Duikreis Oasis Salinas Sea incl 10 bootduiken Afbeelding Duikreis Oasis Salinas Sea incl 10 bootduiken
Duikreis Oasis Salinas Sea incl 10 bootduiken *****
Bestemming: Ilha Do Sal - Duiken Sal Kaapverdie

Duikreis Oasis Salinas Sea incl 10 bootduiken

*****

Geniet van een aangenaam en ontspannen verblijf in het deluxe Oasis Salinas Sea en bewonder de adembenemende onderwaterwereld rondom het eiland Sal. Een scala aan schitterende duikspots biedt duikers van ieder niveau wat wils: muurduiken, grotduiken, wrakduiken, duiken bij ondiepe riffen en zandbanken... de mogelijkheden zijn divers. Boek nu deze 8-daagse duikreis incl. 5-daags duikpakket en ontdek het zelf!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Oasis Salinas Sea Hotel

Dit moderne 5-sterren hotel is een van de mooiste hotels op Kaapverdie! Hotel Oasis Salinas Sea is gelegen op een toplocatie; direct aan het strand en op een steenworp afstand van het centrum. Vanaf jouw ligbedje aan het zwembad heb je uitzicht over het fijne witte zandstrand van Santa Maria. Geniet van een cocktail op het terras onder het genot van live muziek. Een echte aanrader!

De ruime kamers zijn verspreid over 3 vleugels, verzorgd en modern ingericht en zijn allen voorzien van een aparte zithoek. Culinair genieten kun je uitstekend in het buffetrestaurant of het a-la-carterestaurant met uitzicht over het zwembad en strand. Naast de vele faciliteiten staat het hotel ook bekend om haar hoge service niveau! Oasis Salinas Sea ligt direct aan het zandstrand van Santa Maria, en op ca. 150 meter van het centrum.

Ligging

Oasis Salinas Sea ligt op een toplocatie in het gezellige Santa Maria. Het hotel ligt direct aan het mooie zandstrand van Santa Maria en op ca. 150 meter van het centrum.

Kamers

De standaardkamers zijn comfortabel en modern ingericht en zijn voorzien van airco, tv, minibar/koelkastje, wifi, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, balkon met zitje en een badkamer met douche, wastafel, toilet en haardroger. De kamers zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen.

Verzorging

U verblijft in Oasis Salinas Sea op basis van logies en ontbijt. Het is tevens mogelijk om tegen een toeslag op basis van halfpension of all inclusive te verblijven.

Duiken rondom Sal

Voor duikers is het eiland Sal een echt walhalla. Wanneer u gaat duiken rond Sal zult u verrast worden door de unieke mix van het tropische en mediterrane zeeleven. Door het ontbreken van een regenseizoen is het mogelijk om het gehele jaar door hier te duiken. Bewonder de prachtig gekleurde koralen en ontdek bontgekleurde scholen vissen, zie de elegante manta voorbij glijden door het water en ga op zoek naar een verscheidenheid aan haaien in de indrukwekkende grotten. Voor de duiker die graag wrakken ontdekt is er ook genoeg te zien rond het eiland. Hoe ervaren u ook bent en wat u ook wilt zien, de wateren rond Sal Island zal iedere duiker tevreden stellen.

Deze 8-daagse duikreis is inclusief

  • Retourvluchten Amsterdam - Sal en v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • Transfer van de luchthaven naar het hotel en v.v.
  • 7 overnachtingen in een standaardkamer o.b.v. logies en ontbijt
  • Duikpakket van 10 duiken bij Cabo Verde Diving incl. fles, lucht en lood

Exclusief

  • Ruimbagage
  • Evt. verzekeringen en upgrades/extras
  • Visumkosten (ca. 23,50,- per persoon)
  • Toeristenbelasting (ter plaatse aan de hotelier te voldoen, ca. 2,- p.p.p.d.)
  • Huur duikuitrusting
  • Extra duik 27.-

Cabo Verde Diving

Cabo Verde Diving Center verzorgt al meer dan 10 jaar bijzondere duiken rond Sal Island. Met 2 vestigingen in Santa Maria is er altijd een duikschool dicht in de buurt van uw hotel. Het team van Cabo Verde Diving bestaat uit 13 professionele medewerkers en hun duikmascotte Snorky, een vriendelijke golden retriever die u kwispelend welkom heet. De PADI instructeurs en duikmeesters delen graag hun kennis met u, begeleiden u tijdens uw avontuur onder water en laten u met veel enthousiasme en plezier de mooiste plekjes zien.

Bij de basis zijn 2 boten beschikbaar, zodat duikers naar expertise kunnen worden ingedeeld. U kunt uw eigen uitrusting meenemen, of deze huren bij Cabo Verde Diving. Ook zijn er verschillende zwembaden aanwezig om de beginselen van het duiken onder de knie te krijgen en worden de transfers van uw hotel naar de duikschool gratis aangeboden. Kortom, duiken met Cabo Verde Diving is een ontdekkingstocht naar het tropische en mediterrane onderwaterleven.

De duiken worden uitgevoerd per zodiac. De zodiacs gaan naar verschillende duikstekken rondom Sal. In de ochtend worden er 2 duiken gemaakt (08:30-13:00). In de middag wordt er 1 duik gemaakt (14:00-17:00). U wordt door Cabo Verde Diving opgehaald bij uw accommodatie en na het duiken tevens ook weer naar uw accommodatie gebracht.

Enkele van de vele mooie duikstekken

Tres Grotes (3 grotten)

Met een maximumdiepte van 18m zijn drie gemakkelijk toegankelijke grotten te vinden. Iedere grot heeft zijn eigen mariene leven met een diversiteit van vele tropische vissen, kreeften, schildpadden, trompetvissen en nog veel meer. Hierdoor is Tres Grotes een van populairste duikenplekken. Reistijd naar de duikplek is ca. 15 min per boot.

S. Antao

Op de zandbodem bevinden de resten zich van een commercieel schip, het wrak is in 3 delen gebroken en wordt tegenwoordig bewoond door vele vissoorten, pijlstaartroggen en kleine verpleegstershaaien die zich regelmatig laten zien. De maximumdiepte is 12m en de reistijd naar deze duikplek is ca. 15 min per boot.

Cavala

Een fantastische muurduik, enkel geschikt voor ervaren duikers, beginnend bij een diepte van 28m dalend naar 65m. Hier komt een ongelooflijke diversiteit pelagische vissoorten en haaiensoorten bijeen (inclusief Hammerhead), wat een prachtig schouwspel onderwater oplevert. Reistijd naar de duikplek is 15 min per boot.

Choclassa profonda

Deze adembenemend mooie duikplek ligt ongeveer 4km van het plaatsje St. Maria. De duik begint op een diepte van 14 meter en daalt of naar een diepte van 300m! Hier kunnen fantastische duiken worden gemaakt, afhankelijk van je duikervaring en certificatie. Een bonte verzameling van maritiem leven komt hier voorbij: Moray, tonijnen, marlijnen, schildpadden, kreeften, pijlstaartroggen, mantas, haaien en met wat geluk ook walvishaaien. Reistijd naar deze duikplek 25 min per boot

Pontinha e Pontinha profonda

Pontinha is een muur die begint op een diepte van 14 meter en afdaalt naar een maximum diepte van 30 meter. De duik kan worden opgesplitst in twee delen, een diepe op ongeveer 30 meter en een ondiepere op ongeveer 20 m diepte. De muur zit vol met scheuren en gaten wat een ideale leefomgeving verschaft voor kreeften en murenen. Ook kunt u hier pijlstaartroggen of hamerhaaien zien opdoemen uit de blauwe dieptes van de zee. Reistijd naar deze duikplek is 20 min per boot

Vluchtinformatie

De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. De vluchten worden veelal uitgevoerd met vertrek vanaf Amsterdam en door verschillende luchtvaartmaatschappijen. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij of wenst u te vertrekken vanaf een andere luchthaven dan Schiphol Amsterdam, dan zoeken wij graag de mogelijkheden voor u uit.

Beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Uw reservering is echter altijd op aanvraag tot deze schriftelijk of telefonisch bevestigd is door een van onze medewerkers. Indien er op de door u gewenste reisdatum geen beschikbaarheid is, bieden we u, indien mogelijk, altijd een alternatief.

Visum en reisdocumenten

U dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort. Uw paspoort dient na terugkomst in Nederland nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor een vakantie naar Kaapverdie is een visum voor iedere passagier verplicht (ook voor baby's). Dit visum heeft een maximale geldigheidsduur van 30 dagen. De kosten voor dit visum zijn ca. 23,50,- Voor andere nationaliteiten dan de Nederlandse, dient u contact op te nemen met het consulaat en goed te informeren naar de benodigde documenten. Bent u in de 30 dagen voor aanvang van de reis naar Kaapverdie in een land geweest waar het Ebolavirus heerst, dan wordt u niet toegelaten in Kaapverdie. Mocht u toch besluiten af te reizen naar Kaapverdie dan is dit op eigen risico. Alle kosten die dan gemaakt worden als u het land niet in komt zullen niet worden vergoed.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Duikreis Oasis Salinas Sea incl 10 bootduiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail