdens de reis tot uw beschikking. De exacte route en het duikschema worden zoveel als mogelijk afgestemd op uw wensen. Laat deze dan ook zeker weten aan de gidsen!

De meeste duiken zullen stromingsduiken zijn en tijdens sommige duiken is het nodig te water te gaan met een negatief drijfvermogen. Om deel te kunnen nemen aan een duiksafari op de MY Sheena, heeft u daarom minimaal 60 gelogde duiken nodig en een 2*- of Advanced brevet (of gelijkwaardig). In de Malediven mag niet dieper gedoken worden dan 30 meter. Bovendien is het gebruik van een computer, decoboei en tijdens de nachtduik een lantaarn verplicht.

 

Belangrijke informatie:

minimum breveteisen

Om deel te kunnen nemen aan dit programma dient u in het bezit te zijn van minimaal een Advanced Open Water of 2*- brevet. Daarnaast dient u over minimaal 60 gelogde duiken te beschikken. De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Minimum aantal deelnemers

Voor dit programma geldt een minimum aantal deelnemers van 4 personen. Indien dit minimum niet behaald wordt, zal de boot niet uitvaren. We nemen dan contact met u op en bieden u een passend alternatief.

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates, Etihad Airways of andere lijndienstvluchten vanuit Dusseldorf. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Route

De MY Sheena vertrekt vanaf het eiland Filitheyo. Uiteraard zit de spectaculaire transfer per watervliegtuig vanaf de luchthaven naar dit eiland inbegrepen in de reissom. Er wachten u een aantal spannende kanaalduiken gedurende deze geweldige safari naar de zuidelijk gelegen, onaangetaste riffen van de Malediven. U duikt op een aantal topduiklocaties bij de Meemu Atoll, Laamu Atoll en Thaa Atoll en zal tevens volledig onontdekte riffen gaan bekijken. Bij de Meemu-, en Laamu Atol is het heel gewoon om manta's en walvishaaien tegen te komen. Ook kunt u witpuntrifhaaien, verschillende soorten schildpadden en natuurlijk vele kleurrijke vissen gaan bewonderen. De uiteindelijke route wordt bepaald door de wensen van de duikers, het seizoen en de weersomstandigheden.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze speciale routes, of kunnen we een offerte voor u opmakenNeemt u dan contact met ons op.

Beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Reserveringen zijn echter altijd op aanvraag tot schriftelijk of telefonisch bevestigd door onze reserveringsafdeling.

Offerte op maat

Bovenstaand reisprogramma is volledig op maat aan te passen aan uw wensen. Verlenging van uw verblijf voor of na de liveaboard zijn zeer goed mogelijk in het Filitheyo Resort. Aan de hand van uw wensen stellen we graag een offerte op maat voor u op.

 



Vluchten
U vliegt naar Male International Airport (MLE)
U vliegt terug vanuit Male International Airport (MLE)

Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten Dusseldorf - Male
  • Prachtige luchthaventransfers vanaf Male naar Filitheyo per helikopter inbegrepen in de prijs
  • 7 nachten in een gedeelde hut aan boord van MY Sheena
  • Volpension maaltijdverzorging aan boord inclusief drankjes, koffie, thee
  • Tot 3 duiken per dag
  • Gratis Nitrox (voor gecertificeerde duikers)


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Liveaboards Malediven MY Sheena 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail