Matahari Beach Resort and Spa incl 10 duiken Afbeelding Matahari Beach Resort and Spa incl 10 duiken
Matahari Beach Resort and Spa incl 10 duiken *****
Bestemming: Duikvakantie Indonesie Bali - Duiken Amed Indonesie

Matahari Beach Resort and Spa incl 10 duiken

*****

Geniet van de heerlijke luxe van dit prachtige resort, gebouwd door de beste Balinese kunstenaars. Hier komt al het mooie van Bali samen: een uitbundige tropische tuin, schitterende kamers met vele Balinese details en de allerbeste service met een mooie glimlach. Prachtige duikstekken zijn snel bereikbaar. 10d/7n op basis van logies en ontbijt.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Matahari Beach Resort & Spa

Het resort is gebouwd in traditionele Balinese stijl. Lokale kunstenaars en handwerklieden zijn verantwoordelijk voor de unieke vormgeving en sfeer. Dat luxe samen kan gaan met traditionele stijl en uitstraling bewijst dit resort! Het resort is gelegen in een schitterende tropische tuin van 9 ha, waar vele soorten vogels een thuis hebben gevonden. Tijdens de bouw van het resort is zoveel mogelijk rekening gehouden met de kwetsbare natuur in de omgeving. Het resort is een perfect uitvalsbasis voor duikers die willen genieten van de prachtige onderwaterwereld van Bali.

Ligging

Het Matahari Beach Resort & Spa ligt aan de kust in het noord-westen van Bali vlak bij het dorpje Pemuteran op 3,5 uur rijden van de luchthaven.

Faciliteiten

Op het groots opgezetten resort vindt u verschillende faciliteiten. Bij de ingang vindt u een lobby en vergaderzaal, een restaurant, bar, gallerij en tempel. Op het terrein van het resort kunt u verder genieten van het buitenzwembad, vindt u een kinderbad, massage-en schoonheidssalon, bibliotheek, thee paviljoen, strand restaurant en de duikschool.

Er zijn diverse sport mogelijkheden waar u gratis gebruik van kunt maken, zoals tennis, tafeltennis, fietsen, beachvolleybal en yogalessen.

Eten is hier culinair genieten! Alle gebruikte ingredienten zijn super vers. Het hotel verbouwt groenten en fruit en heeft een eigen pluimvee boerderij, de vis komt dagelijks vers uit zee. Het eten is een zeer smakelijk combinatie van oost en west. Naast traditionele Indonesische gerechten worden ook vele westerse gerechten geserveerd. En wilt u zelf de fijne kneepjes van het Indonesisch koken lerenEr worden kookworkshops gegeven onder leiding van de chef en zijn team.

De 32 kamers zijn ondergebracht in twee onder een kap bungalows en zijn net als de rest van het resort geheel gebouwd met traditionele materialen. De kamers zijn ruim en luxe en zeer comfortabel ingericht met prachtige traditioneel versierde houten meubels. Alle kamers hebben airconditioning, een minibar en kluisje. Bovendien zijn er faciliteiten om koffie en thee te maken. Dagelijks staat er een mandje vers fruit en een fles drinkwater op uw kamer. De kamers hebben allemaal een marmeren badkamer met bad en toilet en een kleine tuin waar zich een buiten douche bevindt in de vorm van een Balinese draak!

Garden View kamers

Is een kamer van ongeveer 50 m2 gelegen rond het zwembad, middenin een tropische tuin.

Premium Garden View kamers

Deze kamers zijn qua oppervlakte gelijk aan de Garden View kamers, maar gelegen nabij het strand.

Deluxe bungalow

Een luxe kamer van 75m2, omringd door prachtige tropische bloemen en planten. De badkamer heeft een dubbele wasbak en een bidet.

Super deluxe bungalow

Waan u in het paradijs! De kamers zijn 100 m2, hebben een groot marmeren terras met ligbedden en een eettafel, temidden van een tropische tuin en met gedeeltelijk zeezicht. Prijzen voor deze bungalow kunt u opvragen bij onze reserveringsafdeling.

Verzorging

U verblijft in het Matahari Beach Resort en Spa op basis van logies en ontbijt.

Duiken

De duikschool van Werner Lau wordt gemanaged door de Zwitser Dieter Merz. Het duikcentrum in het luxueuze Matahari Beach Resort en Spa is het adres voor duikers die verwend willen worden.

Huisrif

Lokale duikstekken liggen langs de 2000m lange kust. Startend bij 4-5m lopen ze af naar dieptes tussen de 30 en 40 meter. Prachtige intacte koralen, een veelvoud aan macroleven en af en toe een grote vis kunnen gezien worden, samen met een aantal verschillende soorten vissen.

Kantduiken

Kantduiken zijn mogelijk in bepaalde seizoenen en bieden een spectaculaire impressie op dieptes tussen 2 en 6 meter. Er is ook een Biorock Project, waarbij koraal wordt gekweekt, wat binnen 5 minuten per boot of auto bereikt kan worden.

Duiken vanaf het strand is mogelijk. Van bijzonder belang: Een deel van het kustgebied in Pemuteran maakt deel uit van het grootste project wereldwijd om koraal te kweken. Talrijke soorten koraal kunnen al gevonden worden. Het is een uitstekende en zeer interessante duikplaats voor duiken tijdens de hele dag, nachtduiken of duiklessen. Het rifproject loopt naadloos over naar het natuurlijke rif dat tot 20 m gaat.

Op een afstand van ongeveer 150 meter zijn draadkooien op een diepte van drie tot zeven meter in het water geplaatst. De kleine elektrische stroom (12-20 V, 5 Amp) die door deze kooien loopt is onschadelijk, zelfs door direct contact, maar het leidt ertoe dat het koraal hier 4-5 keer sneller groeit dan in andere gebieden. Het is interessant om de vis- en visscholen te zien die de koralen gebruiken als beschutting.

De rest van de lokale duikstekken beloven ook interessante ontdekkingen en fans van macrofotografie kunnen hier hun hart ophalen.

Inclusief

  • Vlucht Amsterdam - Denpasar v.v. - incl. 20/30kgs ruimbagage (afhankelijk van luchtvaartmaatschappij)
  • 7 overnachtingen op basis van logies en ontbijt
  • Transfers luchthaven - hotel v.v.
  • 5 dagen duiken met 2 duiken per dag (incl. fles/lucht/lood)
  • Gratis Nitrox

Exclusief

  • Eventuele verzekeringen
  • Persoonlijke uitgaven en tips

Vluchten

Deze reizen worden uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam.Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen, dat ze over het juiste visum beschikken om te reizen naar elk land op zijn of haar route. Daar voorschriften verschillen per land adviseren wij contact te nemen met een consulaat of de ambassade van het land.

 

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Matahari Beach Resort and Spa incl 10 duiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail