Liveaboard enamp; Resort 12 daagse combi Liveaboard MY Sheena en Filitheyo Resort Afbeelding Liveaboard enamp; Resort 12 daagse combi Liveaboard MY Sheena en Filitheyo Resort
Liveaboard enamp; Resort 12 daagse combi Liveaboard Sheena en Filitheyo Resort *****
Bestemming: Combinatiereizen - Liveaboard enamp; Resort

Liveaboard enamp; Resort 12 daagse combi Liveaboard Sheena en Filitheyo Resort

*****

plane hotel dive transfer


12 Dagen

Ontdek de duikstekken van de Zuidelijke Atollen en kom tot rust in het 5-sterren Filitheyo Resort.. Combinatiereis inclusief vluchten, verblijf, duiken en maaltijden

Rondreis o.b.v. Volgens programma
Ontdek de Ultieme Duikervaring in de Malediven: Liveaboard & Resort Combinatiereis



Ontdek de Ultieme Duikervaring in de Malediven: Liveaboard & Resort Combinatiereis

Ben je op zoek naar een onvergetelijke duikervaring die al je verwachtingen overtreft? Welkom bij onze exclusieve 12-daagse Liveaboard en Resort Combinatiereis, een perfecte samensmelting van avontuur en luxe. Duik diep in de betoverende wateren van de Malediven terwijl je geniet van het comfort van een 5-sterrenresort. Deze unieke reis belooft een ongeëvenaarde mix van adembenemende duiklocaties en ontspanning op paradijselijke eilanden.

Dag 1: Begin van een Episch Avontuur
Je avontuur begint met een vlucht vanuit Düsseldorf naar het exotische Male, via het bruisende Dubai. Eenmaal aangekomen in Male, word je verwelkomd door de betoverende charme van de Malediven.

Dag 2: Aankomst in Luxe
Na een korte, schilderachtige watervliegtuigtransfer van ongeveer 45 minuten, arriveer je op het idyllische Filitheyo Island Resort. Laat alle stress van je afglijden terwijl je geniet van het rustgevende eilandleven. Je verblijft hier vannacht in pure weelde, omringd door de serene schoonheid van de Malediven, op basis van Halfpension.

Dag 3 - 10: De Magie van de Malediven op de MY Sheena
Op de derde dag gaat het echte avontuur van start wanneer je aan boord gaat van de MY Sheena, een luxe liveaboard die onder het beheer staat van Werner Lau. Deze comfortabele safariboot neemt je mee op een onvergetelijke reis naar de Meemu-, Laamu- en Thaa Atollen, en biedt je de kans om te duiken op enkele van de meest spectaculaire duikstekken ter wereld. Bereid je voor op ontmoetingen met mantaroggen en walvishaaien, terwijl je je onderdompelt in de wonderen van de zee. Met twee tot drie duiken per dag, inclusief de mogelijkheid voor nachtduiken, staat elke dag garant voor nieuwe ontdekkingen en opwinding.

Dag 10 - 11: Hemelse Rust in het Filitheyo Island Resort
Na zeven opwindende dagen aan boord van de MY Sheena, keer je terug naar het weelderige comfort van het Filitheyo Island Resort voor twee ontspannen nachten. Laat je verwennen met de luxe voorzieningen van het resort en geniet van de prachtige omgeving voordat je terugkeert naar de realiteit.

Dag 12: Terug naar de Wereld, Vol Herinneringen
Een watervliegtuig staat klaar om je terug te brengen naar de luchthaven van Male, waar je vlucht via Dubai naar Düsseldorf vertrekt. Terwijl je afscheid neemt van de Malediven, koester je de kostbare herinneringen aan een reis die je voor altijd zult koesteren.

Accommodatie: Filitheyo Island Resort
Gelegen in het Noord-Nilandhe Atol, biedt het Filitheyo Island Resort een oase van rust en luxe te midden van de betoverende Malediven. Van de prachtige huisriffen tot de weelderige villa's, elk aspect van dit resort ademt elegantie en comfort.

Duik in Luxe Aan Boord van de MY Sheena
De MY Sheena belooft een ongeëvenaarde duikervaring in het hart van de Malediven. Met haar comfortabele accommodaties en professionele bemanning is deze liveaboard de perfecte thuisbasis voor avontuurlijke duikers die op zoek zijn naar de ultieme onderwaterervaring.

Belangrijke Informatie
Om deel te kunnen nemen aan dit buitengewone avontuur, dien je in het bezit te zijn van een Advanced Open Water of 2*-brevet, samen met minimaal 60 gelogde duiken. Deze reis is ook geschikt voor niet-duikers, met speciale kortingen beschikbaar. We streven ernaar om aan al je wensen te voldoen en bieden op maat gemaakte opties voor verlengingen en aanpassingen van het reisprogramma.

Klaar Voor Jouw Ultieme Duikervaring?
Laat je verwachtingen overstijgen en beleef de reis van je leven met onze exclusieve Liveaboard & Resort Combinatiereis. Neem vandaag nog contact met ons op om je avontuur te plannen en jezelf onder te dompelen in de ongeëvenaarde schoonheid van de Malediven.


12-daagse combinatiereis inclusief:

  • retourvluchten Dusseldorf - Male 
  • luchthaventransfers per watervliegtuig
  • 3 nachten verblijf in het Filitheyo Island Resort o.b.v. Halfpension
  • 7 nachten aan boord van liveaboard MY Sheena o.b.v. Volpension
  • tot 3 duiken per dag aan boord van de liveaboard

Geniet van de prachtige duikstekken van de Zuidelijke Atollen

Deze reis combineert een liveaboard naar de mooiste duikstekken van de Malediven met een comfortabel verblijf in een 5-sterren resort. Tijdens dit programma zult u niet alleen indrukwekkende duiken maken, maar kunt u ook heerlijk tot rust komen in het Filitheyo Island Resort.

De liveaboard MY Sheena staat onder management van Werner Lau, een organisatie met duikscholen in Egypte, Indonesie, Spanje, Cyprus en de Malediven. Ook in het Filitheyo Island Resort bevindt zich een duikschool van Werner Lau. Wij zijn van deze betrouwbare partner niets anders gewend dan duikers die zeer tevreden en vol lof terugkomen van hun vakantie.

Het reisprogramma

Dag 1

Vertrek vanaf Dusseldorf, vlucht via Dubai naar Male.

Dag 2

Na aankomst in Male reist u in ongeveer 45 minuten per watervliegtuig naar het Filitheyo Island Resort. Hier kunt u heerlijk bijkomen van de vliegreis. U verblijft hier vannacht op basis van Halfpension.

Dag 3 - 10

Liveaboard MY Sheena

Op dag drie gaat u aan boord van de comfortabale safariboot MY Sheena. De route staat gepland naar de Meemu-, Laamu- en Thaa Atollen in de zuidelijke Malediven. Hier duikt u op prachtige duikstekken, zowel op een aantal bekende toplocaties als op minder bekende, onaangetaste riffen. Ontmoetingen met mantas en walvishaaien zijn in het Meemu Atol heel gewoon. Er staan twee tot drie duiken per dag dag op het programma, en ook nachtduiken staan 1 of 2 keer per week op de planning.

U verblijft zeven nachten aan boord in een (gedeelde) tweepersoonscabine op basis van Volpension.

Dag 10 - 11

Na de liveaboard verblijft u nog twee nachten in het mooie Filitheyo Island Resort en geniet van de vele faciliteiten die het resort te bieden heeft.

Dag 12

Een watervliegtuig brengt u terug naar de luchthaven, vanwaar uw vlucht weer via Dubai vertrekt naar Dusseldorf.

 

Accommodatie: Filitheyo Island Resort

Filitheyo Island Resort is gelegen in het Noord-Nilandhe Atol op een comfortabel en rustig eiland. Met het prachtige, visrijke huisrif voor de deur is dit de ideale bestemming om te genieten en te ontspannen.

Ligging
Het eiland, met een afmeting van 900 x 500 meter, is gelegen op circa 120 kilometer van het hoofdeiland Male. De transfer per watervliegtuig duurt circa 35 minuten.

Faciliteiten
Open receptie en winkeltje. 2 bars en 2 restaurants: buffetrestaurant met een internationale keuken en restaurant/bar Sunset met specialiteiten als snacks en cocktails. Zwembad en strand met ligbedden en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning
Tafeltennis, fitness en beachvolleybal. Tegen betaling onder andere vissen, biljart, catamaranzeilen, surfen, duiken en kanoen. Tegen betaling massage bij de Filitheyo Spa.

Kamers
Superior villa
De villa is comfortabel ingericht met airco, tv, minibar en kluisje. Badkamer met douche en fohn. Terras.

Watervilla
Zoals de superiorvilla, echter ruimer, met koffiefaciliteiten, in zee gelegen en met een balkon met zeezicht.

Verzorging
Halfpension of naar wens tegen toeslag, volpension of all inclusive. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm.

All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvorm
een selectie van lokale (alcoholische) drankjes van 10.00-24.00 uur, wijn bij de maaltijden (niet in alle bars)
afternoon tea met sandwiches
island hopping en nachtvissen 1 x per verblijf

Liveaboard MY Sheena

De MY Sheena is een comfortabele liveaboard met alle faciliteiten om uw duiksafari zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ze beschikt over een ruimte salon en verschillende dekken die zowel zon als schaduw bieden, compleet uitgerust met ligbedden en matrassen.

Alle 8 tweepersoonshutten(waarvan een wordt bezet door de duikinstructeur) beschikken over een eigen badkamer en toilet. Twee van deze hutten zijn groter en beschikken over een tweepersoons bed. Indien u gebruik wilt maken van deze Owner Cabins, kunnen wij deze tegen een toeslag voor u reserveren. Vraagt u bij onze medewerkers naar de meerprijs.

Tijdens de safari worden twee tot drie duiken per dag gepland. Ook nachtduiken staan 1 - 2 keer per week op het programma. De ervaren en vriendelijke gidsen staan tijdens de reis tot uw beschikking. De exacte route en het duikschema worden zoveel als mogelijk afgestemd op uw wensen. Laat deze dan ook zeker weten aan de gidsen!

De meeste duiken zullen stromingsduiken zijn, en tijdens sommige duiken is het nodig te water te gaan met een negatief drijfvermogen. Om deel te kunnen nemen aan een van de safaries van de MY Sheena, heeft u daarom minimaal 60 gelogde duiken nodig en een 2*- of Advanced brevet (of gelijkwaardig). In de Malediven mag niet dieper gedoken worden dan 30 meter. Bovendien is het gebruik van een computer en decoboei verplicht.

Belangrijke informatie

offerte op maat

Bovenstaand reisprogramma is volledig op maat aan te passen aan uw wensen. Verlenging van uw verblijf voor of na de liveaboard zijn goed mogelijk. Aan de hand van uw wensen stellen we graag een offerte op maat voor u op. Voor meer informatie neemt u contact op met Diving Adventures, tel. 023-5548531 of stuurt u een email

minimum breveteisen

Om deel te kunnen nemen aan dit programma dient u in het bezit te zijn van minimaal een Advanced Open Water of 2*- brevet. Daarnaast dient u over minimaal 60 gelogde duiken te beschikken. De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

niet-duikers

Deze reis is ook geschikt voor niet-duikers. Uiteraard geldt hiervoor een korting op de reissom. Informeer bij onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden.

beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Reserveringen zijn echter altijd op aanvraag tot schriftelijk of telefonisch bevestigd door onze reserveringsafdeling. Indien er op de door u gewenste reisdatum een van de accommodaties niet beschikbaar blijkt, bieden we u een alternatief.

minimum aantal deelnemers

Voor dit programma geldt een minimum aantal deelnemers van 4 personen. Indien dit minimum niet behaald wordt, kan het programma geen doorgang vinden. We bieden u dan tijdig een passend alternatief.

vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates Airline, vertrek vanaf Dusseldorf. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum.

bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Emirates Airline mag u standaard 30kg bagage meenemen.

maaltijdverzorging

Aan boord van de MY Sheena verblijft u op basis van Volpension. Tevens zijn koffie, thee en drinkwater inbegrepen.

In het Filitheyo Island Resort verblijft u standaard op basis van Halfpension. Er zijn echter ook mogelijkheden om te verblijven op basis van Volpension of All Inclusive. Vraagt u bij onze medewerkers naar de toeslag.

route liveaboard

De exacte route van de liveaboard is altijd onder voorbehoud van wijzigingen vanwege (weers)omstandigheden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.



Hotels
Faafu Atol
Filitheyo Island Resort Malediven ****
Filitheyo Island Resort Malediven
Filitheyo Island Resort is gelegen in het Noord-Nilandhe Atol op een comfortabel en rustig eiland. Met het prachtige, visrijke huisrif voor de deur is dit de ideale bestemming om te genieten en te ontspannen.

Hotel o.b.v. Halfpension



Zuidelijke Atollen
Liveaboards Malediven MY Sheena *****
Liveaboards Malediven MY Sheena
Deze fantastische live-aboard met de MY Sheena brengt u naar de beste duiklocaties in Noord- en Zuid-Nilandee-atol, Meemu-atol, Laamu-atol, en als alternatief naar de Felidhoo-atol en Zuid-Ari-atol.
Sommige tours hebben een verkennend karakter en waarbij u naar geheel onbekende gebieden zal varen!
De definitieve route wordt bij vertrek bepaald naar aanleiding van speciale verzoeken van klanten, het seizoen en de weersomstandigheden.

Zwem tussen manta's, walvishaaien en prachtig gekleurd koraal. Op de My Sheena is alles wat een duiker zich maar kan wensen aanwezig. U vindt er ruime hutten met een eigen douche en toilet en 4 zonneterrassen waar u bij kunt komen van alle geweldige indrukken. Absoluut een aanrader!

9 daagse duikreis naar de Malediven Live-aboard o.b.v. Volpension




Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Liveaboard enamp; Resort 12 daagse combi Liveaboard Sheena en Filitheyo Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail