Leren duiken in Playa Blanca Afbeelding Leren duiken in Playa Blanca
Leren duiken in Playa Blanca ***
Bestemming: Duikvakantie Canarische Eilanden Lanzarote - Leren duiken op Lanzarote

Leren duiken in Playa Blanca

***


Leer duiken in Lanzarote!


De PADI Open Water Diver cursus is de meest populaire duikcursus in de wereld! U zult de grondbeginselen van het duiken, waaronder theorie en duikvaardigheden leren en een aantal geweldige duiken te maken. Uiteraard extra aantrekkelijk om dit in de prachtige omgeving van Playa Blanca op Lanzarote te doen! Met de PADI Open Water Diver-licentie kun je wereldwijd terecht en overal gaan duiken met een gecertificeerd maatje.


De PADI Open Water Diver cursus duurt 3-4 dagen. Gedurende de open water duiken zult u tot max. 18m diepte gaan.


Voordat u begint:


Iedereen die in goede gezondheid is en redelijk fit en zich comfortabel in het water voelt, kan deelnemen aan de PADI Open Water Diver cursus (minimum leeftijd 10 jaar)


Cursus Overzicht


  • Pool sessies om de basis scuba vaardigheden te leren

  • Duik theorie met behulp van dvds en handboeken of online

  • Vier duiken in de zee op het huis rif bij het duikcentrum


Wij werken samen met de duikcentra Dive College en Dive Shop in Playa Blanca. Naar aanleiding van de ligging van het beschikbare appartement in Playa Blanca, zullen wij de cursus bij een van deze duikscholen reserveren.


Theorie: start online!

Om de theorie te doen, zijn er verschillende opties: 1. U kunt de theorie doen als je hier bent. 2. U kunt de handleiding vooraf bestellen en thuis al voor te bereiden. 3. U kunt de theorie online nu beginnen met PADI e-learning.


8-daagse vliegreis Lanzarote


inclusief:



  • retourvlucht Amsterdam - Arrecife

  • luchthaventransfers

  • 7 overnachtingen in een studio o.b.v. logies in een appartement in de buurt van de duikschool in Playa Blanca

  • 3-4-daagse PADI Open Water duikcursus

  • duikuitrusting en certificaatkosten


Exclusief



  • Eenmalig Calamiteitenfonds (2,50)

  • Reserveringskosten (28,-)

  • Handboek en logboek (57,-)

  • Eventuele verzekeringen

  • Eventuele upgrades verzorging naar Logies ontbijt/halfpension

  • Ruimbagage


Uw accommodatie


Als dit hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij u een vergelijkbaar goed gewaardeerd alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.


Playa Limones


Gemoedelijk bungalowcomplex met een rustige maar gunstige ligging. Geniet van de Spaanse zon op je eigen veranda. Wandel naar het strand Playa Flamingo en het centrum van Playa Blanca. Bungalows Playa Limones staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en is al jaren geliefd onder Nederlandse vakantiegangers.


Goed om te weten


Goed onderhouden bungalowcomplex met slechts 76 bungalows het kleinschalige restaurant heeft een beperkt buffet een van de zwembaden kan worden verwarmd


Ligging



  • centrum op ca. 600 m

  • in/aan een hoofdstraat

  • rustig gelegen

  • strand op ca. 200 m

  • Duikschool op circa 1,5km


Vluchten


Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Beschikbaarheid


Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Leren duiken in Playa Blanca 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail