Duiksafari Visayas Compleet Afbeelding Duiksafari Visayas Compleet
Duiksafari Visayas Compleet
Bestemming: Eilandhoppen - Duiken Filipijnen Eilandhoppen

Duiksafari Visayas Compleet


plane hotel dive


16 Dagen

Deze bijzondere duikreis begint in een heerlijk resort in Sipalay, waarna u 6 dagen gaat genieten van de koraal driehoek van Cebu, Negros en Bohol tijdens een fantastische duik safari. In de wateren rond deze eilanden huisvesten meer dan 12.000 verschillende soorten vis. Na de safari komt u bij van alle indrukken in een prachtig resort. Wees voorbereid op kleurrijke koralen, scholen vissen, grote roofdieren en kleine beestjes...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Easy Diving duiksafari Sipalay - Bohol - Moalboal

De beste manier om bij de mooiste duikstekken van de Filipijnen te komen is via een duiksafari. Duikreizen.nl biedt u de mogelijkheid om deze droom waar te maken. De schepen Royo en Goya pendelen van oktober tot en met mei tussen de eilanden Negros en Cebu. Binnen 6 dagen ziet u de beste plaatsen die de regio te bieden heeft. U gaat duiken bij Dauin, Apo Island, Siguijor Island, Balicasag Island, Panglao Island, Sumilon Island, Sunken Island en Pescador Island. Zelfs een reis naar de Kawasan watervallen in de jungle van Matulinao Nature Park kan geregeld worden. Of wat dacht u van Chocolate Hills in BoholDeze duiksafari door de Visayas van de Filipijnen is de duikreis die u als duiker een keer gemaakt moet hebben.

Overnachtingen

Tijdens het Safari gedeelte verblijft u in beach resorts. De kamers zijn eenvoudig met een eigen badkamer en waar mogelijk airconditioning. In de avond wordt u met een zodiac aan land gebracht en slaapt u in een nabij gelegen hotel. In de ochtend wordt u weer opgehaald en naar de boot gebracht en vaart u verder.

 

Easy Diving Resort Sipalay

Het Easy Diving Resort heeft 23 kamers omringd door tropische tuin met een prachtig uitzicht over het witte strand en de zee. De standaard kamers zijn voorzien van airconditioning en de deluxe kamers hebben daarnaast ook nog een koelkast en minbar. De super de luxe kamers welke tegen de cliff zijn aangebouwd hebben ook nog een tv.

Ligging

Het Resort ligt aan de westkust van Negros in Sipalay op ca. 3 uur rijden van de luchthavens Bacolod of Dumaguete en op 7 uur rijden van Cebu Airport. U vliegt aan op Cebu. Daar wordt u opgehaald op de luchthaven door een prive-auto en wordt u naar het hotel gebracht. Als alternatief kunt u tegen bijbetaling vanaf Cebu naar Bacolod of Dumaguete vliegen.

Kamers

Elke kamer is voorzien van airconditioning. De deluxe en de super de luxe kamer hebben daarnaast een koelkast en een minibar.

Sumisid Lodge Moalboal

Het Savedra Beach Resort is gelegen aan Panagsama Beach Moalboal, Cebu en bestaat uit negen standaard bungalows met zeezicht en een familiekamer. Met haar perfecte ligging tussen het huisrif en het duikcentrum is dit de perfecte accommodatie voor duikers om te verblijven. In een van de nabij gelegen lokale restaurants kunt u genieten van heerlijke gerechten en een prachtig uitzicht over het kristalheldere water.

Ligging

Het Savedra Beach Resort ligt op 20 minuten rijden van de internationale luchthaven in Cebu.

Kamers

Alle bungalows zijn uitgerust met airconditioning, zeezicht, mini-bar en een koffiezetapparaat.

Safari Tour 1 Moalboal - Alona Beach - Siquijor - Apo - Sipalay

Dag 1 Moalboal - Sunken Island - Excursie Kawasan Watervallen - Liloan. 3-4 duiken. Overnachting in Liloan.

Dag 2 Liloan - Sumilon Island - Balicasag Island. 3-4 duiken. Overnachting in Alona Beach, Bohol.

Dag 3 Panglao Island, 3-4 duiken of 1 duik plus optionele land tour naar de Chocolate Hills. Overnachting in Alona Beach, Bohol.

Dag 4 Balicasag Island, Siquijor Island, 3-4 duiken. Overnachting in Dauin, Negros

Dag 5 Apo Island, 3-4 duiken. Overnachting in Dauin, Negros

Dag 6 Dauin, Sipalay 2-3 duiken. Check-in in Sipalay, Negros.

Safari Tour 2 Sipalay - Apo - Siquijor - Alona Beach - Moalboal

Dag 1 Sipalay - Basay - Dauin, 2-3 duiken, Overnachting in Dauin, Negros

Dag 2 Apo Island, 3-4 duiken. Overnachting in Dauin, Negros

Dag 3 Siquijor Island, Balicasag Island, 3-4 duiken. Overnachting in Alona Beach.

Dag 4 Panglao Island, 3-4 duiken of 1 duik plus optionele land tour naar de Chocolate Hills. Overnachting in Alona Beach, Bohol.

Dag 5 Balicasag Island - Sumilon Island, 3-4 duiken. Overnachting in Liloan.

Dag 6 Liloan, Moalboal, Excursie Kawasan Watervallen. Check in Moalboal

Minimum aantal deelnemers

Voor dit programma geldt een minimum aantal deelnemers van 4 personen. Er kunnen maximaal 12 duikers mee. Indien dit minimum niet behaald wordt, zal de boot niet uitvaren. We nemen dan contact met u op en bieden u een passend alternatief.

Inclusief Route 1

  • Vlucht Amsterdam - Cebu v.v. - incl. 30 kgs ruimbagage
  • Luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfer luchthaven - accommodatie v.v.
  • 4 nachten verblijf in Savedra Beach Bungalows in 2-persoonskamers met zeezicht
  • 6 dagen/5 nachten duiksafari incl. ongelimiteerd duiken, fles, lucht en lood en alle maaltijden
  • 3 tot 4 duiken per dag tijdens de duiksafari
  • Fles en lood tijdens de duiksafari
  • Volpension tijdens de duiksafari
  • 4 nachten verblijf in Easy Diving resort in 2-persoons standaard bungalows
  • Verzorging op basis van logies en ontbijt

Inclusief Route 2

  • Vlucht Amsterdam - Cebu v.v. - incl. 30 kgs ruimbagage
  • Luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfer luchthaven - accommodatie v.v.
  • 4 nachten verblijf in Easy Diving resort in 2-persoons standaard bungalows
  • 6 dagen/5 nachten duiksafari incl. ongelimiteerd duiken, fles, lucht en lood en alle maaltijden
  • 3 tot 4 duiken per dag tijdens de duiksafari
  • Fles en lood tijdens de duiksafari
  • Volpension tijdens de duiksafari
  • 4 nachten verblijf in Savedra Beach Bungalows in 2-persoonskamers met zeezicht
  • Verzorging op basis van logies en ontbijt

Exclusief:

  • Alcoholische drankjes
  • Maaltijden en drankjes wanneer u niet aan boord bent
  • Huur van duikuitrusting, ongeveer 15,- per dag
  • Marine Park Fees - PHP 100 per duik (ca. Euro 2,-)
  • Fooien

Duiken

Voor deze duiksafari dient u minimaal in het bezit te zijn van een Open Water Diver certificaat en heeft u al wat ervaring opgedaan nadat u dit brevet heeft gehaald. Deze duiksafari wordt geadviseerd voor Advanced Open Water duikers en hogere classificaties. De wat meer onervaren duikers kunnen uitgezonderd worden van enkele duikstekken zoals Sunken Island. U kunt op de Filipijnen uw Advanced Open Water brevet halen voordat u aan de bootsafari begint. Het behalen van dit brevet duurt ongeveer 2 dagen. Vraagt u naar de mogelijkheden bij onze reserveringsafdeling. Voordat u aan de safari mag beginnen, is het verplicht om een checkduik te maken. Deze duik zit inbegrepen in de reissom.

Duikuitrusting

Voor duiken rond de Filipijnen dient u in het bezit te zijn van een eigen duikcomputer en boei. U kunt deze ook ter plaatse huren of kopen bij de duikschool. Tijdens de safari is er geen Nitrox beschikbaar en ook geen flessen van 15 liter.

Route

De exacte route is altijd onder voorbehoud van wijzigingen vanwege (weers)omstandigheden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.

Beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Reserveringen zijn echter altijd op aanvraag tot schriftelijk of telefonisch bevestigd door onze reserveringsafdeling.

Enkele duikstekken

Apo Island

De duikspots rond Apo Island staan in de top 10 van beste duikbestemmingen ter wereld! Het eiland wordt omringd door hard en zacht koraal. In de wateren zwemmen meer dan 500 verschillende soorten vis rond. Er zijn 10 duikstekken rond het eiland die meer dan de moeite waard zijn om te ontdekken. Zwem tussen kleurrijke vissen zoals de vlindervis, zeebaarsen en lipvissen. Uit de zanderige bodem steken gevlekte buisalen hun kopjes omhoog. Ook schildpadden, voshaaien, eenhoornvissen en barracuda's zijn veel gezien gasten rond Apo Island.

Siquijor Island

Siquijer Island is een droom voor de macro fotograaf. Rond het eiland liggen prachtige koraaltuinen met pijp, kool, slaghoorn en andere koraalsoorten. Rond het koraal zwemmen zeeslangen, manta's, schildpadden, koraalduivels, zeeduivels, murenen en u vindt er tal van anemonen. De duikstekken rond Siquijor Island zijn prachtige plaatsen om te gaan duiken.

Balicasag Island

Duiken bij Balicasag Island wordt gezien als een van de beste duikspots van de Filipijnen. Bij de duikstek 'het zwarten woud' kunt u gaan driftduiken langs de 40 meter hard koralen heling. Hier ziet u een kolonie tuin alen, komt u de groene schildpad tegen en zwemmen scholen barracuda's en jacks. Bij 'divers heaven' maakt u een stijlmuurduik en duikt u tussen Napoleon lipvissen, schorpioen vissen, zeeduivels en maanvissen. Hard koraal domineert de wateren rond Balicasag Island.



Vluchten
U vliegt naar [] ()
U vliegt terug vanuit [] ()

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Duiksafari Visayas Compleet 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail